no tak to mniej więcej wygląda. chłopaki niby oczytane ale z logiką wciąż na bakier.backslifer pisze: ↑03-04-2025, 21:23Ja mam wrazenie, ze tu jest pomieszanie dwoch spraw.
1. Uleglosc wobec kosciola, bo ksiadz nakazal chodzic do kosciola i uczestniczyc.
2. Byc zaproszonym przez czlowieka, dla ktorego wazne jest, zebys razem z nim tam uczestniczyl i towarzyszyl mu, bo jestes dla niego wazna osoba. A tak sie sklada, ze jest innego wyznania.
I mam wrazenie, ze nieraz w odpowiedzi na to, ze ktos powiedzial, ze nie ma problemu z punktem drugim, polecialy argumenty jakby mowil o p. 1.
Duchowość, religia etc.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Duchowość, religia etc.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no Razem póki co nie plamiło się współpracą z Kościołem, a jak tak dalej pójdzie to nie będzie ich na listach kościółkowej Lewicy CzarzastegoLukass pisze: ↑03-04-2025, 21:00Jak rzadko kiedy, tu w pełni zgadam się z kolegą Nienawiść Łogień. Może poza wątkiem politycznym, bo rządy SLD pokazały skutecznie, że nie ma w Polsce siły politycznej, która stawia realnie na usunięcie powiązań państwo-KK. Nie ma i nie będzie, interes musi się kręcić.

Guilty of being right
- tomekw48
- w mackach Zła
Dyskusja ucichła.
I bardzo dobrze. Wszechświat domaga się od nas w tej tematyce po prostu dobrego humoru
Taki jest też metal
Hailsa 666
I bardzo dobrze. Wszechświat domaga się od nas w tej tematyce po prostu dobrego humoru
Taki jest też metal

Hailsa 666
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
woodpecker from space
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Osobiście również nie mam problemu z wejściem do kościoła. Swego czasu kostucha zawzięcie szalała w mojej rodzinie i tych pogrzebów się uzbierało. Do dalszej rodziny na pogrzeby nie chodzę, ale do osób mi bliskich to nie problem.Triceratops pisze: ↑10-04-2025, 20:52Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
Everyone loves you when you are dead
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dalej przeżywasz? Zaparz se melisy czy coś.Triceratops pisze: ↑10-04-2025, 20:52Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Panie Kolego, bo Tysiącletni Kościół Katolicki nie plami się współpracą z planktonem. Po co?uglak pisze: ↑03-04-2025, 23:34Nie no Razem póki co nie plamiło się współpracą z Kościołem, a jak tak dalej pójdzie to nie będzie ich na listach kościółkowej Lewicy CzarzastegoLukass pisze: ↑03-04-2025, 21:00Jak rzadko kiedy, tu w pełni zgadam się z kolegą Nienawiść Łogień. Może poza wątkiem politycznym, bo rządy SLD pokazały skutecznie, że nie ma w Polsce siły politycznej, która stawia realnie na usunięcie powiązań państwo-KK. Nie ma i nie będzie, interes musi się kręcić.![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew