Trochę się pozmieniało...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: Trochę się pozmieniało...
Gazów pewnie z rurów zużywasz przy tym co niemiara. Wy miastowi nie potraficie inaczej.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Najprzewielebniejszy
no piecze sie ze półtoryj godziny. Zmywam wtedy naczynia na przykład. Ogarniam kuchnię, wietrzę, zlewozmywak obmywam czasem.
-
- rasowy masterfulowicz
Nagranie prosto z Popkowic:
Dlugopis umiesz tak? znasz przesliczna Danute?
Dlugopis umiesz tak? znasz przesliczna Danute?
KVLT lizania CZASZKI
Zajrzyj czasem do "kreta" (zwanego potocznie syfonem) tam zwykle czai się zły.Analripper pisze:no piecze sie ze półtoryj godziny. Zmywam wtedy naczynia na przykład. Ogarniam kuchnię, wietrzę, zlewozmywak obmywam czasem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Dariuszu, kurwa mać, co z Tobą?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
podbijam temat, pełen troski i niepokoju Dariusza...
- YNKE
- w mackach Zła
pewnie pochlali z Adamem i Ireną, oj widać że wy miastowi nie wiecie co znaczy prawdziwy ciąg alkoholowy
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Najprzewielebniejszy
Dariuszu,
wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok i spędzisz dzisiejszy dzień należycie solenizancie!
wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok i spędzisz dzisiejszy dzień należycie solenizancie!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Przyłączam się do życzeń i apeluję po raz drugi: wróć i aby się naopowiadaj co nowego. Czy robota w Krasnym Stawie nie stanęła na sezon zimowy i aby będziesz zajadał się wekami babki na święta? Bardzo lubię Cię Dariuszu i mam nadzieję, że Ty lubisz mnie też.
Z powinszowaniami dla naszego solenizanta, Lykantrop.
Z powinszowaniami dla naszego solenizanta, Lykantrop.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Jestem nowy, to prawda, ale zdobyłem się na pytanie, przełamując mój wstyd i nieśmiałość. Czy mógłbym zostać członkiem, zdaję sobie z przesłania i wagi słowa "członkiem", Waszej organizacji. Pragnę tego, widząc walkę Mariusza. Imponuje mi ona bardzo. Choć niewiele mam wiosen, już teraz chcę być Mariuszem , kochać się z Ireną i jeść z weków szafę , bądź odwrotnie kochać się z wekami, zagryzając szafą ,pożerać wzrokiem Irenę. Darek nie odrzucaj szczerego, potencjalnego członka. Daj mi szansę.
Proszę. Będę płacił składki. Czekam na gest, lub numer konta i oryginalną legitymację.
Na zawsze oddany Sprawie. 535.
E
Jestem silny ,lubię ciężką fizyczną pracę przy betoniarce lub drewnie, uwielbiam używać narzędzi różnych, kocham gotować i zjadać ziemniaki, najlepiej z kefirem, oczywiscie TYM.

Proszę. Będę płacił składki. Czekam na gest, lub numer konta i oryginalną legitymację.
E
Jestem silny ,lubię ciężką fizyczną pracę przy betoniarce lub drewnie, uwielbiam używać narzędzi różnych, kocham gotować i zjadać ziemniaki, najlepiej z kefirem, oczywiscie TYM.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Wypowiem się, jako członek grupy o zaszczytnej legitymacji prąciowskiej o numerze 002! (Niechętnie o tym wspominam, lecz muszę i zwyczajnie wypada).535 pisze:Jestem nowy, to prawda, ale zdobyłem się na pytanie, przełamując mój wstyd i nieśmiałość. Czy mógłbym zostać członkiem, zdaję sobie z przesłania i wagi słowa "członkiem", Waszej organizacji. Pragnę tego, widząc walkę Mariusza. Imponuje mi ona bardzo. Choć niewiele mam wiosen, już teraz chcę być Mariuszem , kochać się z Ireną i jeść z weków szafę , bądź odwrotnie kochać się z wekami, zagryzając szafą ,pożerać wzrokiem Irenę. Darek nie odrzucaj szczerego, potencjalnego członka. Daj mi szansę.
E
Wielu zapisywało się i pozostawało by nawet odchodząc na stałe z forum potrafić w swoim małżeńskim życiu wykrzykiwać "HIPPPPPOOoooooo!!!" na szczycie orgazmów. Wielu było godnych tego zaszczytu. Nie wszyscy.
Obserwuję Cię od jakiegoś czasu, Panie Cyferko, i musiałbym przeanalizować Pańską kandydaturę. Bo przykładowo wpisany pod Panem Riven chciał, dostał się mimo zastrzeżeń członków (Mariusz lubi Rivena z każdej strony) a potem zdradził lecąc do straganiar i innych "Ą-Ę" cwaniaczków, co wodę majo z rór...
Może Mariusz coś napisze mi na PW. Wstępnie jednak daję stempel "Do rozpatrzenia" i po spięciu spinaczem składam se swobodnie w sufladce.
Podążaj. Dobranoc.

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Najprzewielebniejszy
wnoszę o odroczenia kandydatury 535 z powodu wklejania zdjęć nieprzyzwoitych. Co prawda to kefir z Krasnego Stawu, ale zasłona z tyłu już nie, raczej chińska podróba firanek z Koniakowa.
Zawsze pod górkę. Nikt mnie nigdzie nie chce przyjąć. Trudno przycupnę sobie w kąciku i będę marzył o wspólnym smażeniu kiełbasy na patelni. Byle do wiosny.
-
- weteran forumowych bitew
Zamarzł?
Panowie. Prawdopodobnie Mariusz nie zamarzł, został odnaleziony!!!
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html
Jest w Zakopcu. Może wątróbki chłopu zawiozę, może kiełbas smażonych.To co lubi najbardziej.
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html
Jest w Zakopcu. Może wątróbki chłopu zawiozę, może kiełbas smażonych.To co lubi najbardziej.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Witam, ostatnio mało wchodzę bo pracuję w Krasnym Stawie i leżałem w szpitalu z powodu odmrożeń palców u nóg z powodu alkoholu i przez te mrozy. Napisałem prywatną wiadomość "Wujkowi" w sprawie twojej 535. Panie cyferko, jesteś Pan przyjęty do naszego hipopotamiego grona, ale jesteś Pan na celowniku kurwa póki co i żebyś nas tylko nie zdradził bo Cię ukamieniujemy kartoflami u mnie w Popkowicach na polu przywiązanego do słupków od malin. Ale jak będziesz dobry i w porządku i prawdziwym chłopem i z nami to będziemy się dzielić z tobą jedzeniem, herbatami, alkoholami i wszystkim i będziesz mógł przychodzić do Ireny.
Musze iść bo mam dużo pracy przy domu, a jutro jadę do Krasnego Stawu.
Musze iść bo mam dużo pracy przy domu, a jutro jadę do Krasnego Stawu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
Mistrz!Mariusz Wędliniarz pisze:bo Cię ukamieniujemy kartoflami u mnie w Popkowicach na polu przywiązanego do słupków od malin.

- Najprzewielebniejszy
w sobote jak wysiadalem z samochodu pod blokiem na parkingu to wdepłem w coś twardego. Bałem sie, ze kamień, ale nie to był zamarazniety kartofel... bliżej krawężnika więcej ich było. Komuś wypadły.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769