Hahahaha... ale się ubawiłem :) Tym "szybko jak na nich... 2 tygodnie"!!! :)gelO pisze:No Agonia mnie wkurwiła! Płyty co prawda przyszły dość szybko jak na nich (ok 2 tygodnie), ale kurwa.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
Ale wy macie jaja z ta Agonią. Ja zamawiam zwyczajnie przez sklep (nie po żadnej znajomości) i więcej niż tydzień na płyty nie czekałem. Raz tylko poczta pęknęła pudełko od CD.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie jest ważne, że nie po znajomości, i tak się boją. :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Hellthrasher, masz jeszcze jakiś kopie tej kompilacji demosów EXMORTIS?Hellthrasher pisze:Od drugiej strony, pewien pajac piszczący także tutaj Maleficio, Sztorm, Kissterio dostał negatywa na Allegro za nie wywiązanie się z transakcji i postanowił się zemścić!
http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=26995
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Przyczajony w krzakach panie Krystew, usuniesz co masz usunąć?Hellthrasher pisze:Od drugiej strony, pewien pajac piszczący także tutaj Maleficio, Sztorm, Kissterio dostał negatywa na Allegro za nie wywiązanie się z transakcji i postanowił się zemścić!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Mnie się chyba nie boją, bo nie mają pojęcia kto zacz, a też nigdy nie czekałem dłużej niż kilka dni, nigdy nie dostałem porysowanej płyty, pudełka pęknięte może ze dwa się trafiły na te kilkadziesiąt płyt. Zawsze zamawiałem za pobraniem.Morph pisze:Nie jest ważne, że nie po znajomości, i tak się boją. :D
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ja mam to samo co Conflagrator. Najdłużej chyba tydzień czekałem i zawsze płaciłem z góry. Fakt, zdarzało się, że nowości wcale się oznakami nowości nie mieniły, ale nie był to tak oczojebny defekt, żebym porutę musiał robić.
Jeśli już w temacie "nieświeżych nowości" jesteśmy to częściej byłem zawiedziony na płytach z TBT. Płyta nowa, a sporawo kopertówek, zawilgoconych i pofalowanych bookletów, odcisków paluchów, itp.
Jeśli już w temacie "nieświeżych nowości" jesteśmy to częściej byłem zawiedziony na płytach z TBT. Płyta nowa, a sporawo kopertówek, zawilgoconych i pofalowanych bookletów, odcisków paluchów, itp.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
Wielka afera międzynarodowa - żałosne, tak samo to, że Ty Hellthrasher wystawiłeś mu nega za brak wpłaty 38 zł za cd SHUB NIGGURATH - "A deadly call from the stars". Ile Cię to kosztowało - 2 zł czy 2,50 zł prowizji? I raczej to Ty pierwszy chciałeś się zemścić wystawiając negatyw, bo nic innego on nie dał, tylko po kiego chuja?Hellthrasher pisze:Przyczajony w krzakach panie Krystew, usuniesz co masz usunąć?Hellthrasher pisze:Od drugiej strony, pewien pajac piszczący także tutaj Maleficio, Sztorm, Kissterio dostał negatywa na Allegro za nie wywiązanie się z transakcji i postanowił się zemścić!
Ostatnio miałem podobną sytuację na Allegro - koleś kupił płytę, ale ostatecznie zrezygnował, wyliczyłem mu koszty jakie poniosłem, przelał i nie było problemu, a płytę sprzedałem za trzy dni o dychę drożej.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Co mam usunąć niby? A usuniesz negatywa? Mogłeś się ze mną skontaktować przed wystawieniem go, co? Może był problem techniczny i jakoś nie dostałem info o tej aukcji, co? Jesteś pierwszym co negatywa mi wystawił, pomyśl o tym. Poza tym, jak masz problem to napisz do mnie na priva czy maila też możesz wysłać, nie? A nie robisz dramaty na forum.Hellthrasher pisze:Przyczajony w krzakach panie Krystew, usuniesz co masz usunąć?Hellthrasher pisze:Od drugiej strony, pewien pajac piszczący także tutaj Maleficio, Sztorm, Kissterio dostał negatywa na Allegro za nie wywiązanie się z transakcji i postanowił się zemścić!
-
- postuje jak opętany!
Allegro się z Tobą skontaktowało dając Ci ostrzeżenie, a wcześniej ponaglenie.
Skoro nie było kontaktu, zero reakcji na ostrzeżenie z Allegro, a przecież jest to do anulowania, to na jakiej postawie mam go traktować inaczej? Poza tym wiem co to za gagatek, śledzę jego poczynania z rozbawieniem od kilku lat.Silent_Sea pisze:Wielka afera międzynarodowa - żałosne, tak samo to, że Ty Hellthrasher wystawiłeś mu nega za brak wpłaty 38 zł za cd SHUB NIGGURATH - "A deadly call from the stars". Ile Cię to kosztowało - 2 zł czy 2,50 zł prowizji? I raczej to Ty pierwszy chciałeś się zemścić wystawiając negatyw, bo nic innego on nie dał, tylko po kiego chuja?
Ostatnio miałem podobną sytuację na Allegro - koleś kupił płytę, ale ostatecznie zrezygnował, wyliczyłem mu koszty jakie poniosłem, przelał i nie było problemu, a płytę sprzedałem za trzy dni o dychę drożej.
- Silent_Sea
Oczywiście każdy z was ma swój punkt widzenia na zaistniałą sytuację i oboje macie swoje racje. Pewnych rzeczy już się nie zmieni, bo chyba komentarzy nie można zmieniać na Alledrogo, ale chodzi o to by sobie nie robić samemu kwasu, a niestety Polacy mają to we krwi... Przypomniało mi się podsumowanie naszego przewodnictwa w Unii - wszystkim się podobało tylko nie "nam". Dość offtopa. WITCHRIST, KURWA MAĆ!Hellthrasher pisze:Allegro się z Tobą skontaktowało dając Ci ostrzeżenie, a wcześniej ponaglenie.
Skoro nie było kontaktu, zero reakcji na ostrzeżenie z Allegro, a przecież jest to do anulowania, to na jakiej postawie mam go traktować inaczej? Poza tym wiem co to za gagatek, śledzę jego poczynania z rozbawieniem od kilku lat.Silent_Sea pisze:Wielka afera międzynarodowa - żałosne, tak samo to, że Ty Hellthrasher wystawiłeś mu nega za brak wpłaty 38 zł za cd SHUB NIGGURATH - "A deadly call from the stars". Ile Cię to kosztowało - 2 zł czy 2,50 zł prowizji? I raczej to Ty pierwszy chciałeś się zemścić wystawiając negatyw, bo nic innego on nie dał, tylko po kiego chuja?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- postuje jak opętany!
Rok temu było chyba 20%. W moim przypadku wydawnictwo z NED się załapało.Lykantrop pisze:Na wszystko? Rok temu też była taka promocja, ale nie obejmowała wydawnictw NED i SoM :-)
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Aukcja zakończona 20 października, brak wpłaty do 10 grudnia, jako sprzedający też bym się wkurwił gdybym miał taką sytuację i pewnie nie tylko ja. A komentarze negatywne można wycofywać...Silent_Sea pisze:Oczywiście każdy z was ma swój punkt widzenia na zaistniałą sytuację i oboje macie swoje racje. Pewnych rzeczy już się nie zmieni, bo chyba komentarzy nie można zmieniać na Alledrogo, ale chodzi o to by sobie nie robić samemu kwasu, a niestety Polacy mają to we krwi... Przypomniało mi się podsumowanie naszego przewodnictwa w Unii - wszystkim się podobało tylko nie "nam". Dość offtopa. WITCHRIST, KURWA MAĆ!
Hello darkness, my old friend
-
Odebrałem dzisiaj paczkę z Selfmadegod i do pakunku naprawdę niemożna się przyczepić, wszystko starannie opakowane. Rozpakowuję każdą płytę po kolei i najpierw oglądam czy nie jest porysowana. No i niestety przy rozpakowaniu Cryptborn, który zresztą był w folii trafiłem na rysy przy brzegu CD. Naprawdę można się wkurwić, ale ciężko w tym momencie mówić o winie Selfmadegod. Teraz nie wiadomo co robić, skoro płyta kosztowała 30 złotych wszelkie reklamacje i bawienie się z wysyłkami i reklamacjami chyba nie mają sensu. Zdarzyło wam się, że płyta była fabrycznie porysowana?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak, kupiłem "Enemies of reality" w folii i miała jedną ryskę wzdłuż ścieżki. Jako, że grała bez zarzutu darowałem sobie reklamację. Drugi raz - kupiłem "The Earth" Mordor i wyglądała jak lodowisko. Przeskakiwała, odesłałem, wymienili i było gites. No, ale jest z tym trochę pierdolenia.PureHate pisze:Teraz nie wiadomo co robić, skoro płyta kosztowała 30 złotych wszelkie reklamacje i bawienie się z wysyłkami i reklamacjami chyba nie mają sensu. Zdarzyło wam się, że płyta była fabrycznie porysowana?
all the monsters will break your heart
-
Otóż to, u mnie rysy są na szczęście na obrzeżach krążka, a nie na stronie zapisu dlatego daruję sobie reklamacje. Wracając do tematu to miesiąc temu przy większych zakupach z fan.pl około 15 pudełek miało wyłamane ząbki i musiałem dodatkowo kupić pudełka. Też taki pierd, a jednak. W ogóle mam sporo zastrzeżeń do fana.
- nicram
To także wrócę do tematu i wychwalania pod Piekłosa Pagan Records. 4 winyle, 48h, cudownie zapakowane. Klasa.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Płyty przynajmniej te produkowane w Polsce są pakowane ręcznie, więc wszystko się może zdarzyć.nicram pisze:Tak, kupiłem "Enemies of reality" w folii i miała jedną ryskę wzdłuż ścieżki. Jako, że grała bez zarzutu darowałem sobie reklamację. Drugi raz - kupiłem "The Earth" Mordor i wyglądała jak lodowisko. Przeskakiwała, odesłałem, wymienili i było gites. No, ale jest z tym trochę pierdolenia.PureHate pisze:Teraz nie wiadomo co robić, skoro płyta kosztowała 30 złotych wszelkie reklamacje i bawienie się z wysyłkami i reklamacjami chyba nie mają sensu. Zdarzyło wam się, że płyta była fabrycznie porysowana?
Rysy i pogniecione książeczki w zafoliowanych egzemplarzach to nic nadzwyczajnego dlatego wydawnictwa Hellthrasher nie są foliowane.
-
Kupiłem kiedyś w Mysticu Gorefest - podwójny album, "False" i "Erase", po odfoliowaniu i wyciągnięciu płytki zauważyłem sypiącą się farbę z nadruku na cd - myślałem że to rysa tylko na wierzchniej stronie, niestety, rysa przebijała aż na stronę gdzie była zarejestrowana ścieżka. Pierwszy raz coś takiego widziałem, jakby kto śrubokrętem potraktował tę płytę - odesłałem, wymienili i po sprawie.PureHate pisze:Zdarzyło wam się, że płyta była fabrycznie porysowana?