Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Tomaszm3
postuje jak opętany!

Re: Pokój AA

20-09-2026, 20:57

Kontrolowane czy nie liczy się efekt finalny czy służy:D I jakie są profity.

Parę razy ktoś dał się nabrać a tu zonk.

Posiadanie grupy AA czy narkomana to niezła karta przetargowa. Niektórzy o nią walczą procesowo latami. Wierz mi.

No chyba że jesteś takim durniem co łyka wszystko jak pelikan i nie potrafisz dopisać sobie własnej interpretacji....

Pomyśl przez chwilę...kończyłeś studia prawnicze...skup się...

Można coś bardziej wiarygodnego utworzyć przez lata z piszącymi ziomkami z internetu?

I wszystko bardziej uwiarygodnić?

Co kto woli :D

Ja lubię siebie w takiej interpretacji, oni lubią mnie w takiej interpretacji. Lubię być tak traktowany-zawsze można zrzucić winę.

Wiele osób dałoby się żywcem pokroić żeby dziś mieć papiery na alkoholika i nakromana. Wiem co pisze. NIektórzy na odziałach zalegają z bransoletkami i tak przymusowe kuracjusztwo co 2-3 miesiace na oddziale psychiatrycznym. Byle mamra uniknąć. Panie legende się buduje na wypadek.

Ty i reszta możesz nie wiedzieć osovodzi ale jest tu z nami adwokat od spraw karnych na forume to Ci może wyjaśni.

Natomiast etykiety forumowej nie bierz do siebie- nonsens.

W każdym bądż razie zdrowia.

Ale w tej sprawie co pisałem z Kornylukiem z Jankiem zero ściemy. Wybierz tętnicę udową gdzie mam wbić nóz w podudzie -dzień po wyjściu z więzeinia, sorry drugi. Tak sobie to zapamiętałęm w głowie. A pózniej sie dogadaliśmy.

Spoko ziom. ale miny gdzie ci przebić tętnice jak Go wziąłem pod szyje nie zapomnę nigdy.
ODPOWIEDZ