Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

Re: Ostrzezenia/Bany

12-11-2011, 18:23

:D
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

12-11-2011, 18:29

wow, piękne, aż szkoda że wtedy o istnieniu internetowej wersji Masterfula nie wiedziałem :))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-11-2011, 18:30

kurwa jak ten czas leci
this is a land of wolves now
Maria Konopnicka

12-11-2011, 22:22

rob pisze:Po pierwsze mistrzuniu, ja mu już dawno i nie raz napisałem co o nim myślę. Po drugie to, że kolo dużo pisał to nie znaczy, że mądrze i z sensem, wg. mnie gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią oraz popisówką zarezerwowaną dla niedorobionego małolata. Na forum jestem od 2004 r. i mam jakiś punkt odniesienia do osób, które tu się pojawiały i o nim mam wyrobione zdanie takie, a nie inne.
No i gites. Według Ciebie gówno wnosił, a według mnie wnosił sporo.
rob pisze:Po trzecie nie znasz mnie, to oceny mojej osoby zostaw sobie dla siebie, a co ja robię, a czego nie, to jest moja sprawa, nie twoja.
LOL! A w którym momencie Cię oceniłem? Stwierdziłem tylko, że "Drone wnosił na to forum 5 razy więcej niż Ty". Dlaczego uważasz, że Tobie wolno ocenić, że Drone "gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią", a mi nie wolno stwierdzić, że wnosił na forum 5 razy więcej niż Ty? Zabolało? Jakiś kompleksik? :))
rob pisze:Po czwarte nie uzurpuj sobie prawa do oceny kto ma jaki zapał i w jaki sposób odbiera muzykę, bo to jest kolejna sprawa o której nie masz zielonego pojęcia.
LOL! Nie mogę na forum wypowiedzieć się na temat tego jak odbierałem czyjeś posty? :)))
rob pisze:Po piąte, zaśmiecanie prawie każdego tematu w ostatnim czasie przez jego osobę to był właśnie klasyczny przykład trolingu i małostkowości jaka z tego kolesia biła i ban był właśnie za to, co jest chyba oczywiste dla każdego usera dla ciebie widać nie, ale to nie mój problem.
Mów za siebie, a nie za każdego usera. :) Sądzę, że zdania o Drone były podzielone, ale mimo wszystko większość osób odbierała go pozytywnie.
rob pisze:I na koniec o ile on sam tego nie przeczyta, to możesz mu łaskawie donieść w czym masz już doświadczenie, nie mniej sądzę, że sam to przeczyta jako gość lub jako anonim pod nowym nickiem, chcesz się założyć?
Jaka subtelna złośliwość. :) Nie dość, że jesteś inteligentny, to jeszcze potrafisz być uszczypliwy. :) Co jeszcze umiesz? Prostować gwoździe? :)
rob pisze:A jak ja odbieram muzykę i ją oceniam to jest moja sprawa i nic nikomu do tego.
Jak Twoja sprawa to nie pisz na forum tylko załóż sobie pamiętnik. Jeśli nadal będziesz tu pisał to musisz się liczyć z tym, że ludzie jakoś odbierają to co piszesz i od czasu do czasu ktoś zechce to skomentować. :)
Bloodcult pisze:LOL
wcześniej było "jestem starszy to wiem lepiej" a teraz jest "jestem dłużej na forum to też wiem lepiej" :D
He he he... A Drone był idiotą, bo nie miał dystansu do forum. :) Źle tu się dzieje w tym państwie masterfulowym, szlachta ucieka, motłoch pali dwory i pije szlachetne trunki z nocników. :)))
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

12-11-2011, 22:55

Dronemi Fasol Latido
Maria Konopnicka

12-11-2011, 23:10

Adrian696 pisze: albo nazwac jego dziecko bachorem?? jakos watpie, bo osrał sie po kostki jak na tym forum padły jego inicjały
Ale Cię ten "bachor" wkurwił. :))
est

13-11-2011, 00:26

Maria Konopnicka pisze: Jeśli nadal będziesz tu pisał to musisz się liczyć z tym, że ludzie jakoś odbierają to co piszesz i od czasu do czasu ktoś zechce to skomentować. :)
LOL!
A w razie czego można spierdolić i wrócić pod innym nickiem, a gdy już się uspokoi, to nieśmiało można go zmienić na swój stary. Maria, ja naprawdę nic do Ciebie nie mam, ale ośmieszasz się!
Maria Konopnicka

13-11-2011, 00:37

Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, po prostu nie chciało mi się taplać w tym gównie i miałem ochotę sobie od forum odpocząć. Po pewnym czasie wszedłem sobie na nowo parę tematów mnie zainteresowało i znów się wciągnąłem. Zmieniłem nicka na stary, bo pod tym kojarzą mnie ludzie. Czym się ośmieszam?
est - człowiek, który najebał ponad 3300 postów, z którego nie zapamiętałem nawet jednego... też do Ciebie nic nie mam, bo dotąd nie miałem pojęcia, że ktoś taki na forum pisze. :)) (Ziew!)
Idę spać, smutno tu ostatnio i coraz mniej sensownych ludzi do rozmowy...
[V]

13-11-2011, 00:38

Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
est

13-11-2011, 00:48

Maria Konopnicka pisze:Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, po prostu nie chciało mi się taplać w tym gównie i miałem ochotę sobie od forum odpocząć. Po pewnym czasie wszedłem sobie na nowo parę tematów mnie zainteresowało i znów się wciągnąłem. Zmieniłem nicka na stary, bo pod tym kojarzą mnie ludzie. Czym się ośmieszam?
est - człowiek, który najebał ponad 3300 postów, z którego nie zapamiętałem nawet jednego... też do Ciebie nic nie mam, bo dotąd nie miałem pojęcia, że ktoś taki na forum pisze. :)) (Ziew!)
Idę spać, smutno tu ostatnio i coraz mniej sensownych ludzi do rozmowy...
Ośmieszasz się dając rady, z których sam nie korzystasz. To dla mnie żadna ujma, że mnie nie kojarzysz i że nie pamiętasz ani jednego mojego posta. To miałby być niby jakiś wyznacznik czegokolwiek na tym forum?
byrgh
zahartowany metalizator

13-11-2011, 00:51

bo niektorzy piszacy mysla, ze maja misje, to tacy userzy z powolania ;)
Maria Konopnicka

13-11-2011, 00:55

[V] pisze:Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
Dla Bonnego to oczywiście wielki szacunek i pozdrowienia, Brzachwo z merytorycznych wypowiedzi nie pamiętam - raczej z trollowania typu: "Prong! Taki odgłos moje kalesony wydają gdy rano pierdnę - w temacie, który założyłem o Prong". Owszem był rozpoznawalny, ale moim zdaniem Drone wniósł więcej.
Zresztą, gdybym miał wymienić osoby, których nicki jako pierwsze przychodzą mi do głowy, gdy myślę o tym forum, to byliby to: Drone, Trotzky, Longinus, Bonny, Maniek i Olo. Teraz Bonny sobie już odpuścił, Maniek pisze sporadycznie, Drone się wylogował... Trotzky więcej trolluje niż pisze o muzyce. :) Chujowo się robi... dobrze, że LiveArt chociaż oświadczenia tu zamieszcza, to jest jeszcze jakaś rozrywka. :)
est

13-11-2011, 01:05

byrgh pisze:bo niektorzy piszacy mysla, ze maja misje, to tacy userzy z powolania ;)
Bez przesady, ale śmieszą mnie deklaracje kogoś, kto miał "ochotę sobie od forum odpocząć" i skasował wszystkie swoje posty, a teraz punktuje niejakiego Roba, bo śmiał wyrazić swoje zdanie na temat innego usera. Zresztą niepotrzebnie się wdaję w takie dyskusje, bo nie lubię takich przedszkolnych przepychanek. Mario wybacz, uniosłem się, ale skoro i tak mnie nie kojarzysz to jeden chuj. ;)
Maria Konopnicka

13-11-2011, 01:06

est pisze:Ośmieszasz się dając rady, z których sam nie korzystasz. To dla mnie żadna ujma, że mnie nie kojarzysz i że nie pamiętasz ani jednego mojego posta. To miałby być niby jakiś wyznacznik czegokolwiek na tym forum?
Jak obejrzysz w tygodniu 10 filmów, a tylko jeden zapamiętasz to jest to jakiś wyznacznik czy nie? Dla mnie jest.
Zresztą - ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu - ja Drone za wiele rzeczy ceniłem (choć oczywiście dostrzegałem jego umiejętności), a dla niektórych z Was był to przygłup, troll i oszołom. Ani ja nie przekonam Was, ani Wy mnie - dalsza dyskusja wydaje się więc bezcelowa. :)
est pisze:Zresztą niepotrzebnie się wdaję w takie dyskusje, bo nie lubię takich przedszkolnych przepychanek.
Ja też nie, przepraszam jeśli byłem niemiły. :)
est pisze:Mario wybacz, uniosłem się, ale skoro i tak mnie nie kojarzysz to jeden chuj. ;)
Teraz już Cię kojarzę, ale wybaczam. :) I Ty mi również wybacz jeśli byłem zbyt szorstki - oczywiście zdaję sobie sprawę iż fakt, że nie zapamiętałem żadnego z Twoich 3000 postów może wynikać z mojej ułomności, a nie z Twojej. :)
est

13-11-2011, 01:12

A to jednak draniu czytasz moje posty;)
I Drone na pewno nie był przygłupem. Sam napisałem parę postów wyżej, że sporo kapel, które polecał mi się wkręciło. Kompletnie nic do niego nie mam.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

13-11-2011, 12:08

co do drona to pierdolil jak potluczony, ale fajnie sie sie czytalo te pseudointelektualne posty :)

Oddajcie nam drona, bo bedziemy przed palacem krzyczec "GDZIE JEST DRONE?"
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Triceratops

13-11-2011, 20:21

[V] pisze:Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
naprawde znaczący. Trzeba dokonac rozróznienia między chłodną, rzeczowa oceną, a religijnym szałem, który za nic ma historie i material dowodowy.
O to to.
Swoja droga niezla epopeja sie zrobila, dron czyta i ma rozterki, ale przechodzi przez to co kiedys vulture. ;)
Maria Konopnicka pisze:Zresztą, gdym miał wymienić osoby, których nicki jako pierwsze przychodzą mi do głowy, gdy myślę o tym forum, to byliby to: Drone, Trotzky, Longinus, Bonny, Maniek i Olo.
Maria jaki zlosliwy, teraz bedzie sie mscil.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Skaut

14-11-2011, 00:39

[V] pisze:Troche was pojebalo z tymi wspominkami. Zwłaszcza o gosciu, który próbował równać bogów z jakąś ligą spadkową, lansował mętne teorie o guscie obiektywnym, a sam w swych wywodach kierowal sie tylko i wyłacznie aparatem z dwoma przyciskami. Jeden nazywał sie widzimisie, a drugi uprzedzenie. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opinii, ale jak juz jestesmy sentymentalni, to lepiej powspominajmy Brzachwo albo kolege od Micka Harrisa i Napalm Death, bo ich wpływ na forum był
tak tylko przypomnę ;)
Wysłane przez vulture
takie Nevermind kasuje całą dyskografie LZ.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

14-11-2011, 00:51

haha ;D
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ