NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- empir
- zahartowany metalizator
Re: NILE
http://muzyka.interia.pl/metal/news/nil ... 1784213,47
Deathmetalowcy z amerykańskiej formacji Nile finalizują prace związane z nowym albumem "At The Gates Of Sethu".
Nile kończy prace nad nowym albumem
Płyta trafi do sprzedaży najprawdopodobniej na przełomie wiosny i lata, czym zajmie się niemiecka Nuclear Blast Records.
"Prace nad płytą rozpoczęliśmy już w maju zeszłego roku, po zakończeniu trasy w Europie. Zajmowaliśmy się nią bite dziesięć miesięcy" - powiedział lider grupy Karl Sanders.
Następcę albumu "Those Whom The Gods Detest" (2009 r.) wyprodukował i zmiksował Neil Kernon, współpracujący wcześniej m.in. z Nevermore, Cannibal Corpse czy Deicide.
Deathmetalowcy z amerykańskiej formacji Nile finalizują prace związane z nowym albumem "At The Gates Of Sethu".
Nile kończy prace nad nowym albumem
Płyta trafi do sprzedaży najprawdopodobniej na przełomie wiosny i lata, czym zajmie się niemiecka Nuclear Blast Records.
"Prace nad płytą rozpoczęliśmy już w maju zeszłego roku, po zakończeniu trasy w Europie. Zajmowaliśmy się nią bite dziesięć miesięcy" - powiedział lider grupy Karl Sanders.
Następcę albumu "Those Whom The Gods Detest" (2009 r.) wyprodukował i zmiksował Neil Kernon, współpracujący wcześniej m.in. z Nevermore, Cannibal Corpse czy Deicide.
- Morph
- Kontakt:
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Niby dwie ostatnie płyty takie sobie (choć z przebłyskami) a zajarałem się cholera. Nawet okładka lepsza od poprzednich. Jak jeszcze będzie więcej klimatu niż napieprzania to będzie pięknie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka bardzo fajna, ten jeden nowy numer też całkiem niezły, szykuje się ciekawa premiera, ale - i tutaj gorący apel do włodarzy Nuclear Blast - nie spierdolcie tego wydaniem tej płyty tylko w formacie digi pack!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragazes
- w mackach Zła
No, Seth Siro kapitalnie rysuje. Ostatni Septicflesh to najlepszy przykład.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- weteran forumowych bitew
Dla mnie ostatnie 2 płyty były przezajebiste.Herezjarcha pisze:Niby dwie ostatnie płyty takie sobie (choć z przebłyskami) a zajarałem się cholera. Nawet okładka lepsza od poprzednich. Jak jeszcze będzie więcej klimatu niż napieprzania to będzie pięknie.
- longinus696
Ta formuła jest już kompletnie wyczerpana. Poza tym Sanders i s-ka wyraźnie nie mają pomysłu na ewolucję w ramach obranej przez siebie konwencji, będą więc wpierniczać własny ogon do końca świata i jeden dzień dłużej. To mi wygląda na typową egipską klątwę :)))
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Castor
Nie.longinus696 pisze:Ta formuła jest już kompletnie wyczerpana.
To już prędzej.longinus696 pisze:Sanders i s-ka wyraźnie nie mają pomysłu na ewolucję w ramach obranej przez siebie konwencji, będą więc wpierniczać własny ogon do końca świata i jeden dzień dłużej.

- longinus696
No dobra, nie jest. To jednak niczego nie zmienia, bo Amerykańce są za głupi, żeby coś z nią jeszcze zrobić - jakoś ją rozszerzyć, rozwinąć. Trzymają się kurczowo bazowych założeń, chyba tylko po to żeby uszczęśliwić i tak już topniejące zastępy die-hard fanów. Generalnie nie ma o czym gadać.Castor pisze:Nie.longinus696 pisze:Ta formuła jest już kompletnie wyczerpana.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Castor
Tak i z przykrością stwierdzam, że od jakiegoś czasu stoją w miejscu. Już na "Annihilation..." miałem wrażenie, że gdzieś to już słyszałem. Co zrobić, nic nie trwa wiecznie. "Dobra passa" też się kiedyś kończy.longinus696 pisze:No dobra, nie jest. To jednak niczego nie zmienia, bo Amerykańce są za głupi, żeby coś z nią jeszcze zrobić - jakoś ją rozszerzyć, rozwinąć. Trzymają się kurczowo bazowych założeń, chyba tylko po to żeby uszczęśliwić i tak już topniejące zastępy die-hard fanów. Generalnie nie ma o czym gadać.Castor pisze:Nie.longinus696 pisze:Ta formuła jest już kompletnie wyczerpana.

- Loathe
- postuje jak opętany!
+1mad pisze:Dla mnie ostatnie 2 płyty były przezajebiste.Herezjarcha pisze:Niby dwie ostatnie płyty takie sobie (choć z przebłyskami) a zajarałem się cholera. Nawet okładka lepsza od poprzednich. Jak jeszcze będzie więcej klimatu niż napieprzania to będzie pięknie.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości