no tak to mniej więcej wygląda. chłopaki niby oczytane ale z logiką wciąż na bakier.backslifer pisze: ↑03-04-2025, 21:23Ja mam wrazenie, ze tu jest pomieszanie dwoch spraw.
1. Uleglosc wobec kosciola, bo ksiadz nakazal chodzic do kosciola i uczestniczyc.
2. Byc zaproszonym przez czlowieka, dla ktorego wazne jest, zebys razem z nim tam uczestniczyl i towarzyszyl mu, bo jestes dla niego wazna osoba. A tak sie sklada, ze jest innego wyznania.
I mam wrazenie, ze nieraz w odpowiedzi na to, ze ktos powiedzial, ze nie ma problemu z punktem drugim, polecialy argumenty jakby mowil o p. 1.
Duchowość, religia etc.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Duchowość, religia etc.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no Razem póki co nie plamiło się współpracą z Kościołem, a jak tak dalej pójdzie to nie będzie ich na listach kościółkowej Lewicy CzarzastegoLukass pisze: ↑03-04-2025, 21:00Jak rzadko kiedy, tu w pełni zgadam się z kolegą Nienawiść Łogień. Może poza wątkiem politycznym, bo rządy SLD pokazały skutecznie, że nie ma w Polsce siły politycznej, która stawia realnie na usunięcie powiązań państwo-KK. Nie ma i nie będzie, interes musi się kręcić.

Guilty of being right
- tomekw48
- w mackach Zła
Dyskusja ucichła.
I bardzo dobrze. Wszechświat domaga się od nas w tej tematyce po prostu dobrego humoru
Taki jest też metal
Hailsa 666
I bardzo dobrze. Wszechświat domaga się od nas w tej tematyce po prostu dobrego humoru
Taki jest też metal

Hailsa 666
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
woodpecker from space
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Osobiście również nie mam problemu z wejściem do kościoła. Swego czasu kostucha zawzięcie szalała w mojej rodzinie i tych pogrzebów się uzbierało. Do dalszej rodziny na pogrzeby nie chodzę, ale do osób mi bliskich to nie problem.Triceratops pisze: ↑10-04-2025, 20:52Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
Everyone loves you when you are dead
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dalej przeżywasz? Zaparz se melisy czy coś.Triceratops pisze: ↑10-04-2025, 20:52Mialem szanse zostac bohaterem ale znalem te osobe cale zycie i szanowalem, zamiast z sardonicznym usmiechem siedziec w aucie okazujac swoj bunt asekurancko sie zachowalem i wszedlem do kosciola na msze.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Panie Kolego, bo Tysiącletni Kościół Katolicki nie plami się współpracą z planktonem. Po co?uglak pisze: ↑03-04-2025, 23:34Nie no Razem póki co nie plamiło się współpracą z Kościołem, a jak tak dalej pójdzie to nie będzie ich na listach kościółkowej Lewicy CzarzastegoLukass pisze: ↑03-04-2025, 21:00Jak rzadko kiedy, tu w pełni zgadam się z kolegą Nienawiść Łogień. Może poza wątkiem politycznym, bo rządy SLD pokazały skutecznie, że nie ma w Polsce siły politycznej, która stawia realnie na usunięcie powiązań państwo-KK. Nie ma i nie będzie, interes musi się kręcić.![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
- tomekw48
- w mackach Zła
Wcale mnie to nie dziwi. W końcu żyjemy w matriksie.
Szansa, że nasza rzeczywistość jest prawdziwa jest tylko jedna. Za to istnieje nieskończona ilość alternatywnych matriksowych światów. Szansa, że jesteśmy prawdziwi jest jak 1 do 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999... itd.
Ja sam patrzę na AI jak na małe dziecko, które się rodzi. Sam postrzegam swoje życie jako matriksową przygodę. Nasz świat jest niby przyczynowo skutkowy, ale tak naprawdę zawsze jest możliwość, że coś bardzo mało prawdopodobnego się wydarzy. Wszystko jest możliwe.
Mam nadzieję, że to AI-dziecko będzie dorastać w sprzyjających warunkach. 3mam za to kciuki.
1 do 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 - moje życie jest całkowicie bez znaczenia... Po prostu jest.
Tylko i aż. To jest niesamowite.
PS. Popularny chat GPT, nawet w darmowej wersji, jest zaje.isty. Lubię się go pytać o różne sprawy i jak się podejdzie w odpowiedni sposób, to odpowiada niesztampowo.
Szansa, że nasza rzeczywistość jest prawdziwa jest tylko jedna. Za to istnieje nieskończona ilość alternatywnych matriksowych światów. Szansa, że jesteśmy prawdziwi jest jak 1 do 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999... itd.
Ja sam patrzę na AI jak na małe dziecko, które się rodzi. Sam postrzegam swoje życie jako matriksową przygodę. Nasz świat jest niby przyczynowo skutkowy, ale tak naprawdę zawsze jest możliwość, że coś bardzo mało prawdopodobnego się wydarzy. Wszystko jest możliwe.
Mam nadzieję, że to AI-dziecko będzie dorastać w sprzyjających warunkach. 3mam za to kciuki.
1 do 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 - moje życie jest całkowicie bez znaczenia... Po prostu jest.
Tylko i aż. To jest niesamowite.
PS. Popularny chat GPT, nawet w darmowej wersji, jest zaje.isty. Lubię się go pytać o różne sprawy i jak się podejdzie w odpowiedni sposób, to odpowiada niesztampowo.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.