NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NILE
Zatem nowa płyta jest zróżnicowana gdyż wykazuje podobieństwo do dwóch różniących się od siebie poprzedniczek?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mnie się nowy album za bardzo nie podoba. Nie mogę jednak ustalić jakie jest Twoje zdanie na jego temat.Kurt pisze:Sam fakt wyróżniania się z powodu bycia podobną do innych płyt jest kiepskim argumentem, bo tu nie o taką "inność" chodzi. Także nie strugaj wariata.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Mnie się nowy album za bardzo nie podoba. Nie mogę jednak ustalić jakie jest Twoje zdanie na jego temat.
Kurt pisze:Posłuchałem uważniej tej ostatniej płyty i zdanie podtrzymuję - jest kiepska. Generalnie wszystko to już słyszałem, albo w podobnych konfiguracjach, albo wręcz w bliźniaczo podobnych utworach na poprzednich płytach i jeden, góra dwa utwory, w miarę dla nich nowe nie ratują tutaj sytuacji. (...)
The madness and the damage done.
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie wiem skąd taki hejt na ten album. Ot, solidna cegiełka w dorobku zespołu i nic więcej. Słucha mi się jej przyjemnie. Bez dyskusji można stwierdzić, że nie jest to najlepsze osiągnięcie Nile, ale przecież nie każda płyta musi być przełomowa. Mam wrażenie, że niektórzy za bardzo zapędzają się w porównywanie albumów ze wcześniejszymi lub z płytami innych zespołów, co faktycznie może odebrać jakąkolwiek radość ze słuchania muzyki.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- zaczyna szaleć
A mnie się wydaje że co niektórzy powinni zweryfikować na nowo swoje gusta muzyczne.
Takie pierdolenia typu że kapela mnie nie zaskoczyła,nagrała to samo itp dobitnie świadczy o tym że pewne osoby powinny dać sobie luz z death metalem.
Takie pierdolenia typu że kapela mnie nie zaskoczyła,nagrała to samo itp dobitnie świadczy o tym że pewne osoby powinny dać sobie luz z death metalem.
- mad
- weteran forumowych bitew
Nadal nie potrafię przekonać się do ostatniej płytki. Kocham wszystkie od In Their Darkened Shrines do przedostatniej, ale ostatnia mnie nie bierze. Chyba trudno mi zaakceptować zbyt plastikowe brzmienie, ale co gorsza, ja naprawdę nie słyszę natchnionych kompozycji, które lśniły np. na Ithyphallic (co rzadko kto zauważa).
Chyba już przestanę się kopać z tą płytą. Wrzucę sobie ją na ruszt za rok i zobaczymy, może któraś z klapek się wreszcie otworzy. Na razie zardzewiałe zawiasy nie chcą puścić. Nic na to nie poradzę. Amen.
Chyba już przestanę się kopać z tą płytą. Wrzucę sobie ją na ruszt za rok i zobaczymy, może któraś z klapek się wreszcie otworzy. Na razie zardzewiałe zawiasy nie chcą puścić. Nic na to nie poradzę. Amen.