Hailowałeś przy dźwiękach Graveland z Mysteries`ami. :)Adrian696 pisze:a Gravelenadów to pamietam - moj Hitachi tez robił za przegrywarke tego demosa
Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Witching Hour Productions
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Nie nie, wtedy jeszcze nie bylo Mysteries, znaczy sie bylo, ale w planach :) a Adolfa to Danielek pozniej poznał. :P
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- empir
i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. chyba że? Bart? koncerty już organizowałeś jeśli dobrze kojarzę?535 pisze: Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.empir pisze:i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. ...535 pisze:Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
-
- zaczyna szaleć
Czyli się zdarza, a my pewnie też wymieniliśmy. :)Only_True_Believers pisze:Nie wiem o co Ci chodzi, jak ktoś miał się wkurwić to tylko ja, Sova wymienił mi płytę od razu.
Nikt się nie wkręca, chyba że żydzi. :)Only_True_Believers pisze:Zapytałem z ciekawości czy w tej branży często coś takiego się zdarza? Serio man, za bardzo się wkręcasz, że żydzi chcą Cię zniszczyć. ;)
- empir
To pewnie nie raczyłeś go przeprosić i dołączyć nieskromnego upominku za swoje grzechy. ;)
Ja skandowałem tylko raz, gdy uczestniczyłem w koncercie na którym stawili się wszyscy poza muzykami, a potem to ja dorosłem a i jemu lepiej wychodziła organizacja koncertów. Choć w przypadku odwołania koncertu Sepy/PL to raczej winny nie był.535 pisze:Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.empir pisze:i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. ...535 pisze:Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował, a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.535 pisze:Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.empir pisze:i niestety nie zanosi się na to żeby ktoś poszedł w jego ślady. ...535 pisze:Zrobił ostatni naprawdę duży festiwal.
edit: a tymi ziemniakami to on handluje tak z dobroci serca, by ludzie mieli co jeść.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- postuje jak opętany!
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem kolesia, ale chyba miał na myśli to, że zamawiał u Sovy, a nie u Ciebie - w pudełku nie było płyty, a Sova mu wymienił. WHP w takich przypadkach jest jednak również profesjonalne - zdarzyło się mi, że nie było płyty w pudełku, dostałem na wasz koszt za kilka dni nową płytę. Generalnie duży pozytyw - nie mam najmniejszych obiekcji.BART pisze:Czyli się zdarza, a my pewnie też wymieniliśmy. :)Only_True_Believers pisze:Nie wiem o co Ci chodzi, jak ktoś miał się wkurwić to tylko ja, Sova wymienił mi płytę od razu.
-
- zaczyna szaleć
Bez cynizmu, sądzę że klientów szanujemy.
- empir
To tak jak z tymi mostami i 1 kozą?krz63 pisze:Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.
edit: a tymi ziemniakami to on handluje tak z dobroci serca, by ludzie mieli co jeść.
My z kumplami, ku przerażeniu współpasażerów, tak na wszelki wypadek, intonowaliśmy już w pociągu. Trochę się tego wstydzę, ale zwykle pijany byłem, a jak wiemy pijanemu wiele można wybaczyć.empir pisze:Ja skandowałem tylko raz, gdy uczestniczyłem w koncercie na którym stawili się wszyscy poza muzykami, a potem to ja dorosłem a i jemu lepiej wychodziła organizacja koncertów. Choć w przypadku odwołania koncertu Sepy/PL to raczej winny nie był.
- krz63
Nie, odwrotnie. Jakikolwiek numer by nie wywinął, nie wyjebał kolejnych kapel na kasę, nie wywiązywał się z zapisanych w kontraktach ustaleń, to szacun, bo Metalmania itd. Chujem jesteś bądź nie, niezależnie od osiągnięć zawodowych.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Słaby przykład. Jako zwykły konsument, wsiadając do pociągu, nie wiedziałem, że będzie kicha, a jeżeli, bez urazy, nie potrafisz kupić kilograma ziemniaków, tak by nie dać się wyjebać. To powiedz. Co do cholery robisz w tym interesie?krz63 pisze:Znakomita myśl. Jak facet ze spożywczaka obok wciśnie mi zgniłe kartofle, to będę go po nogach całował a nie przeklinał, wszak gdyby nie on, to umarłbym z głodu.535 pisze:Dlatego dobrze się zastanowię, nim ponownie, mimo obowiązującej mnie tradycji, nazwę Dziubińskiego chujem.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
cześć Bartuś!
- empir
Swoje ma za uszami, to fakt niezaprzeczalny.krz63 pisze:Nie, odwrotnie. Jakikolwiek numer by nie wywinął, nie wyjebał kolejnych kapel na kasę, nie wywiązywał się z zapisanych w kontraktach ustaleń, to szacun, bo Metalmania itd. Chujem jesteś bądź nie, niezależnie od osiągnięć zawodowych.
- krz63
A gdzie napisałem, że chodzi mi tylko o kilogram? :-)
Dziwi mnie tylko taryfa ulgowa z jaką traktuje się tzw. pamięć o Dziubińskim. Zawsze mnie dziwiło to, że kapele podpisywały z nim kontrakty udając nieświadomych (Behemoth), a później były wielce zdziwione, że to taki złodziej. Są wyroki sądu potwierdzające, że to kanciarz, ale jeśli Metalmania ma być swoistym "odpustem zupełnym" to już wasza brocha.
Dziwi mnie tylko taryfa ulgowa z jaką traktuje się tzw. pamięć o Dziubińskim. Zawsze mnie dziwiło to, że kapele podpisywały z nim kontrakty udając nieświadomych (Behemoth), a później były wielce zdziwione, że to taki złodziej. Są wyroki sądu potwierdzające, że to kanciarz, ale jeśli Metalmania ma być swoistym "odpustem zupełnym" to już wasza brocha.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
przypominam temat mimo że nie mam uprawnień,zostawcie Tomka tam gdzie spoczywa walcie na mnie... Nareszcie jesteś Trocak już się martwiłem :)
- empir
ktoś tu wspominał o odpuście zupełnym?
Ja tego nie napisałem. Porównuję to co było, z sytuacją obecną, nie wchodząc w sprawy prokuratury. Ten stan określiłem "coraz mniejszym (ale jednak) chujem, Panie Kolego. Poza tym podobno ziemniaki w dużych ilościach nie są wskazane, mimo że kiedyś były podstawowym składnikiem naszej diety.krz63 pisze:A gdzie napisałem, że chodzi mi tylko o kilogram? :-)