Byrgh vs Riven
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Byrgh vs Riven
Siedem tygodni. Nie pracuję, nie uczę się tylko latam na oparach wódy.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- zahartowany metalizator
no i coz, napisal do mnie na pm, chcial sie ze mna bic, a jak go poprosilem o miejsce i czas to usilnie zmienial temat - mial wiecej do powiedzenia na temat mnie samego, przede wszystkim mojego wygladu, mimo ze mnie w zyciu na oczy nie widzial lol. no coz, pizda pozostanie pizda i o to caly obraz rivenka. wygralem :( mozna zamknac topik
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
no to po co do mnie pisales na pm, no prosze cie niedojebie :DDD
-
- weteran forumowych bitew
Mam wrażenie, że ktoś tu jest równo zjebany. Boże. Żeby się tak w zyciu emocjonować, to jeszcze, ale w Internecie, na forum pełnym obcych ludzi, których się pewnie nigdy nie spotka? W bani mi się to prawdę rzekłszy nie mieści.
Proponuję zluzować suty.
Proponuję zluzować suty.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Riven
- Kontakt:
-

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
- Scaarph
hehe zawsze mnie rozpierdala ta mina maxa :D[V] pisze:
-
to teraz wyjasnij prosze w miare logicznie periodyczne napady i bluzgi pod moim adresem zupelnie bez powodu, tak jak dzis :D przeciez gadalem z Mortem o Suffocation to sie dowiedzialem od rivena, ze jestem pizda :D mnie tez sie w bani to nie miesci ;-)Baton pisze:Mam wrażenie, że ktoś tu jest równo zjebany. Boże. Żeby się tak w zyciu emocjonować, to jeszcze, ale w Internecie, na forum pełnym obcych ludzi, których się pewnie nigdy nie spotka? W bani mi się to prawdę rzekłszy nie mieści.
Proponuję zluzować suty.
-
:)Scaarph pisze:hehe zawsze mnie rozpierdala ta mina maxa :D[V] pisze:
a wy chlopaki zluzujcie bo analny przyjdzie na miejsce zbrodni i zdejmie odciski palców.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
-
Byl. Teraz jakies same chujnie wybiera, nie wiem czym to jest podyktowane, chyba nie brakiem kasy, jakos tak zdziadzial na stare lata, ale oczywiscie szacunek ogromny. Szczególnie za role w "Cape Fear", ktora jest przeskurwysynska.
- Riven
- Kontakt:
o, wlasnie, musze to obadac w koncu ;)
z jego ostatnich filmow kojarze ten z jakims raperem murzynem, straszna chujnia to byla. ale nie tylko on dal dupy, bo jeszcze Al Pacino sprzedal totalnie beznadziejna role. ja tu sie kurwa szykowalem na powtorke z Goraczki, a tu taki suchar...
z jego ostatnich filmow kojarze ten z jakims raperem murzynem, straszna chujnia to byla. ale nie tylko on dal dupy, bo jeszcze Al Pacino sprzedal totalnie beznadziejna role. ja tu sie kurwa szykowalem na powtorke z Goraczki, a tu taki suchar...
this is a land of wolves now
- witchfinder
Wszyscy jeżdżą po tym Righteous Kill, a to wcale aż taki zły film nie był. Tylko właśnie - kwestia wygórowanych oczekiwań.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
jeden i drugi doluja ostatnio,jakos im sie te kariery spierdolily troche..
- Riven
- Kontakt:
@witchfinder
no sorry, ale obsada robi swoje. tak normalnie to byl 5/10, ale w swietle oczekiwan to nawet dwojki nie powinno dostac IMO ;) kurwa, zajebalbym sobie Heat teraz, to jest zajebisty film.
no sorry, ale obsada robi swoje. tak normalnie to byl 5/10, ale w swietle oczekiwan to nawet dwojki nie powinno dostac IMO ;) kurwa, zajebalbym sobie Heat teraz, to jest zajebisty film.
- megawat
Przyznaję Ci rację tym bardziej, że mam dobrego kumple o ksywie / nicku takim jak Ty.Baton pisze:Mam wrażenie, że ktoś tu jest równo zjebany. Boże. Żeby się tak w zyciu emocjonować, to jeszcze, ale w Internecie, na forum pełnym obcych ludzi, których się pewnie nigdy nie spotka? W bani mi się to prawdę rzekłszy nie mieści.
Proponuję zluzować suty.
Umówcie się na piłkarzyki chłopy.
A o co poszło w ogóle?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Riven
- Kontakt:
ja nie wiem, normalnie z typem gadalem o muzyce i nagle sie okazalo ze jestem chuj - trudno. ale zaraz sie pewnie dowiemy jak byrgh napisze kolejnego gigantycznego posta na moj temat ;)
wracajac do ciekawszego tematu - najnowszy DOBRY film z De Niro to jaki typ by byl? Mi sie kojarzy ten z Nortonem i Brando, nie moge sobie przypomniec tytulu- zdaje sie ze byl calkiem spoko. Rozgrywka? czy jakos tak
wracajac do ciekawszego tematu - najnowszy DOBRY film z De Niro to jaki typ by byl? Mi sie kojarzy ten z Nortonem i Brando, nie moge sobie przypomniec tytulu- zdaje sie ze byl calkiem spoko. Rozgrywka? czy jakos tak