NIGDY nie słyszałem "Soulside Journey" w całości. :)Morph pisze:Kurde, myślałem że każdy wie, że debiut Darkthrone ukazał się w 1992...
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Slayer nigdy się nie skończy, dzisiaj słuchałem sobie GHUA i takiej agresji żaden inny metalowy zespół nie ma. Jak sobie przypomnę to śmieszne nowe Asphyx to śmiech mnie ogarnia pusty.535 pisze:Taa, a SLAYER skończył się dwa lata wcześniej.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
@Only_True_Believers
Panie to nie ten temat. Mea Culpa, herezje, tam proszę uprzejmie. To jest temat dla tych którzy słyszeli płyty DT.
Panie to nie ten temat. Mea Culpa, herezje, tam proszę uprzejmie. To jest temat dla tych którzy słyszeli płyty DT.
-
co by nie mowic, ale "Soulside Journey" juz za sama okladkie nalezy sie stopien "bardzo dobry" ;)
O właśnie. Zapomniałem wspomnieć o tym zajebistym elemencie, świetnie uzupełniającym zimną skurwysyńską zawartość muzyczną.
- moonfire
Pamięta ktoś jeszcze reckę SJ z Młotka, w której recenzent określił tę muzykę jako... thrash metal?:)
To były jeszcze czasy przedruków w MH i sporo kuriozalnych rzeczy się w nim pojawiało.
Co do tematu, bardzo lubię SJ, poznałem tę płytę jako pierwszą, w 1991 roku, potem był mały szok estetyczny przy A Blaze, chociaż urzekł mnie ten album Celtikowym riffem w In the Shadow... Dziś także go lubię, chociaż nie znam całej dyskografii kapeli, płyt między Total Death a The Cult is Alive nie słyszałem.
To były jeszcze czasy przedruków w MH i sporo kuriozalnych rzeczy się w nim pojawiało.
Co do tematu, bardzo lubię SJ, poznałem tę płytę jako pierwszą, w 1991 roku, potem był mały szok estetyczny przy A Blaze, chociaż urzekł mnie ten album Celtikowym riffem w In the Shadow... Dziś także go lubię, chociaż nie znam całej dyskografii kapeli, płyt między Total Death a The Cult is Alive nie słyszałem.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
True story, bro.Morph pisze:Slayer nigdy się nie skończy, dzisiaj słuchałem sobie GHUA i takiej agresji żaden inny metalowy zespół nie ma.

- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Only_True_Believers
i bardzo dobrze.moonfire pisze:płyt między Total Death a The Cult is Alive nie słyszałem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
ja na tej płycie WIELBIĘ wokale. W zasadzie mogłoby tam muzyki nie być, niech tylko Tomasz się wydziera. Takiej kurwy i frustracji jaka na tym albumie jest w głosie Arayi możnaby ze świecą szukać. A już Payback... nie no, dla mnie płyta doskonała.Morph pisze:dzisiaj słuchałem sobie GHUA i takiej agresji żaden inny metalowy zespół nie ma
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- w mackach Zła
Tak, lepiej być nieosłuchanym baranem. :DSo_It_Is_Done pisze:chwali się!
Takimi wakacjami raczej bym się nie chwalił. Nie pytam za co, bo wiadomo, że "za niewinność".moonfire pisze:płyt między Total Death a The Cult is Alive nie słyszałem.
-
- rasowy masterfulowicz
"God Hates Us All" to znakomity album. Wykorzystam kazda okazje, zeby o tym pisac.antek_cryst pisze:ja na tej płycie WIELBIĘ wokale. W zasadzie mogłoby tam muzyki nie być, niech tylko Tomasz się wydziera. Takiej kurwy i frustracji jaka na tym albumie jest w głosie Arayi możnaby ze świecą szukać. A już Payback... nie no, dla mnie płyta doskonała.Morph pisze:dzisiaj słuchałem sobie GHUA i takiej agresji żaden inny metalowy zespół nie ma
I AM MORBID
- moonfire
Ale za to Krawczyka znam wszystko. :)535 pisze:Takimi wakacjami raczej bym się nie chwalił. Nie pytam za co, bo wiadomo, że "za niewinność".moonfire pisze:płyt między Total Death a The Cult is Alive nie słyszałem.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To sie rozumie samo przez sie.Mort pisze:"God Hates Us All" to znakomity album. Wykorzystam kazda okazje, zeby o tym pisac.antek_cryst pisze:ja na tej płycie WIELBIĘ wokale. W zasadzie mogłoby tam muzyki nie być, niech tylko Tomasz się wydziera. Takiej kurwy i frustracji jaka na tym albumie jest w głosie Arayi możnaby ze świecą szukać. A już Payback... nie no, dla mnie płyta doskonała.Morph pisze:dzisiaj słuchałem sobie GHUA i takiej agresji żaden inny metalowy zespół nie ma
- vicek
ale dlaczego tak wielu nienawidzi poprzedniczki ;(
SLAYER skończył się w 1990 roku , wiem że niektórych to bardzo boli, nie mam dobrych wiadomości, przykro mi.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
bo sa glusi, to zajebista plyta ;]vicek pisze:ale dlaczego tak wielu nienawidzi poprzedniczki ;(
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Lepiej być nieosłuchanym baranem niż baranem co traci czas na te biedne wypociny.Arisowicz pisze:Tak, lepiej być nieosłuchanym baranem. :DSo_It_Is_Done pisze:chwali się!
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.