po raz juz chyba nasty - nie traktuje konDrona jako faceta - tłumaczyłem to juz i tobie, i Mariii - ciebie zreszta tez nie zaliczym do rodzaju meskiego ;)Riven pisze:oboje
Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Promocje poniżej pasa!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Widzę, że wojna trwa w najlepsze, ale ja o czym innym. Protestuję przeciwko pomijaniu w tym sukcesie Barbary. Kto wie gdzie, by to wszystko wylądowało, gdyby nie Ona.Adrian696 pisze:A znam jeszcze lepsze przypadki - o polityce wydawniczej i sprzedazowej z Wardzała dyskutuje dwóch misiaczków, które nie dorobiły sie nawet 0,5% tego co Michał na muzyce. :)Drone pisze:A najlepsze jest to, że z Marianem (nie mówię o swojej skromnej osobie) dyskutują o marketingu osoby, które nie dorobiły się nawet 1% tego, co on osiągnął.
Idac dalej Twoim prymitywnym tokiem rozumowania - nie powinienes Maciusiu nigdy zabierac głosu w dziale o pieknych kobietach - oboje wiemy dlaczego. :)
Ty nasz 160-centymetrowy netowy bojówkarzu. :)
Spoko - interesujące mnie płyty z Selfmadegod i tak dostaję w gratisie, więc zawsze jestem do przodu. :)Adrian696 pisze:jaki Ty mało rozgarniety jestes :)
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/1187
- Riven
- Kontakt:
Dawno nic się nie działo!
woah :dDrone pisze:A najlepsze jest to, że z Marianem (nie mówię o swojej skromnej osobie) dyskutują o marketingu osoby, które nie dorobiły się nawet 1% tego, co on osiągnął. Dawniej ze zwykłego szacunku wypadałoby zamknąć buzię i delikatnie się ukłonić. Dziś - każdy jest mądry, ale w lodówce ma margarynę, w garażu (jakim garażu?) - Fiata Pandę rocznik 2004, a w portfelu kartę bankomatową z PKO BP z debetem 100 zł :)
this is a land of wolves now
- Adrian696
Nie uczestnicze w zadnej wojnie, zwyczajnie bawi mnie ze najwiecej do powiedzenia ma jak zawsze kolo który nawet nie ma pojecia w jakich okolicznosciach i na jakich warunkach Mystic wydał Agmagedon...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
Ale Karol zabija muzyke?? Niszczy swoja promocja wizerunek zespołu?? Robi z fanów debili?? Bo takie argumenty padały w stosunku do ekipy z Mystic??Maria Konopnicka pisze:Spoko - interesujące mnie płyty z Selfmadegod i tak dostaję w gratisie, więc zawsze jestem do przodu. :)Adrian696 pisze:jaki Ty mało rozgarniety jestes :)
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/1187
A Tomek z Pagan sprzedajacy cos Lux Occulty za 10 zł tez niszczy sztuke??
Uwielbiam takie internetowe rozkminy oparte na z dupy wyssanych przypuszczeniach :) mniej więcej taki sam poziom jak ktoś komuś pisze w necie, że jak go spotka na koncercie to mu z liścia wypłaci - nie mając zupełnie pojęcia z kim ma do czynienia :)))Adrian696 pisze:A znam jeszcze lepsze przypadki - o polityce wydawniczej i sprzedazowej z Wardzała dyskutuje dwóch misiaczków które nie dorobiły sie nawet 0,5% tego co Michał na muzyce :)
Taaak, oplujmy się na koniec, wyciągnijmy sobie rodzinne brudy, porównajmy swoje zeznania podatkowe za rok ubiegły i zmierzmy kutasy. Okaże się, że Adrian ma najdłuższego, bo zmierzył sobie razem z nogą i karmnikiem, który stał obok. :))))Adrian696 pisze:Idac dalej Twoim prymitywnym tokiem rozumowania - nie powinienes Maciusiu nigdy zabierac głosu w dziale o pieknych kobietach - oboje wiemy dlaczego. :)
Ty nasz 160-centymetrowy netowy bojówkarzu. :)
- Adrian696
Ale dlaczego startujesz do mnie skoro ja tylko odpowiedziałem na post Twojego kumpla?? Stosujesz dwa kryteria?? Dla siebie i kumpli jedno - dla innych drugie??
Szyderstwa z Pandy trwają, a tymczasem nasz bohater zmężniał i urósł nieco. Patrzcie w lusterka , bo nie znacie dnia, ani godziny...

Sprytne wytłumaczenie własnego prostactwa. :) Wyobrażasz sobie Drone w pończochach i butach na wysokim obcasie? Chciałbyś żeby był kobietą? :)))Adrian696 pisze:po raz juz chyba nasty - nie traktuje konDrona jako faceta - tłumaczyłem to juz i tobie, i Mariii - ciebie zreszta tez nie zaliczym do rodzaju meskiego ;)Riven pisze:oboje
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
Skoro mowisz, ze tak sie ubiera to pewnie masz racje - tylko co nas obchodza w tematach muzycznych wasze imprezki. :)Maria Konopnicka pisze:Sprytne wytłumaczenie własnego prostactwa :) Wyobrażasz sobie Drone w pończochach i butach na wysokim obcasie? Chciałbyś żeby był kobietą? :)))
Jak masz taką wiedzę to się nią podziel - przecież nie chodzi tu o to, żeby stawiać diagnozę jakości polityki finansowej Mystica. Mimo swoich wątpliwości wierzę w to, że widzą co robią i skoro przeceniają do 7 zł to ma to jakiś sens. Zastanawiam się tylko jaki i z chęcią zapoznam się z punktem widzenia innych osób, które zechciały się tu wypowiedzieć. :)Adrian696 pisze:Zwyczajnie bawi mnie ze najwiecej do powiedzenia ma jak zawsze kolo który nawet nie ma pojecia w jakich okolicznosciach i na jakich warunkach Mystic wydał Agmagedon...
- Adrian696
Przeciez Ty z Dronem wiecie wszystko najlepiej :)
Kamilku - nadal czekam na Twoj komentarz odnosnie promocji w SelfMadeGod i Pagan - oni tez sprzedaja swoje płyty ponizej ceny paczki papierosów...
Kamilku - nadal czekam na Twoj komentarz odnosnie promocji w SelfMadeGod i Pagan - oni tez sprzedaja swoje płyty ponizej ceny paczki papierosów...
EEEE Idę pokręcić się po obejściu. Jak wrócę, ma tu być miło i kulturalnie. Inaczej wszyscy dostaniecie po uwadze do dzienniczków.
Oczywiście, że tak - moim zdaniem takie "promocje" są szkodliwe i chyba nieskuteczne, skoro Mystic nie może wyprzedać od kilkunastu lat po 5 zł, płyt Sadness. :)Adrian696 pisze:Ale Karol zabija muzyke?? Niszczy swoja promocja wizerunek zespołu?? Robi z fanów debili?? Bo takie argumenty padały w stosunku do ekipy z Mystic?? A Tomek z Pagan sprzedajacy cos Lux Occulty za 10 zł tez niszczy sztuke ??
Obaj jesteście moimi kumplami. :))Adrian696 pisze:Ale dlaczego startujesz do mnie skoro ja tylko odpowiedziałem na post Twojego kumpla??
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Nadal nie rozumiem czemu Maria Z Dronem nie wykupili tych płyt po 7zł. Przecież wtedy mogliby je zniszczyć i zrobić o tym dokument.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Marian, ile Mystic ma tych płyt? Pytałeś?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.