BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: BÖLZER
Podnioslem cene do 48,- :-)
Swoja droga już po raz któryś na tym forum piszesz (ja wspominałem o tym samym), że cena zależy od wielu innych czynników, a nie od jakigoś widzimisię samego sprzedawcy, warto to wyryć na pamięć zanim zacznie się narzekać, że za drogo itd.
Zdradzę teraz tajemnicę handlową.
To kupiłem za euro w hurcie: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... octurne-cd (żydostwo, pejsata cena, zarabia na biednych metalowcach!)
To wziąłem na wymianę za Evil Machine: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... unlight-cd (ale taniocha, pewnie tak hobbystycznie bez zarobku sprzedaje, filantrop, w pizdę koleś)
Na tym drugim zarabiam o wiele więcej niż na pierwszym, mimo znacznie niższej ceny.
Swoja droga już po raz któryś na tym forum piszesz (ja wspominałem o tym samym), że cena zależy od wielu innych czynników, a nie od jakigoś widzimisię samego sprzedawcy, warto to wyryć na pamięć zanim zacznie się narzekać, że za drogo itd.
Zdradzę teraz tajemnicę handlową.
To kupiłem za euro w hurcie: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... octurne-cd (żydostwo, pejsata cena, zarabia na biednych metalowcach!)
To wziąłem na wymianę za Evil Machine: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... unlight-cd (ale taniocha, pewnie tak hobbystycznie bez zarobku sprzedaje, filantrop, w pizdę koleś)
Na tym drugim zarabiam o wiele więcej niż na pierwszym, mimo znacznie niższej ceny.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zaczepiasz mnie po północy Słyżu jeden. w poniedziałek, gdy wiesz, ze to mój ulubiony dzień na alko, lub nie wiesz, ale juz wiesz.
przestań, masz Bolzer za 40 PLN :)
- krz63
Nie, nie bede, z toba chodzil. Moje serce nalezy do innej. Ponadto nie mam pewnosci, iz mimo zenskiej ksywy jestes na pewno kobieta.Sova pisze:zaczepiasz mnie po północy Słyżu jeden. w poniedziałek, gdy wiesz, ze to mój ulubiony dzień na alko, lub nie wiesz, ale juz wiesz.
I jeszcze jedno. Od soboty nie pije z innymi wydawcami, to sie zle konczy, dla wszystkich nas.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
535
He,he,he. Uwielbiam takie deklaracje.krz63 pisze: Od soboty nie pije z innymi wydawcami, to sie zle konczy, dla wszystkich nas.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
i wszystko w temacie. jak komus cena nie lezy, niech szuka gdzie indziej.Sova pisze:nie chcesz, nie kupujesz.
- krz63
Ta deklaracja jest prawdziwa, nie pije tez z piosenkarzami, basistami, gitarzystami, perkusistami, grafikami, dyrektorami, dziennikarzami... paru innych tez by sie znalazlo. Oczywiscie do nastepnego razu!
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Pierwszy przykład z brzegu, nowe clandestian blaze u Sovy 37zł. W garazelu 25. napisałbym "weź se kurwa sprawdz" ale juz sie wyprzedały panie odwokacie.COFFIN pisze:
Bzdura - przykład pierwszy z brzegu: Degial, weź se kurwa sprawdź i dopiero pisz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Skoro się wymienili to i było taniej. A z tego, co wiem to NH raczej niechętnie do tego podchodzi. Wcześniej była też wymiana z Terratur, tylko po jakim czasie od premiery. 9 dych z wysyłką i płyty miałem na drugi dzień.
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
o własnie, Clandestine Blaze to doskonały przykład. zamówiłem to w dzień premiery gdy jeszcze nie było mowy o wymianie z NH. do tego chciałem aby płyty były w oryginalnych, zafoliowanych pudełkach co znacznie podniosło koszty wysyłki. miałem to pierwszy w PL ale niestety kosztem ceny.
była to mowa o merchu Bolzer. mogłem go ściągać ale cena by zabiła więc olałem. już widzę te jęki i ból dupy że za drogo itd.
sorry ale zagraniczni wydawcy mają w dupie, ze u nas koszulki są za 40 zeta, płyty CD za 25-30 a winyle za 40-50.
przecież nie zrobią specjalnych cen dla polaków ( dawno temu jeden amigo próbował ale drugi amigo go zaciukał ) bo z jakiej racji. co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
była to mowa o merchu Bolzer. mogłem go ściągać ale cena by zabiła więc olałem. już widzę te jęki i ból dupy że za drogo itd.
sorry ale zagraniczni wydawcy mają w dupie, ze u nas koszulki są za 40 zeta, płyty CD za 25-30 a winyle za 40-50.
przecież nie zrobią specjalnych cen dla polaków ( dawno temu jeden amigo próbował ale drugi amigo go zaciukał ) bo z jakiej racji. co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
racja.....
- Only_True_Believers
Sova pisze:
a mógłbyś zrobić wcześniej listę chętnych i pobrać przedpłatę? ja na przykład chętnie bym sobie ich szmatałkę pokupował.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I tak i nie zarazem, właśnie ceny płyt na zachodzie są relatywnie tańsze, przynajmniej w większości. Ostatni Neurosis tydzień temu kupiłem za równowartość 20 zł, Graveyard dwójeczka też coś koło tego, nowy Motorhead limited za 40... Merch faktycznie nieporównywalnie droższy, shirt to w przeliczeniu minimum 70-80 złych. Ale ja nikomu nie zazdroszczę samochodu, żony i kończyn w całości, a nawet wolę przepłacić i dać zarobić Polakowi. Taki jestem.Sova pisze:o własnie, Clandestine Blaze to doskonały przykład. zamówiłem to w dzień premiery gdy jeszcze nie było mowy o wymianie z NH. do tego chciałem aby płyty były w oryginalnych, zafoliowanych pudełkach co znacznie podniosło koszty wysyłki. miałem to pierwszy w PL ale niestety kosztem ceny.
Dyskusja już się przewijała na forum wiele razy, a konsensus może być tylko jeden - kupuję tam gdzie mi lepiej i gdzie mi się podoba, a płacę tyle ile chcę płacić. W warzywniaku u pakistańczyka nie kupię, choćby miał najtańszą kalarepę i pomarańcze.
Ostatnio zmieniony 17-12-2013, 21:52 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
ROZDANE :DSova pisze:...co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zapytam o to następnym razem w IBOnly_True_Believers pisze:Sova pisze:
a mógłbyś zrobić wcześniej listę chętnych i pobrać przedpłatę? ja na przykład chętnie bym sobie ich szmatałkę pokupował.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no i złote Bolzery wyprzedane w Iron Bonehead. Ja też już nie mam.
Zostały srebrne, pewnie zejdą szybko.
Zostały srebrne, pewnie zejdą szybko.
- krz63
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
na nową dzianinkę Bolzer, jeśli ładna, byłbym chętnySova pisze:zapytam o to następnym razem w IBOnly_True_Believers pisze:Sova pisze:
- Najprzewielebniejszy
+1
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
TAK, ŚMIECIE
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/dwa-s ... e-w-ziemie
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/dwa-s ... e-w-ziemie
Monstrualna grupa plam oznaczona numerem 1944 znajduje się już niemal na środku tarczy słonecznej. Oznacza to, że każda aktywność do jakiej dochodzi z tamtej lokalizacji będzie geoefektywna. Dzisiaj miały tam miejsce dwa silne rozbłyski w tym jeden klasy X.
Konfiguracja magnetyczna regionu 1944 sprzyja powstawaniu silnych rozbłysków i przez ostatnie dni widzieliśmy już kilkanaście rozbłysków klasy M w tym przynajmniej dwa ocierające się o poziom X. W dniu dzisiejszym z tego miejsca doszło już do rozbłysku M7.2 a chwile po nim nastąpił koronalny wyrzut masy. Chmura plazmy powinna rozpocząć oddziaływanie z ziemską magnetosferą w ciągu następnych trzech dni.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!