Trochę się pozmieniało...

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

Re: Trochę się pozmieniało...

20-10-2011, 20:59

Gazów pewnie z rurów zużywasz przy tym co niemiara. Wy miastowi nie potraficie inaczej.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

24-10-2011, 15:10

no piecze sie ze półtoryj godziny. Zmywam wtedy naczynia na przykład. Ogarniam kuchnię, wietrzę, zlewozmywak obmywam czasem.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

04-11-2011, 02:25

Nagranie prosto z Popkowic:

Dlugopis umiesz tak? znasz przesliczna Danute?
KVLT lizania CZASZKI
535

04-11-2011, 03:24

Analripper pisze:no piecze sie ze półtoryj godziny. Zmywam wtedy naczynia na przykład. Ogarniam kuchnię, wietrzę, zlewozmywak obmywam czasem.
Zajrzyj czasem do "kreta" (zwanego potocznie syfonem) tam zwykle czai się zły.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

15-11-2011, 18:53

Dariuszu, kurwa mać, co z Tobą?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

17-11-2011, 21:32

podbijam temat, pełen troski i niepokoju Dariusza...
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

17-11-2011, 22:29

pewnie pochlali z Adamem i Ireną, oj widać że wy miastowi nie wiecie co znaczy prawdziwy ciąg alkoholowy
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

19-12-2011, 11:00

Dariuszu,
wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok i spędzisz dzisiejszy dzień należycie solenizancie!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

19-12-2011, 15:27

Przyłączam się do życzeń i apeluję po raz drugi: wróć i aby się naopowiadaj co nowego. Czy robota w Krasnym Stawie nie stanęła na sezon zimowy i aby będziesz zajadał się wekami babki na święta? Bardzo lubię Cię Dariuszu i mam nadzieję, że Ty lubisz mnie też.

Z powinszowaniami dla naszego solenizanta, Lykantrop.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
535

12-02-2012, 03:07

Jestem nowy, to prawda, ale zdobyłem się na pytanie, przełamując mój wstyd i nieśmiałość. Czy mógłbym zostać członkiem, zdaję sobie z przesłania i wagi słowa "członkiem", Waszej organizacji. Pragnę tego, widząc walkę Mariusza. Imponuje mi ona bardzo. Choć niewiele mam wiosen, już teraz chcę być Mariuszem , kochać się z Ireną i jeść z weków szafę , bądź odwrotnie kochać się z wekami, zagryzając szafą ,pożerać wzrokiem Irenę. Darek nie odrzucaj szczerego, potencjalnego członka. Daj mi szansę.

Proszę. Będę płacił składki. Czekam na gest, lub numer konta i oryginalną legitymację.
Na zawsze oddany Sprawie. 535.

E
Jestem silny ,lubię ciężką fizyczną pracę przy betoniarce lub drewnie, uwielbiam używać narzędzi różnych, kocham gotować i zjadać ziemniaki, najlepiej z kefirem, oczywiscie TYM.

Obrazek
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-02-2012, 07:05

MARIUSZ WRÓĆ.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

12-02-2012, 15:00

535 pisze:Jestem nowy, to prawda, ale zdobyłem się na pytanie, przełamując mój wstyd i nieśmiałość. Czy mógłbym zostać członkiem, zdaję sobie z przesłania i wagi słowa "członkiem", Waszej organizacji. Pragnę tego, widząc walkę Mariusza. Imponuje mi ona bardzo. Choć niewiele mam wiosen, już teraz chcę być Mariuszem , kochać się z Ireną i jeść z weków szafę , bądź odwrotnie kochać się z wekami, zagryzając szafą ,pożerać wzrokiem Irenę. Darek nie odrzucaj szczerego, potencjalnego członka. Daj mi szansę.

Proszę. Będę płacił składki. Czekam na gest, lub numer konta i oryginalną legitymację.
Na zawsze oddany Sprawie. 535.

E
Jestem silny ,lubię ciężką fizyczną pracę przy betoniarce lub drewnie, uwielbiam używać narzędzi różnych, kocham gotować i zjadać ziemniaki, najlepiej z kefirem, oczywiscie TYM.

Obrazek
Wypowiem się, jako członek grupy o zaszczytnej legitymacji prąciowskiej o numerze 002! (Niechętnie o tym wspominam, lecz muszę i zwyczajnie wypada).

Wielu zapisywało się i pozostawało by nawet odchodząc na stałe z forum potrafić w swoim małżeńskim życiu wykrzykiwać "HIPPPPPOOoooooo!!!" na szczycie orgazmów. Wielu było godnych tego zaszczytu. Nie wszyscy.

Obserwuję Cię od jakiegoś czasu, Panie Cyferko, i musiałbym przeanalizować Pańską kandydaturę. Bo przykładowo wpisany pod Panem Riven chciał, dostał się mimo zastrzeżeń członków (Mariusz lubi Rivena z każdej strony) a potem zdradził lecąc do straganiar i innych "Ą-Ę" cwaniaczków, co wodę majo z rór...

Może Mariusz coś napisze mi na PW. Wstępnie jednak daję stempel "Do rozpatrzenia" i po spięciu spinaczem składam se swobodnie w sufladce.

Podążaj. Dobranoc.

Obrazek
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

13-02-2012, 09:37

wnoszę o odroczenia kandydatury 535 z powodu wklejania zdjęć nieprzyzwoitych. Co prawda to kefir z Krasnego Stawu, ale zasłona z tyłu już nie, raczej chińska podróba firanek z Koniakowa.
535

13-02-2012, 09:55

Zawsze pod górkę. Nikt mnie nigdzie nie chce przyjąć. Trudno przycupnę sobie w kąciku i będę marzył o wspólnym smażeniu kiełbasy na patelni. Byle do wiosny.
mad
weteran forumowych bitew

13-02-2012, 12:44

Zamarzł?
535

14-02-2012, 10:17

Panowie. Prawdopodobnie Mariusz nie zamarzł, został odnaleziony!!!

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html

Jest w Zakopcu. Może wątróbki chłopu zawiozę, może kiełbas smażonych.To co lubi najbardziej.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

15-02-2012, 11:45

Witam, ostatnio mało wchodzę bo pracuję w Krasnym Stawie i leżałem w szpitalu z powodu odmrożeń palców u nóg z powodu alkoholu i przez te mrozy. Napisałem prywatną wiadomość "Wujkowi" w sprawie twojej 535. Panie cyferko, jesteś Pan przyjęty do naszego hipopotamiego grona, ale jesteś Pan na celowniku kurwa póki co i żebyś nas tylko nie zdradził bo Cię ukamieniujemy kartoflami u mnie w Popkowicach na polu przywiązanego do słupków od malin. Ale jak będziesz dobry i w porządku i prawdziwym chłopem i z nami to będziemy się dzielić z tobą jedzeniem, herbatami, alkoholami i wszystkim i będziesz mógł przychodzić do Ireny.

Musze iść bo mam dużo pracy przy domu, a jutro jadę do Krasnego Stawu.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
kocurejro
postuje jak opętany!

15-02-2012, 11:56

Mariusz Wędliniarz pisze:bo Cię ukamieniujemy kartoflami u mnie w Popkowicach na polu przywiązanego do słupków od malin.
Mistrz!
Obrazek
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

15-02-2012, 12:20

w sobote jak wysiadalem z samochodu pod blokiem na parkingu to wdepłem w coś twardego. Bałem sie, ze kamień, ale nie to był zamarazniety kartofel... bliżej krawężnika więcej ich było. Komuś wypadły.
ODPOWIEDZ