No ja też lękowy. Fizycznie to się spociłem i mnie potrzęsło. Nic wielkiego. Natomiast zasłony spuszczone, światło zgaszone i cały dzień pod kołdrą, właśnie z lękami.backslifer pisze: ↑23-11-2025, 08:07Mi szczerze mowiac tez poszczescil takiego klasycznego suchego kaca w kwestii objawow fizycznych. Za to miewalem suchego kaca w warstwie lękowej i zdecydowanie nie polecam.![]()
Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Pokój AA
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
Dzisiaj dostałem w pizde na rehabilitacji, doszły ćwiczenia odwodzenia i boli jak cholera.Najgorsze jest to, że coś mi tam cały czas przeskakuje, jak tylko zacząłem ćwiczenie to odrazu poczułem przeskok kości, nie było to bolesne ale wkurwia to i martwi.Jutro chyba musze powiedzieć mu jak rano po obudzeniu nadal będe to miał.
Sam widzę po sobie że są postępy, idąc po schodach nie podpieram sie już o barierke i ściane i nie przenosze nogi schodek wyżej tylko stawiam na schodku i normalnie ide podpierając sie jedynie prawą ręką o barierke.Po chacie chodze czasami bez kól ale ten chód jest pokraczny, to wygląda tak jakbym musiał sie na nowo nauczyć chodzić ale to chyba wynika z tego że po pierwsze czworogłowy musi sie od nowa odrodzić no i to wszystko jeszcze nie jest zrośnietę.Mija wrażenie krótszej nogi, im więcej ćwicze tym coraz mniej wydaje mi sie, że jest krótsza.
Jest mega fajnie tak wstać z rana i między ludzi poćwiczyć, pogadać.Rehabilitantki przyjmne i śliczne ale widać po nich, szczególnie po tych młodszych, że praca na przyszpitalnej rehabilitacji to nie jest coś co im sie marzyło, raczej spierdolą szybko w inne miejsce.
Sam widzę po sobie że są postępy, idąc po schodach nie podpieram sie już o barierke i ściane i nie przenosze nogi schodek wyżej tylko stawiam na schodku i normalnie ide podpierając sie jedynie prawą ręką o barierke.Po chacie chodze czasami bez kól ale ten chód jest pokraczny, to wygląda tak jakbym musiał sie na nowo nauczyć chodzić ale to chyba wynika z tego że po pierwsze czworogłowy musi sie od nowa odrodzić no i to wszystko jeszcze nie jest zrośnietę.Mija wrażenie krótszej nogi, im więcej ćwicze tym coraz mniej wydaje mi sie, że jest krótsza.
Jest mega fajnie tak wstać z rana i między ludzi poćwiczyć, pogadać.Rehabilitantki przyjmne i śliczne ale widać po nich, szczególnie po tych młodszych, że praca na przyszpitalnej rehabilitacji to nie jest coś co im sie marzyło, raczej spierdolą szybko w inne miejsce.