Jak zakumasz jeszcze Voivod i Celtic Frost to zmienisz podejście do nagrań AN :D.Karkasonne pisze:Fajnie się słuchało ich płyt, ale mimo wszystko nie chce mi się do nich wracać, gdy mam płyty Venom i Sodom.
AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: AURA NOIR
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Nie słucham muzyki by ją "zakumać" i dlatego też nie kręci mnie Voivod. Celtic Frost bardzo cenię, ale rzadko słucham. To trochę tak, jakby Venom i Sodom były dla mnie wodą, a Celtic Frost wódą - jedno i drugie można pić z przyjemnością, ale woda jest codziennym składnikiem, nie można ciągle walić wódy i czuć się dobrze.
- Nerwowy
PiIerdolisz troszkę, ale w sumie nie moja sprawa co Ci do życia potrzebne do życia a co nie. ;dKarkasonne pisze:Nie słucham muzyki by ją "zakumać" i dlatego też nie kręci mnie Voivod. Celtic Frost bardzo cenię, ale rzadko słucham. To trochę tak, jakby Venom i Sodom były dla mnie wodą, a Celtic Frost wódą - jedno i drugie można pić z przyjemnością, ale woda jest codziennym składnikiem, nie można ciągle walić wódy i czuć się dobrze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
No dokładnie, jestem w stanie doskonale zrozumieć, że dla kogo innego to właśnie Celtic Frost jest wodą, a Venom wódą. W moich żyłach po prostu płynie co innego, w DNA zakodowano "Welcome to Hell" przed "To Mega Therion", to wszystko.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Skoro grają "The Stalker" to wpierdol musi być solidny.
This is where everything goes backwards.
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Widziałem ich latem na Hell's Pleasure, skosili mi łeb.Kingu pisze:Aura Noir na samotnej trasie. Czral w składzie.
Ta kapela po prostu niszczy. Warunki małego klubu są dla nich doskonałe.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
najlepszy ich numer.Knokkelmann pisze:Skoro grają "The Stalker" to wpierdol musi być solidny.
- Skaut
Zupełnie jakbym sam to napisał. Wróciłem sobie do tego albumu i to jest jedna z niewielu nowości metalowych, która mocno mnie cieszy. "Deathwish" zajebisty.witchfinder pisze:Zajebista płyta, bez dwóch zdań.
Bardzo rzuca mi się w uszy muzyczne pokrewieństwo, między Aurą, a nowymi płytami Darkthorne, chociaż tutaj mimo wszystko, całość wydaje się bardziej poukładana, na miejscu, więcej smaczków, które dostrzega się po iluś przesłuchaniach, bardziej techniczna, ale jednocześnie ciągle przepełniona punkowym duchem - jednym słowem: lepsza.
"Out to die" wydaje się być też materiałem nieco lżejszym (łatwiej przyswajalnym), niż poprzedniczka. Trochę właśnie stoi między "The Merciless" a "Hades Rise".
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
A ja przyznam, że do ostatniej wcale nie chcę mi się wracać. Zupełnie inaczej niż do "Hades Rise" i "The Merciless" :)
Dal mnie to jednak zupełnie co innego. Tak jakbym napisał, że lubię kawior, ale nie chce mi się go jeść bo w lodówce mam jeszcze boczek i pomarańcze. Cieszę się więc, że mam i Venom i Sodom i Aura Noir :) Kurwa! Cieszę się, że mam też płyty kilku tysięcy innych kapel :)Karkasonne pisze:nie chce mi się do nich wracać, gdy mam płyty Venom i Sodom.
- twoja_stara_trotzky
jakoś nieskutecznie, skoro wciąż żyjesz.
- Plastek
- Kontakt:
Załóż czapkę w domu megalomanie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- twoja_stara_trotzky
chyba z jelit twojej starej
-
Nałóż czapkę Trocki,
Trocki załóż czapkę.
Zjedz trzy winogrona
i z tuńczykiem kanapkę...
Trocki załóż czapkę.
Zjedz trzy winogrona
i z tuńczykiem kanapkę...
- twoja_stara_trotzky
Gangsta ! Joł! Rzuć palenie, to niezdrowe i już chyba też niemodne :)