vicek pisze:Adrianie , tak lars w jakimś wywiadzie mówił że ma w dupie takiego fana co by słuchał tylko pierwszych płyt , poza tym zawsze powtarzali że bedą robić to co chcą no i tak zawsze niby było , ale t e death magnetic moim zdaniem było próbą grania tak jak kiedyś , nie do końca szczerą i udaną ale całkowity klocek to to nie był
a co miał biedny powiedzic - skończyły nam sie riffy Rudego, a i zapierdolone z Exodus tez juz wyszły i nie bedziemy wiecej tak grali ;) oczywiscie przesadzam, zeby mi jakis głuptak tu nie wyskoczył
DM to kiła, jakby tego nie rozpatrywac
Kraft pisze:Chyba zapomniałeś czym się te koncerty promuje :)
no Metka na ten przykład tegoroczne płytą wydana 21 lat temu
Kraft pisze:Tak, artysta powinien mieć głęboko w dupie jęki i strachy fanów, konsekwentnie podejmować ryzyko.
no mówie przeciez, ze taki Motorhead, AC/DC, czy Deep Purple to chuj a nie artysci
Kraft pisze:Nie wiem.
to jak juz sie dowiesz - to wroc i ponów zarzut ze korzystja tylko z klasycznego rockowego instrumentarium
Kraft pisze:
ABBA masa ok. Słyszałeś jak chodzi bas w The Jacksons 5? :) Mistrzostwo świata. Niektóre płyty Madonny niszczą obiekty.
i wszytsko to Rock'n'ARoll w przeciwienstwie do Motorhead, Rush, Deep Purple czy Kiss
Kraft pisze:Death Magnetic został znakomicie przyjęty przez większość fanów Mety, czego nie można powiedzieć o WPB i fanach Slayera. Musiałbyś wyściubić nosa poza masterfula by uwidzieć jak ten album jest okrutnie jebany na Zachodzie, nomen omen głównie za estetyczne konotacje ze Slipknotem :)
ale to dowodzi tylko tyle, ze na zachodzie tak samo gówno sie znaja na muzyce jak ty, skoro WPB kojarzy im sie ze Slipknot :)
wiekszosc fanów aktualnej Mety LOL to tacy znawcy jak ty - KANON ROCKa - Hall of Fame błagam
[V] pisze:gruba przesada drogi kolego.Load to doskonala rockowa plyta.
własnie miałem napisac, ze zaraz przyjdzie Longinus lub Vulture i mnie zjebie za to :)