CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: CARCASS
odpale se zaraz ten swansong. nie slyszalem 3 eony i cos czuje ze mnie wypatroszy.
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
http://www.metalsucks.net/2012/12/03/ca ... s-line-up/
... a jednak ...
Już nie wiem, który pałker byłby lepszy ...
... a jednak ...
Już nie wiem, który pałker byłby lepszy ...
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Triceratops
- Self
- rasowy masterfulowicz
W sumie lepiej chyba, jakby nagrali takiego gniota pokroju III, na który mógłbym położyć chuja i o nim zapomnieć, niż gdyby zagrali jakąś bezpłciową i na maksa przeciętną płytę, z którą nie wiadomo byłoby, co dalej zrobić.
- Triceratops
juhuu!!! :wino: :Mam nadzieję, że Ken Owen również się pojawi na płycie".
woodpecker from space
- empir
- zahartowany metalizator
taa, najprędzej na okładceTriceratops pisze:juhuu!!! :wino: :Mam nadzieję, że Ken Owen również się pojawi na płycie".
-
Self pisze:W sumie lepiej chyba, jakby nagrali takiego gniota pokroju III, na który mógłbym położyć chuja i o nim zapomnieć, niż gdyby zagrali jakąś bezpłciową i na maksa przeciętną płytę, z którą nie wiadomo byłoby, co dalej zrobić.
Na "Necroticism" kładziesz chuja ???
A co do wypowiedzi Jeffa, że nowy materiał będzie czymś pomiedzy "Necroticism" a "Heartwork" - no, pewne obawy są, byle nie było za melodyjnie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Pisałem o Ilud cośtam InAnus. Błędny skrótowiec zastosowałem.
-
A, w takim razie wszystko w porządku, bo już zamierzałem zarejestrować Cię u laryngologa;-)
-
- weteran forumowych bitew
zajebiste info, jak to zjebią to będę płakał
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- empir
no, chyba musicie iść do laryngologa. ostatni morbid jest cacy :)Nasum pisze:A, w takim razie wszystko w porządku, bo już zamierzałem zarejestrować Cię u laryngologa;-)
-
Gwoli wyjaśnienia - rejestracja u laryngologa obejmowała niedocenienie trzeciej płyty Brytyjczyków, o ostatniej płycie Amerykanów nie wypowiedziałbym się tak surowo, aczkolwiek do najlepszych rzeczy w ich dorobku z pewnością nie należy.
-
- rasowy masterfulowicz
Myslalem, ze Illud obroni sie sama ale skoro nie, to ja stane w jej obronie. Plyta calkiem w pyte, dobrze mi sie jej slucha.
I AM MORBID
- Maleficio
- Kontakt:
Płyta powinna być logiczną kontynuacją Swansong a nie jakieś back to roots.
- Góral
- w mackach Zła
Symphonies of Sickness II i chuj.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
Niby tak, ale wydaje mi się, że łatwiej im wrócić do tych bardziej beztroskich lat. Z drugiej strony jakieś SoSII, jak napisał Góral, w dzisiejszych czasach mogłoby wypaść nieco sztucznie czy nawet pretensjonalnie. Zastanawia mnie też czy przez te wszystkie lata pisali coś z myślą o Carcass, czy zaczęli dopiero coś komponować jak już wpadli na pomysł nagrania nowej płyty. I skoro ta płyta ma już powstać to życzyłbym sobie żeby William też coś "pośpiewał":)Maleficio pisze:Płyta powinna być logiczną kontynuacją Swansong a nie jakieś back to roots.
-
Maleficio pisze:Płyta powinna być logiczną kontynuacją Swansong a nie jakieś back to roots.
Logiczną kontynuacją Swansong był projekt Blackstar, więc jeżeli chcieliby pchać ten wózek dalej w tym kierunku, to niech odgrzebią trupa Blackstar. Tam mogliby sobie grać wesołe, słodkie, miłe dla ucha melodie, nie musiałoby to mieć pazura, metalowej stylistyki, żadnej napinki tylko czysty luz, swoboda, granie dla przyjemności, mogliby tam eksperymentować sobie do woli łącząc style, dodając elementy pozornie nie mające nic wspólnego, i szczerze powiedziawszy nie miałbym im tego za złe, a nawet pochwalił, choć nie wiem czy bym przesłuchał. Ale od nowej płyty Carcass oczekuje czegoś zupełnie innego.
-
Ja to bym nie przesadzał z tymi oczekiwaniami. Mam nadzieję, że nie będą mieć takich rozterek tylko wejdą do studia i przypierdolą po całości.