no, ale o co kaman? Dostalismy gitarowo-perkusyjną ekwilibrystykę pozbawioną klimatu "Crack The Skye" (edyta: czy "Leviathan").ramonoth pisze:O wciórności... ;)Skaut pisze:
Zrobił się z tego taki trochę Opeth ;)
MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: MASTODON
Jaki kurwa Opeth ? ;o Przecież, to są bardzo nośne, chwytliwe numery tyle, że zagrane na najwyższym poziomie. Zero przynudzania.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- mad
- weteran forumowych bitew
Przesłuchałem raz. Płyta wydaję się taka prościutka... Trzeba będzie nieźle kopać, żeby dotrzeć do drugiego dna. A może po prostu to, co było dosyć zaskakujące na Crack The Skye a teraz podane w lżejszej formie - jest już mało atrakcyjne?
- TheDude
Ja mam za sobą 3 przesłuchania i jest spoko. Mniej takiego kombinowania na siłę a wiecej dobrych riffów i melodii.
Dobre granie i czuję, że jeszcze z tą płytę się trochę pogimnastykuję zanim w całości skumam bo momentami jednak troche nie wiem co jest 5 :)
Dobre granie i czuję, że jeszcze z tą płytę się trochę pogimnastykuję zanim w całości skumam bo momentami jednak troche nie wiem co jest 5 :)
- Shaimar
- starszy świeżak
"Crack The Skye" jest twoim zdaniem "kombinowaniem na siłę"?TheDude pisze:Ja mam za sobą 3 przesłuchania i jest spoko. Mniej takiego kombinowania na siłę a wiecej dobrych riffów i melodii.
- YNKE
- w mackach Zła
Crack the Skye zaskoczyło u mnie po mniej więcej 5-7 razie, a tego nowego czegoś aż się boję włączyć, no dobra co mi tam zapodaję...
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
:DShaimar pisze:
"Crack The Skye" jest twoim zdaniem "kombinowaniem na siłę"?
- immortal93
- rozkręca się
Dla mnie to jest najlepsza płyta Mastodon, najlepsza płyta jaka w ogóle wyszła w tym roku jak na razie. Arcydzieło. Nawet jakby wyjebać wszystko z tej płyty poza garami to i tak można konia walić. Kurwa, co za płyta.
- Deathless King
Az tak bym sie nie zapedzal, ale z kazdym przesluchaniem zyskuje!
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Xapapote
nie wytrzymałem. zajebista płyta!!!! miłość od pierwszego przesłuchania....
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Zazdroszczę Wam. Ja na razie przesłuchałem raz i to bardzo po łebkach, bo w pracy. Może uda mi się dzisiaj ją bardziej poznać.
- Scaarph
- Deathless King
- immortal93
- rozkręca się
Kolego Schaarphhhh jeśli nie byłeś w młodości molestowany przez swojego proboszcza to po parokrotnym przesłuchaniu tej płyty musisz docenić jej mistrzostwo. Chyba, że modlisz się przed snem do debiutu Beherit. Jeśli tak to nikt nie jest w stanie ci juz pomóc.
- Scaarph
ale ja doceniam, przecież zacytowałem mówiące wszystko słowo bez uśmieszka ani nic, zupełnie na poważnie.
- mad
Po drugim odsłuchu wrażenia gorsze niż po pierwszym. Niedobrze jest. Są mocne fragmenty, ale całość zbyt - no niestety muszę wytrychem pojechać - komercyjna. Spójrzmy prawdzie w oczy: ta płyta przede wszystkim musi się sprzedać.
- Scaarph
- twoja_stara_trotzky
:D
mimo wszystko słucham jej sobie od wczoraj. najlepsze są te momenty, jak chodzi to jak YES :D
mimo wszystko słucham jej sobie od wczoraj. najlepsze są te momenty, jak chodzi to jak YES :D
- YNKE
- w mackach Zła
Ty już nie pij dzisiaj.Scaarph pisze:nie może być, toż to arcydzieło.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”