Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Odzywaj sie bo jesteś kurwa szczery i ogormnie to doceniam.
Natomiast w tym momencie to wygląda tak, mógłbym rozrysowac ale tu nie można a więc tak: 25% tkwie w gównie, 25% tkwie również w gównie czego owocem jest ciągle myślenie o nie i rozpamioętywanie.50% to już grubo myslenie o samobójstwie, planowanie, dociekanie jak sie poprawnie zajebać, sznur, długośc, obserwacja torowiska i tego jak szybko jedzie dany pociąg.Po czym kłade sie spać, wstaje, trzese sie jak na delirce, cała klatka chodzi i myśle... jak ona wstała, jak spała, co robi, jak kasik jej syn, jak w pracy, co u jej siostry. jak wróci do domu, jak sie czuje
Natomiast w tym momencie to wygląda tak, mógłbym rozrysowac ale tu nie można a więc tak: 25% tkwie w gównie, 25% tkwie również w gównie czego owocem jest ciągle myślenie o nie i rozpamioętywanie.50% to już grubo myslenie o samobójstwie, planowanie, dociekanie jak sie poprawnie zajebać, sznur, długośc, obserwacja torowiska i tego jak szybko jedzie dany pociąg.Po czym kłade sie spać, wstaje, trzese sie jak na delirce, cała klatka chodzi i myśle... jak ona wstała, jak spała, co robi, jak kasik jej syn, jak w pracy, co u jej siostry. jak wróci do domu, jak sie czuje
-
- postuje jak opętany!
a ti ti atencjuszku
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
pewnie jak ty śpisz to pekluje ją Mokkebe aż wióry lecą słowem świetnie się bawiąmocny2_3 pisze: ↑19-08-2025, 13:53Odzywaj sie bo jesteś kurwa szczery i ogormnie to doceniam.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ustalmy jedno. Chuj mnie obchodzi, twoje życie uczuciowe. Te części postów przewijam. Natomiast uświadom sobie, że jesteś na dzień dzisiejszy alkoholikiem i to jadącym na ostro, a nie że wysoko funkcjonujący alkoholik. No i trzeba się ratować. Podstawa chyba detoks, choć, to lekarz oceni czy potrzebny, ja zgaduję po twoich wpisach, że tam trzęsawka mocna już odchodzi. Natomiast z drugiej strony liczysz, że ta femme fatale da szansę takiemu alkusowi? Życzę powodzenia. Zajmij się wpierw sobą, po prostu.mocny2_3 pisze: ↑19-08-2025, 13:53Odzywaj sie bo jesteś kurwa szczery i ogormnie to doceniam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po tym co tu sie odpierdala, to zaczynam sie zastanawiac czy kol mocny nie okaze za chwile jakims projektem dziennikarskim albo Zulczykiem, ktory zbiera materialy do ksiazki albo reportazu. Potem napisze artykul, ze spolecznosc metalowcow to w wiekszosci bierni i czynni alkoholicy po przejsciach ale wiekszosc z nich ma wbrew pozorom dobre serca i chetnie sluzy rada i pomoca w niedoli
woodpecker from space
- Hatefire
Dobra ja znam internet. Byłem na nim w czasach usenetu. I ok przyjmuję do wiadomości że mocny może być atencjuszem czy ściemniaczem. Ok Forume mi świadkiem, że zawsze twierdziłem, że wszystko, co na Internecie to może być fejk. Natomiast jest szansa, że to prawdziwa historia. To jako człowiek z pewnym doświadczeniem staram się pomóc. I tyle. Ja nic nie tracę, może ktoś zyska.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Poniosło was kurwa, jestem zwykłym szarakiem, przestańcie dorabiać pls
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przeciez zartowalem, twoje zachowanie jest tak nieracjonalne, ze ciezko uwierzyc.
Jezeli ona jest w stanie zyc bez ciebie to nie masz na to wplywu i rozkminy na jej temat to strata czasu.
Jezeli ona jest w stanie zyc bez ciebie to nie masz na to wplywu i rozkminy na jej temat to strata czasu.
woodpecker from space
- Hatefire
No właśnie, to ci próbuję uświadomić od wielu postów. Jesteś zwykłym, pospolitym alkusem jakich miliony w tym kraju, na przykład ja. Jedynym twoim wyróżnikiem jest szajba na punkcie jakiejś panny. No w sumie nie tak rzadko też się zdarza. I tak jak tysiące przed tobą masz możliwość skończenia z tym degenerującym nałogiem. Podane ci zostały różne możliwości, tylko trzeba chcieć skorzystać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jak już kolega (koledzy?) Żwirek i Muchomorek pisał, wręcz odwrotnie. Pijesz to dla przyjemności picia dobrze smakującego, zimnego napoju. W moim przypadku zwykle jest to po prostu jedna butelka. Przy alkoholowym chodzi o coś innego, więc spożycie jest duże. Tu nie potrzebujesz hamulca. Nie pijesz chyba dwóch litrów pepsi na jeden raz? To dlaczego miałbyś chcieć wypić tyle piwa bezalkoholowego? Chyba nigdy nie wypiłem więcej, niż dwóch jedno po drugim.Triceratops pisze: ↑19-08-2025, 09:27Jak zobacze to kupie z czystej ciekawosci, ale jak juz pisalem kolejna rzecza, ktora sie wymyka moim kryteriom pojmowania - to ile tych piw trzeba wypic? Alkohol to zawsze jakis taki naturalny hamulec byl a takie bezalkoholowe to jak picie pepsi troche.....
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Odpuściłem dzisiaj, brzuch napierdala tak że mam wrażenie że się przekręce.Wezmę się za siebie ale z nią bede probował sie tak czy siak skontaktować
- Hatefire
U zapalenie trzustki być może. Ja przerabiałem. Módl się żeby nie było to. Bo boli tak, że marzysz żeby ktoś cię dobił.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
137puls mam od rana i ciśnienie 158/102, czy z tym trzeba walić na sor?
- Hatefire
Przejdź się do rodzinnego jak masz możliwość na zaraz, jak nie to SOR. Względnie jak masz zamiar skończyć z chlaniem, to wal na SOR powiedz, że chlasz, masz za wysokie ciśnienie, tą trzęsawkę. itp. Hospitalizują Cię i odtrują.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Zadzwoniłem do mojej diabetolog i mam skierowanie na sor w trybie pilnym z podejrzniem kwasicy.Ja pierdole, teraz pewnie będe lezał tydzień na oddziale
- Żwirek i Muchomorek
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
Powodzenia.
Tylko nic nie zatajaj, np. w ilosci pitego alko, dobrze, zeby wiedzieli, czy Cie np. na relanium nie wsadzic.

Tylko nic nie zatajaj, np. w ilosci pitego alko, dobrze, zeby wiedzieli, czy Cie np. na relanium nie wsadzic.