Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Motoryzacja ogółem
12 letnia i jeszcze na leasingu? To przyszły właściciel musi prowadzić wystawne życie, nie ma co...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Więc i tak więcej niz twoje oba więc o czym w ogóle tu mówimy :)Lykantrop pisze:Twoje lewe jajo nie jest warte nawet 12 letniego Fiata Pandy.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
Za jaja komornika to co poniektórzy by dali nową KIA, że nie wspomnę o jego głowie, więc nie mów hop.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wymieni rozrząd oraz lewą wycieraczkę i handlowiec pojeździ jeszcze ze dwa lata...Lykantrop pisze:12 letnia i jeszcze na leasingu? To przyszły właściciel musi prowadzić wystawne życie, nie ma co...
- Lykantrop
To jeszcze jeżdżą po polskich drogach samochody handlowców po 12 latach eksploatacji? Zaczynam powoli wierzyć w zmysł marketingowy i oszczędność polskich akwizytorów. Jeden z takich ostatnio wpadł do mnie i zaproponował opiekę ochrony SOLID Z.O.O. Bezczelność to mało powiedziane :D535 pisze:Wymieni rozrząd oraz lewą wycieraczkę i handlowiec pojeździ jeszcze ze dwa lata...Lykantrop pisze:12 letnia i jeszcze na leasingu? To przyszły właściciel musi prowadzić wystawne życie, nie ma co...
Nie takie trupy, Panie Kolego, całkiem nieżle i sprawnie poruszają się po naszych, coraz lepszych, drogach.
- Lykantrop
Ale przeglądy na stacjach diagnostycznych mają "po znajomości"? Nie wierzę, że Panda, czy 1ka czy 2ka, po przebiegu 200 000 jest jeszcze w stanie się poruszać po czymkolwiek, nawet po coraz lepszych drogach w Polsce (o ile 150 000 km przebiegu to już nie wartość ostateczna).
Nie wiem jak Panda, ale zdrowe Seicento dochodzi do 500000km. Widzę że jesteś człowiekiem słabej wiary. Dotąd mi nie wyglądałeś na takiego...Lykantrop pisze:Ale przeglądy na stacjach diagnostycznych mają "po znajomości"? Nie wierzę, że Panda, czy 1ka czy 2ka, po przebiegu 200 000 jest jeszcze w stanie się poruszać po czymkolwiek, nawet po coraz lepszych drogach w Polsce (o ile 150 000 km przebiegu to już nie wartość ostateczna).
- Lykantrop
Bezwypadkowa Panda żony (jeżdżone od nowości), ledwo co dociągnęła do 150 000. Ile kasy władowane, żeby to utrzymać przy życiu szkoda gadać. Seicento robione było na z lekka lepszych częściach już, chociaż równie mocno - jak nie bardziej - awaryjne auto.
Nie wiem jak z Seicentem, ale jeżdziłem trzema. Można powiedzieć, ze równorzędnie. Znaczy w tym samym okresie. Nigdy żadnej poważnej awarii nie miałem (no raz się alternator zjebał, ale zasadniczo dojechałem do domu). Powiem tak., jeśli chodzi o egzemplarz najbardziej doświadczony. Wsiadłem , miał około 290000km, nie wiem ile tak naprawdę. Jak zostawiałem, miał 360000km. To było sześć lat temu, a jeszcze jeździ.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Po chuj ci M-ka? Żeby jeździć 50 km/h ?Alsvartr pisze:W temacie BMW, to widziałem ostatnio nową M6 i kurwa....
Oddałbym lewe jajo za te furę.

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
K.O.
;DDDD
;DDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A chociazby żeby na nią popatrzeć bo ładnie wygląda.
Poza tym to nie kwestia "po co ci" bo i tak w życiu mnie na takie cacko stac nie będzie. Jakbyś kupił Veyrona albo inny supercar to też rozumiem starałbys się go wymaksować na ekspresówce do roboty?
To przecież tylko marzenia, motoryzacyjna estetyka a nie jakiekolwiek realne scenariusze.
Poza tym to nie kwestia "po co ci" bo i tak w życiu mnie na takie cacko stac nie będzie. Jakbyś kupił Veyrona albo inny supercar to też rozumiem starałbys się go wymaksować na ekspresówce do roboty?
To przecież tylko marzenia, motoryzacyjna estetyka a nie jakiekolwiek realne scenariusze.
Nie przesądzaj sprawy. Nigdy nie wiadomo co się w życiu przytrafi.Alsvartr pisze: Poza tym to nie kwestia "po co ci" bo i tak w życiu mnie na takie cacko stac nie będzie.
- Morph
- Kontakt:
Właśnie, nie przesadzaj sprawy. Pesymizm najgorszym wrogiem człowieka.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Castor
- weteran forumowych bitew
Chyba nie mówisz poważnie?Alsvartr pisze:Oddałbym lewe jajo za te furę.[/img]

-
Nie ma czegoś takiego jak pesymizm.Morph pisze:Właśnie, nie przesadzaj sprawy. Pesymizm najgorszym wrogiem człowieka.
Alsvartr, rozwaliłeś mnie swoim awatarem :D
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie kumasz potęgi białego rapu ziom ;) Yo :)
A tak serio - poprostu jeden a najładniejszych samochodów jakie widziałem.
Oczywiście że mówię ;)Castor pisze:Chyba nie mówisz poważnie?Alsvartr pisze:Oddałbym lewe jajo za te furę.
A tak serio - poprostu jeden a najładniejszych samochodów jakie widziałem.
-
- w mackach Zła
Alsvartr pisze:W temacie BMW, to widziałem ostatnio nową M6 i kurwa....
Oddałbym lewe jajo za te furę.
zajebisty, znacznie ładniejszy niż ta nowa korweta.