Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- koreaniec
- w mackach Zła
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: Ostrzezenia/Bany
wow, piękne, aż szkoda że wtedy o istnieniu internetowej wersji Masterfula nie wiedziałem :))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
No i gites. Według Ciebie gówno wnosił, a według mnie wnosił sporo.rob pisze:Po pierwsze mistrzuniu, ja mu już dawno i nie raz napisałem co o nim myślę. Po drugie to, że kolo dużo pisał to nie znaczy, że mądrze i z sensem, wg. mnie gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią oraz popisówką zarezerwowaną dla niedorobionego małolata. Na forum jestem od 2004 r. i mam jakiś punkt odniesienia do osób, które tu się pojawiały i o nim mam wyrobione zdanie takie, a nie inne.
LOL! A w którym momencie Cię oceniłem? Stwierdziłem tylko, że "Drone wnosił na to forum 5 razy więcej niż Ty". Dlaczego uważasz, że Tobie wolno ocenić, że Drone "gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią", a mi nie wolno stwierdzić, że wnosił na forum 5 razy więcej niż Ty? Zabolało? Jakiś kompleksik? :))rob pisze:Po trzecie nie znasz mnie, to oceny mojej osoby zostaw sobie dla siebie, a co ja robię, a czego nie, to jest moja sprawa, nie twoja.
LOL! Nie mogę na forum wypowiedzieć się na temat tego jak odbierałem czyjeś posty? :)))rob pisze:Po czwarte nie uzurpuj sobie prawa do oceny kto ma jaki zapał i w jaki sposób odbiera muzykę, bo to jest kolejna sprawa o której nie masz zielonego pojęcia.
Mów za siebie, a nie za każdego usera. :) Sądzę, że zdania o Drone były podzielone, ale mimo wszystko większość osób odbierała go pozytywnie.rob pisze:Po piąte, zaśmiecanie prawie każdego tematu w ostatnim czasie przez jego osobę to był właśnie klasyczny przykład trolingu i małostkowości jaka z tego kolesia biła i ban był właśnie za to, co jest chyba oczywiste dla każdego usera dla ciebie widać nie, ale to nie mój problem.
Jaka subtelna złośliwość. :) Nie dość, że jesteś inteligentny, to jeszcze potrafisz być uszczypliwy. :) Co jeszcze umiesz? Prostować gwoździe? :)rob pisze:I na koniec o ile on sam tego nie przeczyta, to możesz mu łaskawie donieść w czym masz już doświadczenie, nie mniej sądzę, że sam to przeczyta jako gość lub jako anonim pod nowym nickiem, chcesz się założyć?
Jak Twoja sprawa to nie pisz na forum tylko załóż sobie pamiętnik. Jeśli nadal będziesz tu pisał to musisz się liczyć z tym, że ludzie jakoś odbierają to co piszesz i od czasu do czasu ktoś zechce to skomentować. :)rob pisze:A jak ja odbieram muzykę i ją oceniam to jest moja sprawa i nic nikomu do tego.
He he he... A Drone był idiotą, bo nie miał dystansu do forum. :) Źle tu się dzieje w tym państwie masterfulowym, szlachta ucieka, motłoch pali dwory i pije szlachetne trunki z nocników. :)))Bloodcult pisze:LOL
wcześniej było "jestem starszy to wiem lepiej" a teraz jest "jestem dłużej na forum to też wiem lepiej" :D
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Dronemi Fasol Latido
Ale Cię ten "bachor" wkurwił. :))Adrian696 pisze: albo nazwac jego dziecko bachorem?? jakos watpie, bo osrał sie po kostki jak na tym forum padły jego inicjały
-
LOL!Maria Konopnicka pisze: Jeśli nadal będziesz tu pisał to musisz się liczyć z tym, że ludzie jakoś odbierają to co piszesz i od czasu do czasu ktoś zechce to skomentować. :)
A w razie czego można spierdolić i wrócić pod innym nickiem, a gdy już się uspokoi, to nieśmiało można go zmienić na swój stary. Maria, ja naprawdę nic do Ciebie nie mam, ale ośmieszasz się!
Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, po prostu nie chciało mi się taplać w tym gównie i miałem ochotę sobie od forum odpocząć. Po pewnym czasie wszedłem sobie na nowo parę tematów mnie zainteresowało i znów się wciągnąłem. Zmieniłem nicka na stary, bo pod tym kojarzą mnie ludzie. Czym się ośmieszam?
est - człowiek, który najebał ponad 3300 postów, z którego nie zapamiętałem nawet jednego... też do Ciebie nic nie mam, bo dotąd nie miałem pojęcia, że ktoś taki na forum pisze. :)) (Ziew!)
Idę spać, smutno tu ostatnio i coraz mniej sensownych ludzi do rozmowy...
est - człowiek, który najebał ponad 3300 postów, z którego nie zapamiętałem nawet jednego... też do Ciebie nic nie mam, bo dotąd nie miałem pojęcia, że ktoś taki na forum pisze. :)) (Ziew!)
-
Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Ośmieszasz się dając rady, z których sam nie korzystasz. To dla mnie żadna ujma, że mnie nie kojarzysz i że nie pamiętasz ani jednego mojego posta. To miałby być niby jakiś wyznacznik czegokolwiek na tym forum?Maria Konopnicka pisze:Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, po prostu nie chciało mi się taplać w tym gównie i miałem ochotę sobie od forum odpocząć. Po pewnym czasie wszedłem sobie na nowo parę tematów mnie zainteresowało i znów się wciągnąłem. Zmieniłem nicka na stary, bo pod tym kojarzą mnie ludzie. Czym się ośmieszam?
-
- zahartowany metalizator
bo niektorzy piszacy mysla, ze maja misje, to tacy userzy z powolania ;)
Dla Bonnego to oczywiście wielki szacunek i pozdrowienia, Brzachwo z merytorycznych wypowiedzi nie pamiętam - raczej z trollowania typu: "Prong! Taki odgłos moje kalesony wydają gdy rano pierdnę - w temacie, który założyłem o Prong". Owszem był rozpoznawalny, ale moim zdaniem Drone wniósł więcej.[V] pisze:Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
Zresztą, gdybym miał wymienić osoby, których nicki jako pierwsze przychodzą mi do głowy, gdy myślę o tym forum, to byliby to: Drone, Trotzky, Longinus, Bonny, Maniek i Olo. Teraz Bonny sobie już odpuścił, Maniek pisze sporadycznie, Drone się wylogował... Trotzky więcej trolluje niż pisze o muzyce. :) Chujowo się robi... dobrze, że LiveArt chociaż oświadczenia tu zamieszcza, to jest jeszcze jakaś rozrywka. :)
-
Bez przesady, ale śmieszą mnie deklaracje kogoś, kto miał "ochotę sobie od forum odpocząć" i skasował wszystkie swoje posty, a teraz punktuje niejakiego Roba, bo śmiał wyrazić swoje zdanie na temat innego usera. Zresztą niepotrzebnie się wdaję w takie dyskusje, bo nie lubię takich przedszkolnych przepychanek. Mario wybacz, uniosłem się, ale skoro i tak mnie nie kojarzysz to jeden chuj. ;)byrgh pisze:bo niektorzy piszacy mysla, ze maja misje, to tacy userzy z powolania ;)
Jak obejrzysz w tygodniu 10 filmów, a tylko jeden zapamiętasz to jest to jakiś wyznacznik czy nie? Dla mnie jest.est pisze:Ośmieszasz się dając rady, z których sam nie korzystasz. To dla mnie żadna ujma, że mnie nie kojarzysz i że nie pamiętasz ani jednego mojego posta. To miałby być niby jakiś wyznacznik czegokolwiek na tym forum?
Zresztą - ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu - ja Drone za wiele rzeczy ceniłem (choć oczywiście dostrzegałem jego umiejętności), a dla niektórych z Was był to przygłup, troll i oszołom. Ani ja nie przekonam Was, ani Wy mnie - dalsza dyskusja wydaje się więc bezcelowa. :)
Ja też nie, przepraszam jeśli byłem niemiły. :)est pisze:Zresztą niepotrzebnie się wdaję w takie dyskusje, bo nie lubię takich przedszkolnych przepychanek.
Teraz już Cię kojarzę, ale wybaczam. :) I Ty mi również wybacz jeśli byłem zbyt szorstki - oczywiście zdaję sobie sprawę iż fakt, że nie zapamiętałem żadnego z Twoich 3000 postów może wynikać z mojej ułomności, a nie z Twojej. :)est pisze:Mario wybacz, uniosłem się, ale skoro i tak mnie nie kojarzysz to jeden chuj. ;)
-
A to jednak draniu czytasz moje posty;)
I Drone na pewno nie był przygłupem. Sam napisałem parę postów wyżej, że sporo kapel, które polecał mi się wkręciło. Kompletnie nic do niego nie mam.
I Drone na pewno nie był przygłupem. Sam napisałem parę postów wyżej, że sporo kapel, które polecał mi się wkręciło. Kompletnie nic do niego nie mam.
- maciek z klanu
co do drona to pierdolil jak potluczony, ale fajnie sie sie czytalo te pseudointelektualne posty :)
Oddajcie nam drona, bo bedziemy przed palacem krzyczec "GDZIE JEST DRONE?"
Oddajcie nam drona, bo bedziemy przed palacem krzyczec "GDZIE JEST DRONE?"
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
O to to.[V] pisze:Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
Swoja droga niezla epopeja sie zrobila, dron czyta i ma rozterki, ale przechodzi przez to co kiedys vulture. ;)
Maria jaki zlosliwy, teraz bedzie sie mscil.Maria Konopnicka pisze:Zresztą, gdym miał wymienić osoby, których nicki jako pierwsze przychodzą mi do głowy, gdy myślę o tym forum, to byliby to: Drone, Trotzky, Longinus, Bonny, Maniek i Olo.
woodpecker from space
- Skaut
tak tylko przypomnę ;)[V] pisze:Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
Wysłane przez vulture
takie Nevermind kasuje całą dyskografie LZ.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt: