AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: AURA NOIR
najpewniej jeszcze nie sluchal, dlatego sie wypowiada :D
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
szkoda czasu na blogspoty.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie dobry, a liczyłem na zajebisty, jak poprzedni.Cthulhu pisze:dobry album ściągnąleś?
- Only_True_Believers
To mogę być spokojny, bo poprzedni tak średnio mi się podobał, za małe pierdolnięcie...
- twoja_stara_trotzky
no właśnie na niej było pierdolnięcie w czystej postaci, bez teutońskiego rzeźbienia w gównie :D
- Only_True_Believers
jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
- twoja_stara_trotzky
nie, to na nowej jest za mało Voivod :D
poza tym nie ma czegoś takiego, jak "za dużo voivod"
poza tym nie ma czegoś takiego, jak "za dużo voivod"
-
DCI Hunt
A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
-
Cthulhu
kurwa mać przecież na nowym albumie są przezajebiste riffy, co jeden to lepszy. jak to sie moze nie podobać
- twoja_stara_trotzky
PODOBA SIĘ. tyle, że nie aż tak, jak poprzednia płyta.
Mój człowiek od Aura Noir.Conflagrator pisze:A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
- Only_True_Believers
Przecież nie mogą nagrać drugi raz tej samej płyty, bardzo mi się podoba kierunek w którym poszli, po stonowanym hołdzie dla klasyków na "Hades rise" dostajemy teraz zmasowany atak, dla każdego coś miłego. :)Conflagrator pisze:A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
- twoja_stara_trotzky
tu też jest hołd dla klasyków, tylko innych :D
- Only_True_Believers
ale słychać ,ze to Aura noir, a na poprzedniej w niektórych kawałkach było tyle voivod ze zabrakło miejsca ma AN.
- twoja_stara_trotzky
nie, na poprzedniej to oni właśnie wypracowali esencję swojego stylu :D
na nowej wracają do udawania Niemców trochę :D
na nowej wracają do udawania Niemców trochę :D
- twoja_stara_trotzky
nie wiem, muszę się osłuchać, na razie gorzej, ale na pewno nie źle, to inna liga przecież niż większość obecnych brudasów.
-
DCI Hunt
A kto im każe? Nagrali wcześniej 4 płyty, z których każda była inna, ale wszystkie miały to coś, czego tutaj nie słyszę. Jak płyta wyjdzie to kupię i na pewno zostanę zdewastowany, bo te udostępnione kawałki i tak robią mi jak mało co.Only_True_Believers pisze: przecież nie mogą nagrać 2 raz tej samej płyty
- twoja_stara_trotzky
Oj zostaniesz, bo tu cały czas jest cała masa tego czegoś, tyle, że mniej niż na poprzedniej.
-
535
Wali mnie to, czy lepsza, czy gorsza od poprzednich. Przesłuchałem sześć, czy siedem razy i jak dorwę oryginał będę nap.....ł do rozerwania membran. Jest tu kilka potencjalnych hitów.