Witching Hour Productions

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Witching Hour Productions

26-12-2012, 21:59

Adrian696 pisze:a Gravelenadów to pamietam - moj Hitachi tez robił za przegrywarke tego demosa
Hailowałeś przy dźwiękach Graveland z Mysteries`ami. :)
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:04

Nie nie, wtedy jeszcze nie bylo Mysteries, znaczy sie bylo, ale w planach :) a Adolfa to Danielek pozniej poznał. :P
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:12

535 pisze: Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. chyba że? Bart? koncerty już organizowałeś jeśli dobrze kojarzę?
535

26-12-2012, 22:16

empir pisze:
535 pisze:Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. ...
Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.
BART
zaczyna szaleć

26-12-2012, 22:20

Only_True_Believers pisze:Nie wiem o co Ci chodzi, jak ktoś miał się wkurwić to tylko ja, Sova wymienił mi płytę od razu.
Czyli się zdarza, a my pewnie też wymieniliśmy. :)
Only_True_Believers pisze:Zapytałem z ciekawości czy w tej branży często coś takiego się zdarza? Serio man, za bardzo się wkręcasz, że żydzi chcą Cię zniszczyć. ;)
Nikt się nie wkręca, chyba że żydzi. :)
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:21

To pewnie nie raczyłeś go przeprosić i dołączyć nieskromnego upominku za swoje grzechy. ;)
535 pisze:
empir pisze:
Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.
Ja skandowałem tylko raz, gdy uczestniczyłem w koncercie na którym stawili się wszyscy poza muzykami, a potem to ja dorosłem a i jemu lepiej wychodziła organizacja koncertów. Choć w przypadku odwołania koncertu Sepy/PL to raczej winny nie był.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

26-12-2012, 22:24

535 pisze:
empir pisze:
Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował, a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.

edit: a tymi ziemniakami to on handluje tak z dobroci serca, by ludzie mieli co jeść.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
White Pharaoh
postuje jak opętany!

26-12-2012, 22:26

BART pisze:
Only_True_Believers pisze:Nie wiem o co Ci chodzi, jak ktoś miał się wkurwić to tylko ja, Sova wymienił mi płytę od razu.
Czyli się zdarza, a my pewnie też wymieniliśmy. :)
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem kolesia, ale chyba miał na myśli to, że zamawiał u Sovy, a nie u Ciebie - w pudełku nie było płyty, a Sova mu wymienił. WHP w takich przypadkach jest jednak również profesjonalne - zdarzyło się mi, że nie było płyty w pudełku, dostałem na wasz koszt za kilka dni nową płytę. Generalnie duży pozytyw - nie mam najmniejszych obiekcji.
BART
zaczyna szaleć

26-12-2012, 22:27

Bez cynizmu, sądzę że klientów szanujemy.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:28

krz63 pisze:Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.

edit: a tymi ziemniakami to on handluje tak z dobroci serca, by ludzie mieli co jeść.
To tak jak z tymi mostami i 1 kozą?
535

26-12-2012, 22:32

empir pisze:Ja skandowałem tylko raz, gdy uczestniczyłem w koncercie na którym stawili się wszyscy poza muzykami, a potem to ja dorosłem a i jemu lepiej wychodziła organizacja koncertów. Choć w przypadku odwołania koncertu Sepy/PL to raczej winny nie był.
My z kumplami, ku przerażeniu współpasażerów, tak na wszelki wypadek, intonowaliśmy już w pociągu. Trochę się tego wstydzę, ale zwykle pijany byłem, a jak wiemy pijanemu wiele można wybaczyć.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

26-12-2012, 22:32

Nie, odwrotnie. Jakikolwiek numer by nie wywinął, nie wyjebał kolejnych kapel na kasę, nie wywiązywał się z zapisanych w kontraktach ustaleń, to szacun, bo Metalmania itd. Chujem jesteś bądź nie, niezależnie od osiągnięć zawodowych.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
535

26-12-2012, 22:35

krz63 pisze:
535 pisze:Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.
Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.

Słaby przykład. Jako zwykły konsument, wsiadając do pociągu, nie wiedziałem, że będzie kicha, a jeżeli, bez urazy, nie potrafisz kupić kilograma ziemniaków, tak by nie dać się wyjebać. To powiedz. Co do cholery robisz w tym interesie?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

26-12-2012, 22:37

cześć Bartuś!
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:38

krz63 pisze:Nie, odwrotnie. Jakikolwiek numer by nie wywinął, nie wyjebał kolejnych kapel na kasę, nie wywiązywał się z zapisanych w kontraktach ustaleń, to szacun, bo Metalmania itd. Chujem jesteś bądź nie, niezależnie od osiągnięć zawodowych.
Swoje ma za uszami, to fakt niezaprzeczalny.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

26-12-2012, 22:43

A gdzie napisałem, że chodzi mi tylko o kilogram? :-)
Dziwi mnie tylko taryfa ulgowa z jaką traktuje się tzw. pamięć o Dziubińskim. Zawsze mnie dziwiło to, że kapele podpisywały z nim kontrakty udając nieświadomych (Behemoth), a później były wielce zdziwione, że to taki złodziej. Są wyroki sądu potwierdzające, że to kanciarz, ale jeśli Metalmania ma być swoistym "odpustem zupełnym" to już wasza brocha.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
BART
zaczyna szaleć

26-12-2012, 22:47

przypominam temat mimo że nie mam uprawnień,zostawcie Tomka tam gdzie spoczywa walcie na mnie... Nareszcie jesteś Trocak już się martwiłem :)
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

26-12-2012, 22:47

ktoś tu wspominał o odpuście zupełnym?
535

26-12-2012, 22:51

krz63 pisze:A gdzie napisałem, że chodzi mi tylko o kilogram? :-)
Dziwi mnie tylko taryfa ulgowa z jaką traktuje się tzw. pamięć o Dziubińskim. Zawsze mnie dziwiło to, że kapele podpisywały z nim kontrakty udając nieświadomych (Behemoth), a później były wielce zdziwione, że to taki złodziej. Są wyroki sądu potwierdzające, że to kanciarz, ale jeśli Metalmania ma być swoistym "odpustem zupełnym" to już wasza brocha.
Ja tego nie napisałem. Porównuję to co było, z sytuacją obecną, nie wchodząc w sprawy prokuratury. Ten stan określiłem "coraz mniejszym (ale jednak) chujem, Panie Kolego. Poza tym podobno ziemniaki w dużych ilościach nie są wskazane, mimo że kiedyś były podstawowym składnikiem naszej diety.
ODPOWIEDZ