Promocje poniżej pasa!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: Promocje poniżej pasa!

20-04-2013, 09:52

Riven pisze:oboje
po raz juz chyba nasty - nie traktuje konDrona jako faceta - tłumaczyłem to juz i tobie, i Mariii - ciebie zreszta tez nie zaliczym do rodzaju meskiego ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

20-04-2013, 09:53

no tak
this is a land of wolves now
535

20-04-2013, 10:00

Adrian696 pisze:
Drone pisze:A najlepsze jest to, że z Marianem (nie mówię o swojej skromnej osobie) dyskutują o marketingu osoby, które nie dorobiły się nawet 1% tego, co on osiągnął.
A znam jeszcze lepsze przypadki - o polityce wydawniczej i sprzedazowej z Wardzała dyskutuje dwóch misiaczków, które nie dorobiły sie nawet 0,5% tego co Michał na muzyce. :)

Idac dalej Twoim prymitywnym tokiem rozumowania - nie powinienes Maciusiu nigdy zabierac głosu w dziale o pieknych kobietach - oboje wiemy dlaczego. :)
Ty nasz 160-centymetrowy netowy bojówkarzu. :)
Widzę, że wojna trwa w najlepsze, ale ja o czym innym. Protestuję przeciwko pomijaniu w tym sukcesie Barbary. Kto wie gdzie, by to wszystko wylądowało, gdyby nie Ona.
Maria Konopnicka

20-04-2013, 10:01

Adrian696 pisze:jaki Ty mało rozgarniety jestes :)
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/1187
Spoko - interesujące mnie płyty z Selfmadegod i tak dostaję w gratisie, więc zawsze jestem do przodu. :)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2013, 10:02

Dawno nic się nie działo!
Drone pisze:A najlepsze jest to, że z Marianem (nie mówię o swojej skromnej osobie) dyskutują o marketingu osoby, które nie dorobiły się nawet 1% tego, co on osiągnął. Dawniej ze zwykłego szacunku wypadałoby zamknąć buzię i delikatnie się ukłonić. Dziś - każdy jest mądry, ale w lodówce ma margarynę, w garażu (jakim garażu?) - Fiata Pandę rocznik 2004, a w portfelu kartę bankomatową z PKO BP z debetem 100 zł :)
woah :d
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-04-2013, 10:02

Nie uczestnicze w zadnej wojnie, zwyczajnie bawi mnie ze najwiecej do powiedzenia ma jak zawsze kolo który nawet nie ma pojecia w jakich okolicznosciach i na jakich warunkach Mystic wydał Agmagedon...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-04-2013, 10:03

Maria Konopnicka pisze:
Adrian696 pisze:jaki Ty mało rozgarniety jestes :)
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/1187
Spoko - interesujące mnie płyty z Selfmadegod i tak dostaję w gratisie, więc zawsze jestem do przodu. :)
Ale Karol zabija muzyke?? Niszczy swoja promocja wizerunek zespołu?? Robi z fanów debili?? Bo takie argumenty padały w stosunku do ekipy z Mystic??

A Tomek z Pagan sprzedajacy cos Lux Occulty za 10 zł tez niszczy sztuke??
Maria Konopnicka

20-04-2013, 10:06

Adrian696 pisze:A znam jeszcze lepsze przypadki - o polityce wydawniczej i sprzedazowej z Wardzała dyskutuje dwóch misiaczków które nie dorobiły sie nawet 0,5% tego co Michał na muzyce :)
Uwielbiam takie internetowe rozkminy oparte na z dupy wyssanych przypuszczeniach :) mniej więcej taki sam poziom jak ktoś komuś pisze w necie, że jak go spotka na koncercie to mu z liścia wypłaci - nie mając zupełnie pojęcia z kim ma do czynienia :)))
Adrian696 pisze:Idac dalej Twoim prymitywnym tokiem rozumowania - nie powinienes Maciusiu nigdy zabierac głosu w dziale o pieknych kobietach - oboje wiemy dlaczego. :)
Ty nasz 160-centymetrowy netowy bojówkarzu. :)
Taaak, oplujmy się na koniec, wyciągnijmy sobie rodzinne brudy, porównajmy swoje zeznania podatkowe za rok ubiegły i zmierzmy kutasy. Okaże się, że Adrian ma najdłuższego, bo zmierzył sobie razem z nogą i karmnikiem, który stał obok. :))))
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-04-2013, 10:07

Ale dlaczego startujesz do mnie skoro ja tylko odpowiedziałem na post Twojego kumpla?? Stosujesz dwa kryteria?? Dla siebie i kumpli jedno - dla innych drugie??
535

20-04-2013, 10:08

Szyderstwa z Pandy trwają, a tymczasem nasz bohater zmężniał i urósł nieco. Patrzcie w lusterka , bo nie znacie dnia, ani godziny...

Obrazek
Maria Konopnicka

20-04-2013, 10:09

Adrian696 pisze:
Riven pisze:oboje
po raz juz chyba nasty - nie traktuje konDrona jako faceta - tłumaczyłem to juz i tobie, i Mariii - ciebie zreszta tez nie zaliczym do rodzaju meskiego ;)
Sprytne wytłumaczenie własnego prostactwa. :) Wyobrażasz sobie Drone w pończochach i butach na wysokim obcasie? Chciałbyś żeby był kobietą? :)))
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2013, 10:10

:DDD

kawa na ekranie , dzięki
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-04-2013, 10:11

Maria Konopnicka pisze:Sprytne wytłumaczenie własnego prostactwa :) Wyobrażasz sobie Drone w pończochach i butach na wysokim obcasie? Chciałbyś żeby był kobietą? :)))
Skoro mowisz, ze tak sie ubiera to pewnie masz racje - tylko co nas obchodza w tematach muzycznych wasze imprezki. :)
Maria Konopnicka

20-04-2013, 10:12

Adrian696 pisze:Zwyczajnie bawi mnie ze najwiecej do powiedzenia ma jak zawsze kolo który nawet nie ma pojecia w jakich okolicznosciach i na jakich warunkach Mystic wydał Agmagedon...
Jak masz taką wiedzę to się nią podziel - przecież nie chodzi tu o to, żeby stawiać diagnozę jakości polityki finansowej Mystica. Mimo swoich wątpliwości wierzę w to, że widzą co robią i skoro przeceniają do 7 zł to ma to jakiś sens. Zastanawiam się tylko jaki i z chęcią zapoznam się z punktem widzenia innych osób, które zechciały się tu wypowiedzieć. :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-04-2013, 10:14

Przeciez Ty z Dronem wiecie wszystko najlepiej :)

Kamilku - nadal czekam na Twoj komentarz odnosnie promocji w SelfMadeGod i Pagan - oni tez sprzedaja swoje płyty ponizej ceny paczki papierosów...
535

EEEE Idę pokręcić się po obejściu. Jak wrócę, ma tu być miło i kulturalnie. Inaczej wszyscy dostaniecie po uwadze do dzienniczków.
Maria Konopnicka

Adrian696 pisze:Ale Karol zabija muzyke?? Niszczy swoja promocja wizerunek zespołu?? Robi z fanów debili?? Bo takie argumenty padały w stosunku do ekipy z Mystic?? A Tomek z Pagan sprzedajacy cos Lux Occulty za 10 zł tez niszczy sztuke ??
Oczywiście, że tak - moim zdaniem takie "promocje" są szkodliwe i chyba nieskuteczne, skoro Mystic nie może wyprzedać od kilkunastu lat po 5 zł, płyt Sadness. :)
Maria Konopnicka

20-04-2013, 10:16

Adrian696 pisze:Ale dlaczego startujesz do mnie skoro ja tylko odpowiedziałem na post Twojego kumpla??
Obaj jesteście moimi kumplami. :))
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

20-04-2013, 10:17

Nadal nie rozumiem czemu Maria Z Dronem nie wykupili tych płyt po 7zł. Przecież wtedy mogliby je zniszczyć i zrobić o tym dokument.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

20-04-2013, 10:18

Marian, ile Mystic ma tych płyt? Pytałeś?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ