zdecydowanie warto
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
I to ma byc pralka? Chyba "Frania" na dynamo. :)twoja_stara_trotzky pisze:za Vektor, Esoteric, Solstafir NIE
za Gang Gang Dance taaaak, chociaż jest mocno specyficzne, za Andiego też, chociaż trochę przehajpowany, pozostałych nie słyszałem.
IMO warto. Zresztą widzę wyżej, że Morbid Marcinowi też się podoba. Tylko są dwa warunki czerpania przyjemności z tej płyty: 1. Brak alergii na wszelkie mutacje post-rocka (tutaj dość odległe, ale jednak); 2. Łatwo dopatrzyć się na tym albumie wątków pozornie homoseksualnych (wcale takie nie są!); trzeba z początku przymknąć na to oko, a później, ekhm, wejdzie już gładko :D :D[V] pisze:kilka pytan odnosnie mijajacego powoli roku,warto sie brac za:
Solstafir - Svartir Sandar
?
toś mnie skutecznie zniechęcił ;)))Grindead pisze:Mi rowniez podszedl nowy Solstafir, podoba mi sie ta "katatoniowa" prostota ich grania.
(btw. melodia z drugiego kawalka skojarzyla mi sie z Budka Suflera) :)
jedyny, dobre sobie. A "Passed Me By" słyszałeś chociaż?Triceratops pisze:jedyny, ktory naprwde daje rade z tej bandy to jak zwykle billtwoja_stara_trotzky pisze:za Vektor, Esoteric, Solstafir NIE[V] pisze:kilka pytan odnosnie mijajacego powoli roku,warto sie brac za:
Bill Callahan -Apocalypse
Vektor -Outer Isolation
Esoteric - Paragon of Dissonance
Gang Gang Dance - Eye contact
Solstafir - Svartir Sandar
Andy Stott - Passed Me By
Thee oh sees - Carrion Crawler
?
za Gang Gang Dance taaaak, chociaż jest mocno specyficzne, za Andiego też, chociaż trochę przehajpowany, pozostałych nie słyszałem.
no wlasnie dzisiaj wyjebalem z dysku, a co?Skaut pisze:jedyny, dobre sobie. A "Passed Me By" słyszałeś chociaż?
Avichi całkiem warto.LastOneOnEarth pisze:Avichi, Ave Maria, Rex Mundi. Warto się tym bliżej zainteresować ?
Bo tak. ;)Uzasadnienie mile widziane.