AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: AURA NOIR
najpewniej jeszcze nie sluchal, dlatego sie wypowiada :D
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
szkoda czasu na blogspoty.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie dobry, a liczyłem na zajebisty, jak poprzedni.Cthulhu pisze:dobry album ściągnąleś?
- Only_True_Believers
To mogę być spokojny, bo poprzedni tak średnio mi się podobał, za małe pierdolnięcie...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- twoja_stara_trotzky
no właśnie na niej było pierdolnięcie w czystej postaci, bez teutońskiego rzeźbienia w gównie :D
- Only_True_Believers
jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- twoja_stara_trotzky
nie, to na nowej jest za mało Voivod :D
poza tym nie ma czegoś takiego, jak "za dużo voivod"
poza tym nie ma czegoś takiego, jak "za dużo voivod"
A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
kurwa mać przecież na nowym albumie są przezajebiste riffy, co jeden to lepszy. jak to sie moze nie podobać
- twoja_stara_trotzky
PODOBA SIĘ. tyle, że nie aż tak, jak poprzednia płyta.
Mój człowiek od Aura Noir.Conflagrator pisze:A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
- Only_True_Believers
Przecież nie mogą nagrać drugi raz tej samej płyty, bardzo mi się podoba kierunek w którym poszli, po stonowanym hołdzie dla klasyków na "Hades rise" dostajemy teraz zmasowany atak, dla każdego coś miłego. :)Conflagrator pisze:A mi własnie tego Voivod brakuje w tych udostępnionych kawałkach. Zajebiste są, ale wyjątkowość Aura Noir polega na tym, że nawet jak napierdalają thrash metal z piekła rodem to ma on taki dyskretny awangardowy rys, a tutaj słyszę "tylko" zajebisty thrash metal :)Only_True_Believers pisze:jak dla mnie to za dużo voivod w tym aura było
- twoja_stara_trotzky
tu też jest hołd dla klasyków, tylko innych :D
- Only_True_Believers
ale słychać ,ze to Aura noir, a na poprzedniej w niektórych kawałkach było tyle voivod ze zabrakło miejsca ma AN.
- twoja_stara_trotzky
nie, na poprzedniej to oni właśnie wypracowali esencję swojego stylu :D
na nowej wracają do udawania Niemców trochę :D
na nowej wracają do udawania Niemców trochę :D
- twoja_stara_trotzky
nie wiem, muszę się osłuchać, na razie gorzej, ale na pewno nie źle, to inna liga przecież niż większość obecnych brudasów.
A kto im każe? Nagrali wcześniej 4 płyty, z których każda była inna, ale wszystkie miały to coś, czego tutaj nie słyszę. Jak płyta wyjdzie to kupię i na pewno zostanę zdewastowany, bo te udostępnione kawałki i tak robią mi jak mało co.Only_True_Believers pisze: przecież nie mogą nagrać 2 raz tej samej płyty
- twoja_stara_trotzky
Oj zostaniesz, bo tu cały czas jest cała masa tego czegoś, tyle, że mniej niż na poprzedniej.
Wali mnie to, czy lepsza, czy gorsza od poprzednich. Przesłuchałem sześć, czy siedem razy i jak dorwę oryginał będę nap.....ł do rozerwania membran. Jest tu kilka potencjalnych hitów.