VEKTOR "Black Future" (2009)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gotharus
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: VEKTOR "Black Future" (2009)
u takich cwaniaczków nie kupuje.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba nigdzie indziej w polszy nie ma.
"Black future" brałem z egaya, a "outer isolation" bezpośrednio z Heavy Artillery. W sumie swego czasu na stronie wytwórni obie były po $10, co raczej majątkiem nie jest.
I co do "Outer Isolation" - mniej popisowa, bardziej zwarta, energiczna, ale wciąż utrzymana w podobnej konwencji co "Black future". ja tam takie granie lubie, przynajmniej brzmią dość świeżo jak na to co tłuką.
"Black future" brałem z egaya, a "outer isolation" bezpośrednio z Heavy Artillery. W sumie swego czasu na stronie wytwórni obie były po $10, co raczej majątkiem nie jest.
I co do "Outer Isolation" - mniej popisowa, bardziej zwarta, energiczna, ale wciąż utrzymana w podobnej konwencji co "Black future". ja tam takie granie lubie, przynajmniej brzmią dość świeżo jak na to co tłuką.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Jest błąd na stronie. Ta kropka w cenie powinna być o jedno miejsce w lewo przesunięta. ;)Gotharus pisze:http://www.fan.pl/katalog/p91494615_vek ... uture.html
- longinus696
Chujowa, przekombinowana muza. Zaorać.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
ooo widze ze voivod worship 100% po logo :) trzeba sie zapoznac.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- moonfire
Właśnie też tak myślałem, a nie usłyszałem tam wcale Voivoda, raczej dość przeciętny miks germańskiego i amerykańskiego traszu z przekombinowanymi solami a la pawer metal.
- Stare Schizo
- świeżak
- Stare Schizo
- świeżak
Dwójka Vektor na LP i CD w grudniu na Earache
Mnie właśnie to logo zniechęca do sprawdzenia ich płyt.maciek z klanu pisze:ooo widze ze voivod worship 100% po logo :)
- Drone
Mam tak samo - niechby to było delikatne nawiązanie, a nie zżyna na maxa. Z drugiej strony logo ENCOFFINATION mi zupełnie nie przeszkadza, a nawet przekonuje. Skąd taka różnica w postrzeganiu? Riven, czy to Twoja zasługa? ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
No ale które logo do którego jest podobne? ;)DCI Hunt pisze:Mnie właśnie to logo zniechęca do sprawdzenia ich płyt.

nie mogę się zdecydować, zbiłeś mnie z tropu zupełnie :D
- Maleficio
- Kontakt:
Okładkę Zbychu Bielak robił
- Drone
To już na pewno nie posłucham.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Tak trzymaj, nie warto. Chujową kapelą inspirowane logo. Covera potrafią zamówić u jakiegoś polskiego cebulaka bez talentu. DiSanto skrzeczy jakby się helu nawdychał, a w porównaniu King Diamond leje miód na uszy. Albo z innej beczki - chcesz se w robocie zrobić przerwę na peta, skumać o co im biega, wyluzować się, a tu taka Dark Nebula albo inny Cosmic Cortex się kurwa ciągnie jak srajtaśma ponad 10 minut. Tu nawet "setki" nie pomogą, a jeszcze trzeba się przecież odkasztanić w międzyczasie. Odpada. Na domiar złego brandzlują gryfy jak nawiedzeni i cały klimat sie gdzieś ulatnia. I teraz najgorsze. Nawet gdy jakimś cudem uda się człowiekowi dotrwać do końca płyty, to wpadnie Sęp i uświadomi ci że słuchasz czegoś co zdycha. Uprawiasz jebaną muzyczną nekrofilie, kpw? Olać, zaorać, dobrze radzę.
- Drone
Słusznie prawicie, wracam do nowego DESTRUCTION.
Nie marz się ;) przecież nikt ich nie przekreśla bez słuchania. Inna sprawa, że tak bezpośrednie nawiązanie raczej nie nastraja mnie optymistycznie sugerując muzyczny klon Voivod...Sprawdzę w wolnej chwili.Kraft pisze:Tak trzymaj, nie warto. Chujową kapelą inspirowane logo. Covera potrafią zamówić u jakiegoś polskiego cebulaka bez talentu.
-
longinus696 pisze:Chujowa, przekombinowana muza. Zaorać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior