Konsekwentnie powtarzam - bzduraNerwowy pisze:longinus696 pisze:O to to. Sedno sprawy.Riven pisze:malo jest smieszniejszych rzeczy niz ludzie, ktorzy gardza punkiem i jednoczesnie sluchaja black metalu

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Konsekwentnie powtarzam - bzduraNerwowy pisze:longinus696 pisze:O to to. Sedno sprawy.Riven pisze:malo jest smieszniejszych rzeczy niz ludzie, ktorzy gardza punkiem i jednoczesnie sluchaja black metalu
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Oczywiście że tak! Uwielbiam Motorhead, lubię stary The Exploited, Siekierę, Karę Śmierci, Dezertera, G.B.H., Discharge,...Riven pisze:Konsekwentnie pierdolisz, a teraz powiedz czy lubisz A blaze in the northern sky, ze wskazaniem na taka piosenke pod tytulem In the shadow of the horns
przecież ty W OGÓLE nie kumasz o co w tym darkthrone chodzi. a to przecież jakoś wybitnie ciężkie do wykombinowania nie jest.trup pisze: Dwie ostatnie płyty Varga... a gdzie one były nagrywane?Burzum zdecydowanie większa konsekwencja. Nie wiem gdzie Ty widzisz konsekwencję muzyczną u Darkthrone? takie skakanie od Death Metalu przez Black Metal po Punk Metal i Heavy Metal... mniejsza.
sorry, ale jak bym nie patrzył, wychodzi mi, że o punku masz pojęcie takie samo jak i o darkthronetrup pisze: Wiesz... punk kiedyś określany był zdaniem "3 akordy darcie mordy". i nie mówię tu o całości kapel grający punk a o tej "najsroższej" jego odmianie czyli "stopa-werbel-stopa-werbel" i "wyrafinowanych" riffach.
opis idealnie pasujacy do transilvanian hunger, skoro formulujesz takie zarzuty, to badz konsekwentny.Wiesz... punk kiedyś określany był zdaniem "3 akordy darcie mordy". i nie mówię tu o całości kapel grający punk a o tej "najsroższej" jego odmianie czyli "stopa-werbel-stopa-werbel" i "wyrafinowanych" riffach.
ieeeeeeee, pierdolisz jak katolik.trup pisze:Burzum - konsekwentnie (to jest trudniejsze)twoja_stara_trotzky pisze:ale nie wiem o czym do mnie rozmawiasz, dla mnie i Burzum i Darkthrone nagrały dobre płyty i pozostały wierne swoim ideałom grając w 100 proc. w SWOIM stylu. tyle, że Darkthrone zrobiło to odważnie a Burzum zachowawczo.
Darkthrone - frywolnie (niech się dzieje co chce)
... tak bym to ujął
Scaarph pisze:przecież ty W OGÓLE nie kumasz o co w tym darkthrone chodzi. a to przecież jakoś wybitnie ciężkie do wykombinowania nie jest.trup pisze: Dwie ostatnie płyty Varga... a gdzie one były nagrywane?Burzum zdecydowanie większa konsekwencja. Nie wiem gdzie Ty widzisz konsekwencję muzyczną u Darkthrone? takie skakanie od Death Metalu przez Black Metal po Punk Metal i Heavy Metal... mniejsza.
...choć w sumie nie jest dziwnym, wieloletni fani mają z tym problem
sorry, ale jak bym nie patrzył, wychodzi mi, że o punku masz pojęcie takie samo jak i o darkthronetrup pisze: Wiesz... punk kiedyś określany był zdaniem "3 akordy darcie mordy". i nie mówię tu o całości kapel grający punk a o tej "najsroższej" jego odmianie czyli "stopa-werbel-stopa-werbel" i "wyrafinowanych" riffach.
ćpunów nie lubię. prawda.Riven pisze:jak mozesz gardzic punk rockiem skoro lubisz dezertera , discharge i the exploited?
czy bedziesz gardzic black metalem z powodu ostatniej plyty dimmu borgir?
a moze z tym punkiem to jest tak, ze przeszkadza Ci "ideologia"?nie lubisz cpunow?
poza tymopis idealnie pasujacy do transilvanian hunger, skoro formulujesz takie zarzuty, to badz konsekwentny.Wiesz... punk kiedyś określany był zdaniem "3 akordy darcie mordy". i nie mówię tu o całości kapel grający punk a o tej "najsroższej" jego odmianie czyli "stopa-werbel-stopa-werbel" i "wyrafinowanych" riffach.
co do konta muzycznego to z checia Ci podam swoj numer, kupilem gitare i mam malo kasy na cd ; )))
Równie trafne stwierdzenie jak to że thelema jest zmodyfikowaną wersją chrześcijaństwatwoja_stara_trotzky pisze:ieeeeeeee, pierdolisz jak katolik.trup pisze:Burzum - konsekwentnie (to jest trudniejsze)twoja_stara_trotzky pisze:ale nie wiem o czym do mnie rozmawiasz, dla mnie i Burzum i Darkthrone nagrały dobre płyty i pozostały wierne swoim ideałom grając w 100 proc. w SWOIM stylu. tyle, że Darkthrone zrobiło to odważnie a Burzum zachowawczo.
Darkthrone - frywolnie (niech się dzieje co chce)
... tak bym to ujął
?twoja_stara_trotzky pisze:transylvanian hunger jest bardzo przećpana tak btw
ale to nie jest babol ortograficzny. Pod złym kątem spojrzałeś na to.Riven pisze:ale ja nie powiedzialem, ze to punk , tylko ze zarzuty jakie zastosowales mozna bez problemu odniesc do - miedzy innymi - TH.
jestes po prostu strasznie niekonsekwentnych w tych swoich dziwnych teoriach. nie lubisz cpunow, a nastoletni satanisci Ci nie przeszkadzaja, gardzisz punkiem a sluchasz Motorhead i Discharge... nie kumam tego po prostu.
co do konta to moze i tak, ale nie mniej smieszne niz babol ortograficzy
nie wiem o co dokładnie chodziło, czy o to że powstałą na dragach czy że nadaje się do słuchania po żażyciustreetcleaner pisze:to że stawiasz teraz znak zapytania wszystko wyjaśnia