METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: METALLICA
Cóż, chyba doroczna dyskusja o metallice dobiega końca. W tym roku zaskoczyła drogowców i uderzyła już w lutym, a nie, jak w minionych latach, na wiosnę. Czekamy na 2014,ja już przygotowuje sobie linki do pomyłek technicznych Larsa
this is a land of wolves now
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jeżeli ten mini koncert tak Ci się spodobał to płytę kupuj w ciemno. Faktycznie fajnie wyszły im te kawałki na żywo a pozornie wydają się trochę niekoncertowe i Robert wygląda tutaj jak człowiek, Lars solidnie bębni, Kirk nie chrzani solówek a Jamesowi się micha cieszy:)Riven pisze:Nie, musze do tego podejść na spokojnie i z uwaga, poza tym jaki by ten album nie był, wydaje mi się, że nie można poznawać go bez tekstów. Nie mniej te nagrania z koncertu z niemiec są świetne, na pewno zbadam niedługo.
- Riven
- Kontakt:
No wlasnie, wygladaja jak dużo poważniejszy zespol niż normalnie :). Sprawdze, sprawdze.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
LULU jest zajebiste - czas tej płyty jeszcze nadejdzie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- vicek
- zahartowany metalizator
oj chyba nie ... to są dwa inne światy bardzo nieudolne w mojej opinii połączone . Tym razem nie wyszło dobrze jak na s and m
- Riven
- Kontakt:
no to dzięki bogu bo s and m to taka kaleka ze ja pierdole :D
- vicek
hmn to w takim razie czym jest lulu :E
- Riven
- Kontakt:
no czyms innym , a czym dokładnie to się dopiero przekonam. ale na pewno nie będzie tak chujowe jak master of puppets z tymi skrzypcami, come on
- vicek
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Lulu >>>>>> Death Magnetic
- Castor
- weteran forumowych bitew
Tam to dopiero jest nieudane połączenie, hehehevicek pisze:oj chyba nie ... to są dwa inne światy bardzo nieudolne w mojej opinii połączone . Tym razem nie wyszło dobrze jak na s and m
Prawda jest taka, że w jednym, jak i w drugim przypadku, połączenie dwóch różnych światów, skutecznie mnie od tych płyt odrzuca. Dlatego też:
S&M + Lulu <<<<<< Death Magnetic

- Mistrz
- postuje jak opętany!
wokal Reeda może być irytujący (Jamesa zresztą też), ale sama muzyka na Lulu jest dobra. tylko, że brzmienie mogłoby być lepsze - zresztą to samo tyczy się Death Magnetic. Ja nie wiem, siedzą w tych studiach za grube dziesiątki tysięcy dolarów, a wystarczy porównać brzmienie nagranego ćwierć dekady temu MoP z tym, co robią obecnie. co się stało ?
-
za dużo osób pałęta sie po studio a Rick Rubin drapie sie po brodzie.Mistrz pisze:wokal Reeda może być irytujący (Jamesa zresztą też), ale sama muzyka na Lulu jest dobra. tylko, że brzmienie mogłoby być lepsze - zresztą to samo tyczy się Death Magnetic. Ja nie wiem, siedzą w tych studiach za grube dziesiątki tysięcy dolarów, a wystarczy porównać brzmienie nagranego ćwierć dekady temu MoP z tym, co robią obecnie. co się stało ?
Na S&M jest świetny No Leaf Clover w którym widac jakim zajebistym wokalistą jest James.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
ale za to ma fajną brodę
- Zenek
- weteran forumowych bitew
S & M jak oceniany by nie był to jest pięknym świadectwem ogromnej megalomanii. To podejście widać do dzisiaj. " Jesteśmy największym zespołem na świecie i możemy zrobić co tylko chcemy gdy inni muszą wpasować sie w wymagania tluszczy żeby sprzedać trzy płyty. Podwójny album z coverami Mercyful Fate, Misfits i Killing Joke ? PROSZE BARDZO. Płyta z orkiestra symfoniczna, proszę bardzo. Album z Lou Reedem? WHY NOT Country? Z checia. " Może i efekty bywają różne, ale nie można im zarzucic, ze skamlą o fanów. Ani tych w pasach z nabojami ani tych co oglądali non stop Mtv. Jebaliby do końca życia wariacje na temat Creeping Death, to Rivenek bananowiec by się brandzlowal pod plakat z Larsem.

- Morph
- Kontakt:
Przypadkiem wyszedł im z tego ich drugi najlepszy album :D. Metallica to DOSKONAŁY coverband.Zenek pisze:Podwójny album z coverami Mercyful Fate, Misfits i Killing Joke?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- vicek
to prawda
- Scaarph
nie szarżowałbym aż tak, ale fajne te kałwery matallicats nawet.Morph pisze:Przypadkiem wyszedł im z tego ich drugi najlepszy album :D. Metallica to DOSKONAŁY coverband.Zenek pisze:Podwójny album z coverami Mercyful Fate, Misfits i Killing Joke?
-
covery BUDGIE,HOLOCAUST,DIAMOND HEAD imo najlepsze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior