BÖLZER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

Re: BÖLZER

17-12-2013, 00:16

Podnioslem cene do 48,- :-)
Swoja droga już po raz któryś na tym forum piszesz (ja wspominałem o tym samym), że cena zależy od wielu innych czynników, a nie od jakigoś widzimisię samego sprzedawcy, warto to wyryć na pamięć zanim zacznie się narzekać, że za drogo itd.
Zdradzę teraz tajemnicę handlową.
To kupiłem za euro w hurcie: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... octurne-cd (żydostwo, pejsata cena, zarabia na biednych metalowcach!)
To wziąłem na wymianę za Evil Machine: http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... unlight-cd (ale taniocha, pewnie tak hobbystycznie bez zarobku sprzedaje, filantrop, w pizdę koleś)
Na tym drugim zarabiam o wiele więcej niż na pierwszym, mimo znacznie niższej ceny.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

17-12-2013, 00:29

zaczepiasz mnie po północy Słyżu jeden. w poniedziałek, gdy wiesz, ze to mój ulubiony dzień na alko, lub nie wiesz, ale juz wiesz.

przestań, masz Bolzer za 40 PLN :)
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

17-12-2013, 07:33

Sova pisze:zaczepiasz mnie po północy Słyżu jeden. w poniedziałek, gdy wiesz, ze to mój ulubiony dzień na alko, lub nie wiesz, ale juz wiesz.

przestań, masz Bolzer za 40 PLN :)
Nie, nie bede, z toba chodzil. Moje serce nalezy do innej. Ponadto nie mam pewnosci, iz mimo zenskiej ksywy jestes na pewno kobieta.
I jeszcze jedno. Od soboty nie pije z innymi wydawcami, to sie zle konczy, dla wszystkich nas.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
535

17-12-2013, 08:08

krz63 pisze: Od soboty nie pije z innymi wydawcami, to sie zle konczy, dla wszystkich nas.
He,he,he. Uwielbiam takie deklaracje.
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

17-12-2013, 10:39

Sova pisze:nie chcesz, nie kupujesz.
i wszystko w temacie. jak komus cena nie lezy, niech szuka gdzie indziej.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

17-12-2013, 10:49

Ta deklaracja jest prawdziwa, nie pije tez z piosenkarzami, basistami, gitarzystami, perkusistami, grafikami, dyrektorami, dziennikarzami... paru innych tez by sie znalazlo. Oczywiscie do nastepnego razu!

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

17-12-2013, 11:27

COFFIN pisze:
Bzdura - przykład pierwszy z brzegu: Degial, weź se kurwa sprawdź i dopiero pisz.
Pierwszy przykład z brzegu, nowe clandestian blaze u Sovy 37zł. W garazelu 25. napisałbym "weź se kurwa sprawdz" ale juz sie wyprzedały panie odwokacie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

17-12-2013, 11:39

Skoro się wymienili to i było taniej. A z tego, co wiem to NH raczej niechętnie do tego podchodzi. Wcześniej była też wymiana z Terratur, tylko po jakim czasie od premiery. 9 dych z wysyłką i płyty miałem na drugi dzień.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

17-12-2013, 21:35

o własnie, Clandestine Blaze to doskonały przykład. zamówiłem to w dzień premiery gdy jeszcze nie było mowy o wymianie z NH. do tego chciałem aby płyty były w oryginalnych, zafoliowanych pudełkach co znacznie podniosło koszty wysyłki. miałem to pierwszy w PL ale niestety kosztem ceny.

była to mowa o merchu Bolzer. mogłem go ściągać ale cena by zabiła więc olałem. już widzę te jęki i ból dupy że za drogo itd.

sorry ale zagraniczni wydawcy mają w dupie, ze u nas koszulki są za 40 zeta, płyty CD za 25-30 a winyle za 40-50.
przecież nie zrobią specjalnych cen dla polaków ( dawno temu jeden amigo próbował ale drugi amigo go zaciukał ) bo z jakiej racji. co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

17-12-2013, 21:38

racja.....
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

17-12-2013, 21:46

Sova pisze:
była to mowa o merchu Bolzer. mogłem go ściągać ale cena by zabiła więc olałem. już widzę te jęki i ból dupy że za drogo itd.

a mógłbyś zrobić wcześniej listę chętnych i pobrać przedpłatę? ja na przykład chętnie bym sobie ich szmatałkę pokupował.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

17-12-2013, 21:47

Sova pisze:o własnie, Clandestine Blaze to doskonały przykład. zamówiłem to w dzień premiery gdy jeszcze nie było mowy o wymianie z NH. do tego chciałem aby płyty były w oryginalnych, zafoliowanych pudełkach co znacznie podniosło koszty wysyłki. miałem to pierwszy w PL ale niestety kosztem ceny.

sorry ale zagraniczni wydawcy mają w dupie, ze u nas koszulki są za 40 zeta, płyty CD za 25-30 a winyle za 40-50.
przecież nie zrobią specjalnych cen dla polaków ( dawno temu jeden amigo próbował ale drugi amigo go zaciukał ) bo z jakiej racji. co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
I tak i nie zarazem, właśnie ceny płyt na zachodzie są relatywnie tańsze, przynajmniej w większości. Ostatni Neurosis tydzień temu kupiłem za równowartość 20 zł, Graveyard dwójeczka też coś koło tego, nowy Motorhead limited za 40... Merch faktycznie nieporównywalnie droższy, shirt to w przeliczeniu minimum 70-80 złych. Ale ja nikomu nie zazdroszczę samochodu, żony i kończyn w całości, a nawet wolę przepłacić i dać zarobić Polakowi. Taki jestem.
Dyskusja już się przewijała na forum wiele razy, a konsensus może być tylko jeden - kupuję tam gdzie mi lepiej i gdzie mi się podoba, a płacę tyle ile chcę płacić. W warzywniaku u pakistańczyka nie kupię, choćby miał najtańszą kalarepę i pomarańcze.
Ostatnio zmieniony 17-12-2013, 21:52 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

17-12-2013, 21:50

Sova pisze:...co dalej, tańsze bilety na koncerty ? dzień dobry, jestem z polski. poproszę bilet na Mayhem z połowę ceny.
ROZDANE :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

17-12-2013, 22:34

Only_True_Believers pisze:
Sova pisze:

a mógłbyś zrobić wcześniej listę chętnych i pobrać przedpłatę? ja na przykład chętnie bym sobie ich szmatałkę pokupował.
zapytam o to następnym razem w IB
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

14-01-2014, 18:46

no i złote Bolzery wyprzedane w Iron Bonehead. Ja też już nie mam.
Zostały srebrne, pewnie zejdą szybko.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

14-01-2014, 23:19

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

14-01-2014, 23:52

Sova pisze:
Only_True_Believers pisze:
Sova pisze:

zapytam o to następnym razem w IB
na nową dzianinkę Bolzer, jeśli ładna, byłbym chętny
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

15-01-2014, 13:37

+1
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-01-2014, 13:45

TAK, ŚMIECIE

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/dwa-s ... e-w-ziemie

Monstrualna grupa plam oznaczona numerem 1944 znajduje się już niemal na środku tarczy słonecznej. Oznacza to, że każda aktywność do jakiej dochodzi z tamtej lokalizacji będzie geoefektywna. Dzisiaj miały tam miejsce dwa silne rozbłyski w tym jeden klasy X.

Konfiguracja magnetyczna regionu 1944 sprzyja powstawaniu silnych rozbłysków i przez ostatnie dni widzieliśmy już kilkanaście rozbłysków klasy M w tym przynajmniej dwa ocierające się o poziom X. W dniu dzisiejszym z tego miejsca doszło już do rozbłysku M7.2 a chwile po nim nastąpił koronalny wyrzut masy. Chmura plazmy powinna rozpocząć oddziaływanie z ziemską magnetosferą w ciągu następnych trzech dni.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

16-01-2014, 18:05

sam z chęcią ubrałbym koszul BÖLZER
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
ODPOWIEDZ