Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Tomaszm3
postuje jak opętany!

Re: Pokój AA

20-09-2026, 20:57

Kontrolowane czy nie liczy się efekt finalny czy służy:D I jakie są profity.

Parę razy ktoś dał się nabrać a tu zonk.

Posiadanie grupy AA czy narkomana to niezła karta przetargowa. Niektórzy o nią walczą procesowo latami. Wierz mi.

No chyba że jesteś takim durniem co łyka wszystko jak pelikan i nie potrafisz dopisać sobie własnej interpretacji....

Pomyśl przez chwilę...kończyłeś studia prawnicze...skup się...

Można coś bardziej wiarygodnego utworzyć przez lata z piszącymi ziomkami z internetu?

I wszystko bardziej uwiarygodnić?

Co kto woli :D

Ja lubię siebie w takiej interpretacji, oni lubią mnie w takiej interpretacji. Lubię być tak traktowany-zawsze można zrzucić winę.

Wiele osób dałoby się żywcem pokroić żeby dziś mieć papiery na alkoholika i nakromana. Wiem co pisze. NIektórzy na odziałach zalegają z bransoletkami i tak przymusowe kuracjusztwo co 2-3 miesiace na oddziale psychiatrycznym. Byle mamra uniknąć. Panie legende się buduje na wypadek.

Ty i reszta możesz nie wiedzieć osovodzi ale jest tu z nami adwokat od spraw karnych na forume to Ci może wyjaśni.

Natomiast etykiety forumowej nie bierz do siebie- nonsens.

W każdym bądż razie zdrowia.

Ale w tej sprawie co pisałem z Kornylukiem z Jankiem zero ściemy. Wybierz tętnicę udową gdzie mam wbić nóz w podudzie -dzień po wyjściu z więzeinia, sorry drugi. Tak sobie to zapamiętałęm w głowie. A pózniej sie dogadaliśmy.

Spoko ziom. ale miny gdzie ci przebić tętnice jak Go wziąłem pod szyje nie zapomnę nigdy.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

20-09-2026, 22:56

Tomaszm3 pisze:
20-09-2026, 18:00
Poczucie wstydu to najlepszy odstraszacz.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czytam te kocopoły i tylko dziecka mi szkoda. Nic tak sie nie przydaje w zyciu jak rodzic-alkoholik z ego wielkości Księżyca i zdolnością do autorefleksji na poziomie trzylatka :exitexit:
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
Tomaszm3
postuje jak opętany!

20-09-2026, 23:12

Powiem tak. Czasem się zdaża. Czasem bywa żle ale daleko jestem od tego. Przynajmniej od tego co poczyniał mój Ojciec. Specjalnie nie trzeba Go przedstawiwać bo kto ma znać z forume ten zna. Tylko to ,ze mój Ojciec nie traktuje ludzi z należytym szacunkiem a już tym bardziej kobiet spowodowało to że oderwałem się od rodziny. Przypusczam ,że mój ojciec mógłby wykupić twoją rodzią, zrobić z nich niewolników a ciebie ewentualnie za przydupasa co dostarcza świeżej kawy. Nie obraż się ale większość ludzi tak by to oceniła. Więc się łaskawie odpierdol. Na pewno ode mnie. Bo ja se żyje po swojemu synek.

Z dala od tych fiksacji a nie masz pojęcia jak taka niezależność finansowa przysparza pozytywnych bodżców z dala od zjebanej rodzinki. WIęc jak coś cie synek telepie to proponuje wyżyganie tego face to face.

Poza nazwiskiem nic mnie nie łaczy-nawet nie staram się o to zabiegać- ja mam swoje poletko, budowane przez lata- kredyty, problemy finansowe-mniejsze ,większe przez lata ale to moje problemy, zanim wszystko się ustabilizowało upłynłęo 15 lat gehenny-życie. Kuszące- każdy by zmiękł- takie prawde, Nie u mnie.

Primo- fajnie że Ojciec buduje eksluzywne osiedla w Hiszpani i Gracji. To inna skala jak ja. Szanuje Go jako biznesmena jako człowieka w ogóle. Nic się nie zmieniło na przestrzeni lat. Czasem się zastanawiam czy wie oistnieniu swojego syna i że ma dzieci. Chyba ma to w dupie.
ODPOWIEDZ