Parę razy ktoś dał się nabrać a tu zonk.
Posiadanie grupy AA czy narkomana to niezła karta przetargowa. Niektórzy o nią walczą procesowo latami. Wierz mi.
No chyba że jesteś takim durniem co łyka wszystko jak pelikan i nie potrafisz dopisać sobie własnej interpretacji....
Pomyśl przez chwilę...kończyłeś studia prawnicze...skup się...
Można coś bardziej wiarygodnego utworzyć przez lata z piszącymi ziomkami z internetu?
I wszystko bardziej uwiarygodnić?
Co kto woli
Ja lubię siebie w takiej interpretacji, oni lubią mnie w takiej interpretacji. Lubię być tak traktowany-zawsze można zrzucić winę.
Wiele osób dałoby się żywcem pokroić żeby dziś mieć papiery na alkoholika i nakromana. Wiem co pisze. NIektórzy na odziałach zalegają z bransoletkami i tak przymusowe kuracjusztwo co 2-3 miesiace na oddziale psychiatrycznym. Byle mamra uniknąć. Panie legende się buduje na wypadek.
Ty i reszta możesz nie wiedzieć osovodzi ale jest tu z nami adwokat od spraw karnych na forume to Ci może wyjaśni.
Natomiast etykiety forumowej nie bierz do siebie- nonsens.
W każdym bądż razie zdrowia.
Ale w tej sprawie co pisałem z Kornylukiem z Jankiem zero ściemy. Wybierz tętnicę udową gdzie mam wbić nóz w podudzie -dzień po wyjściu z więzeinia, sorry drugi. Tak sobie to zapamiętałęm w głowie. A pózniej sie dogadaliśmy.
Spoko ziom. ale miny gdzie ci przebić tętnice jak Go wziąłem pod szyje nie zapomnę nigdy.