Belus przzy Fallen brzmi jak średnio udana rozgrzewka.Conflagrator pisze:Na początku tak myślałem, ale teraz sam nie wiem. Musze sobie "Belus" przypomnieć... W każdym razie "Fallen" jest bardziej leśny w ten pozytywny sposób.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: BURZUM
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
"Fallen" jest leśny? Z której strony? To jest pościelówa prędzej.Conflagrator pisze:Na początku tak myślałem, ale teraz sam nie wiem. Musze sobie "Belus" przypomnieć... W każdym razie "Fallen" jest bardziej leśny w ten pozytywny sposób.
Hello darkness, my old friend
Tylko te śpiewane refreny są trochę pościelowe, ale reszta to leśna melancholia. Może trochę pretensjonalna, ale zajebiście mi to weszło.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- olo1972
- postuje jak opętany!
Właśnie!Kiedyś brakowało mi słowa.Pościelowe!Co absolutnie nie znaczy złe!Conflagrator pisze:Tylko te śpiewane refreny są trochę pościelowe, ale reszta to leśna melancholia. Może trochę pretensjonalna, ale zajebiście mi to weszło.
-
- w mackach Zła
jedna i druga płyta są całkiem OK
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a jak wuja pisal, ze fallen buja tak jak powinno to mni eprawie od cweli zwyzwali:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Nauczka na przyszłość, żeby przede wszystkim moje posty czytać :)))Conflagrator pisze:Naczytałem sie jaka ta płyta słaba i zdecydowałem, że najpierw wypożyczę. Zapuściłem w drodze do pracy i tak od dwóch tygodni nie słuchałem na słuchawkach chyba nic innego. Ta płyta ma w sobie tyle pięknego lasu, że porwała mnie od pierwszego dosłuchu. A że czasem lekko trąci wsią? Mam to w dupie, bo słucha mi się tego po prostu zajebiście.
Jest zdecydowanie lepsza od "Belus"Ihasan pisze:ale przyznasz, że słabsza od "Belus"?! :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
+1IRONMIL pisze:Jest zdecydowanie lepsza od "Belus"Ihasan pisze:ale przyznasz, że słabsza od "Belus"?! :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- empir
- zahartowany metalizator
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś że większość tutaj ma zjebany gust? Fallen jest zajebista i tyle w temacie.Conflagrator pisze:Naczytałem sie jaka ta płyta słaba i zdecydowałem, że najpierw wypożyczę. Zapuściłem w drodze do pracy i tak od dwóch tygodni nie słuchałem na słuchawkach chyba nic innego. Ta płyta ma w sobie tyle pięknego lasu, że porwała mnie od pierwszego dosłuchu. A że czasem lekko trąci wsią? Mam to w dupie, bo słucha mi się tego po prostu zajebiście.
Taa, nie chcę przypominać kto cię na posłuchanie fallen namawiał ;)IRONMIL pisze:Nauczka na przyszłość, żeby przede wszystkim moje posty czytać :)))
- Tymothy
- postuje jak opętany!
faktycznie gust masz zjebany do kwadratu twierdząc, że "Fallen" jest zajebista...no ale kto co lubi...empir pisze: Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś że większość tutaj ma zjebany gust? Fallen jest zajebista i tyle w temacie.
Hello darkness, my old friend
- empir
nie znasz się
-
Mnie Fallen zniechęcił na tyle, że nawet do Belus nie mam już ochoty wracać.
-
ale może byś to jeszcze jakoś uzasadnił? Bo takie frazesy rzucać, to wiesz, każdy potrafi. Podobnie się miała sprawa z Morbid Angel, powtarzasz, że nowa płyta rządzi, ale dlaczego, to już trudno się dowiedzieć, Panie Znakomity Gust.empir pisze:Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś że większość tutaj ma zjebany gust? Fallen jest zajebista i tyle w temacie.Conflagrator pisze:Naczytałem sie jaka ta płyta słaba i zdecydowałem, że najpierw wypożyczę. Zapuściłem w drodze do pracy i tak od dwóch tygodni nie słuchałem na słuchawkach chyba nic innego. Ta płyta ma w sobie tyle pięknego lasu, że porwała mnie od pierwszego dosłuchu. A że czasem lekko trąci wsią? Mam to w dupie, bo słucha mi się tego po prostu zajebiście.
- Lykantrop
Do Belus wracam tylko dla 2óch kawałków: "Belus Dod" i "Keliohesten". "Fallen" to tak rzadka kupa, że działać tutaj musi tylko magia nazwy. Idę o zakład, że gdyby to samo odegrała jakaś mało znacząca chujowica wydana przez Propaganda Prod. to gdyby nawet założył tutaj o nich temat Wolfkhan, podzieliłoby losy Anguished. To nawet nie jest pościelówa, to jest tak żałosne pitolenie. Demonstracja kniazi i chłopów na kanwie BM. Trzeba naprawdę sobie dużo wmówić, żeby można było ochrzcić to terminem "bardzo dobre"...est pisze:Mnie Fallen zniechęcił na tyle, że nawet do Belus nie mam już ochoty wracać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
E tam, czepiasz. Się. Po prostu mi się podoba i tyle. Po co mam się rozpisywać i analizować płytę niczym Marian (świetnie się jego wypociny czyta, ale ja niestety takich zdolności nie mam). Jedne płyty są dla mnie zajebiste, a inne chujowe. No i jest cała masa gdzieś pomiędzy.Heretyk pisze:Ale może byś to jeszcze jakoś uzasadnił? Bo takie frazesy rzucać, to wiesz, każdy potrafi. Podobnie się miała sprawa z Morbid Angel. Powtarzasz, ze nowa płyta rządzi, ale dlaczego, to już trudno się dowiedzieć, Panie Znakomity Gust.
Pojawiło się w ostatnim czasie kilka płyt, które wzbudziły sporo kontrowersji i skrajne oceny, żeby wspomnieć chociażby o Burzum, Morbidach czy takim Deicide.
Na mnie magia nazwy zupełnie nie działa. W sumie to nawet nie bardzo chciało mi się tego słuchać po tym wszystkim co przeczytałem, ale zwyczajnie mi się ta płyta podoba. Las totalny, płyta kompletnie nie na czasie - ja tu czuję te same wibracje co w "Ea, Lord Of The Depths" czy "My Journey To The Stars". Tylko te śpiewano-mruczane patenty mnie trochę wkurwiają.
-
Mnie to wybitnie irytuje. Chyba nawet tak bardzo, że nie chce mi się już do tej płyty wracać.Conflagrator pisze:Tylko te śpiewano-mruczane patenty mnie trochę wkurwiają.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Block69
Mruczenie jest zajebiste i najbardziej leśne. Bardzo dobry ten "Fallen" a Valen to hit jak skurwysyn. BURZUM rządzi.
PENIS METAL