SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rydel
- rozkręca się
Re: SHINING
Zapewne słowami, że to wina Tuska.
Kenosis, O theory of great peril!
Rob GOD of any attribute and fill the shattering universe
with the pestilent scent of putrefaction and the glorious cloud of death,
for steadfast, at any cost, He must be.
Last.fm
Last.fm
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
A jak Polską nie rządzi IV RP to się liczy jako symbol narodowy? Słyszałem, że prawdziwy Polak głosuje tylko na PiS, poza tym prawdziwych Polaków nie ma, reszta to uchodźcy i przesiedleńcy.koreaniec pisze:Chciałbym zobaczyć akcje u nas z podpalaniem biało-czerwonej flagi. Ciekawe jakby to się dla niego skończyło?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
U nas po takim numerze musiałby zostać hospitalizowany, delikatnie mówiąc. ;) A poza tym to Shining dużo fajny jest.koreaniec pisze:Pedał chciał podpalić niemiecką flagę, co nie spodobało się publiczności w Erfurcie...
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Tą żałosną ciotę z Shining to bym skopał nawet bez powodu :)
- Lykantrop
Ale osochozi?Wolfkhan pisze:A jak Polską nie rządzi IV RP to się liczy jako symbol narodowy?koreaniec pisze:Chciałbym zobaczyć akcje u nas z podpalaniem biało-czerwonej flagi. Ciekawe jakby to się dla niego skończyło?
Wkurwia mnie ta "niepoprawność polityczna" prezentowana przez Farforta i całą resztę, ekstremalnych w gębie i nie wymagającym dużo odwagi czynie, chujoklepców - artystów. Ten sam poziom co darcie pisma świętego, wkładanie flagi w psie odchody i przybijanie do symboli religijnych podobizny Herr Fiuta. To nawet nie jest quasi sztuka. O przepraszam - może nawet by to można było podciągnąć pod taką kategorię, ale gdyby tylko performersi byli w stanie zdobyć się na wyżyny intelektu i sensownie uzasadnić swoje stanowisko. Nergal drze biblie, ale w sądzie cienko pieje o wolności słowa i artysty. Kolejny wsadza flagę kupę, ale po zamieszaniu zrzuca winę na gościa programu. Brak mi tutaj konsekwencji. GG Allin rzucał gównem w ludzi i mówił wprost, że powodem tego zachowania jest nienawiść do gatunku ludzkiego.
Wszystko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę. Byle jak, byle było. Kiedyś ten światek nieco innymi zasadami się rządził.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- koreaniec
- w mackach Zła
Słuszne spostrzeżenie... chociaż oprócz GG jacy jeszcze ekstremalni muzycy nie słabili przed majestatem sądu?Lykantrop pisze: Nergal drze biblie, ale w sądzie cienko pieje o wolności słowa i artysty.(...) Brak mi tutaj konsekwencji. GG Allin rzucał gównem w ludzi i mówił wprost, że powodem tego zachowania jest nienawiść do gatunku ludzkiego.
Wszystko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę. Byle jak, byle było. Kiedyś ten światek nieco innymi zasadami się rządził.
Pytam, bo tego nie śledziłem. To co mi przychodzi do głowy to VV nigdy chyba nie wyrażał skruchy z powodu zamordowania Euro. Ale z drugiej strony ciężko byłoby zabójstwo uzasadniać wolnością artystyczną. Taka linia obrony byłaby wręcz absurdalna. Kto jeszcze?
Lefthandpathyoga
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Bo Nergal to ten sam poziom artystyczny co Kvarforth. Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg. To nie są metalowcy w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to tylko rzemieślnicy.Lykantrop pisze:Nergal drze biblie, ale w sądzie cienko pieje o wolności słowa i artysty. Kolejny wsadza flagę kupę, ale po zamieszaniu zrzuca winę na gościa programu. Brak mi tutaj konsekwencji.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
W przypadku checi podpalenia powiem tak....WSZYSTKO WOLNO-NIE WSZYSTKO WYPADA :)
- hcpig
Tak jest, performerzy Niklas i Nergal (jakby tego przedstawienia nie oceniać) to zwykli rzemieślnicy, a jakiś bezotoczkowy Bolt Rower, który odegra swoje i pójdzie do domu to z pewnością coś więcej. :)Wolfkhan pisze:Bo Nergal to ten sam poziom artystyczny co Kvarforth. Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg. To nie są metalowcy w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to tylko rzemieślnicy.
Yare Yare Daze
-
- w mackach Zła
no właśnie - nie jedzą kotów, szuje, za to pewnie siedzą w domach z rurami i mają dużo miastowych jedzeniów!!!111oneoneWolfkhan pisze:Bo Nergal to ten sam poziom artystyczny co Kvarforth. Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg. To nie są metalowcy w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to tylko rzemieślnicy.Lykantrop pisze:Nergal drze biblie, ale w sądzie cienko pieje o wolności słowa i artysty. Kolejny wsadza flagę kupę, ale po zamieszaniu zrzuca winę na gościa programu. Brak mi tutaj konsekwencji.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Metal też ma swoją etykę i zasady wbrew pozorom. Błaznowanie pasuje mi bardziej do innych gatunków.hcpig pisze:Tak jest, performerzy Niklas i Nergal (jakby tego przedstawienia nie oceniać) to zwykli rzemieślnicy, a jakiś bezotoczkowy Bolt Rower, który odegra swoje i pójdzie do domu to z pewnością coś więcej :)Wolfkhan pisze:Bo Nergal to ten sam poziom artystyczny co Kvarforth. Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg. To nie są metalowcy w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to tylko rzemieślnicy.
Błazen? Pewnie tak. Wyprany mózg? Od tych wszystkich dragów - całkiem prawdopodobne. Pozer? Nie bardzo. Przecież ten koleś nie pozuje na kogoś kim tak naprawdę nie jest. Gra sobie muzykę przepełnioną negatywnymi emocjami, w jakiś sposób wizualizując to na scenie, ale nie wydaje mi się, żeby jego zachowanie było wynikiem chłodnej kalkulacji, a i nadmiernego asekuranctwa tu nie dostrzegam. Jesli juz porównywać to bliżej mu do GG Allina niż Nergala.Trochę w tym błazenady, trochę prowokacji, ale też sporo prawdziwej patologii. Może i jest wkurwiającym zjebem, ale okreslenie "pozer" jakos mi do tego kolesia nie pasuje.Wolfkhan pisze:Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Po spaleniu niemieckiej flagi w PL? Chyba nie... ;)Conflagrator pisze:U nas po takim numerze musiałby zostać hospitalizowany, delikatnie mówiąc. ;) A poza tym to Shining dużo fajny jest.koreaniec pisze:Pedał chciał podpalić niemiecką flagę, co nie spodobało się publiczności w Erfurcie...
Nie miał powodu, zabił w samoobronie :)koreaniec pisze: VV nigdy chyba nie wyrażał skruchy z powodu zamordowania Euro.
Co ciekawe, w tym filmie z udziałem VV, Fenriza i paru innych, nikt ani odrobinę nie żałuje Euro. Kolesie z Immortal nawet sugerują, że VV schrzanił sprawę dając się złapać.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Mi pasuje idealnie, i jeden i drugi to pozerzy i narcyzi. Kurt Cobain pewnie jest idolem Farfocla.Conflagrator pisze:Błazen? Pewnie tak. Wyprany mózg? Od tych wszystkich dragów - całkiem prawdopodobne. Pozer? Nie bardzo. Przecież ten koleś nie pozuje na kogoś kim tak naprawdę nie jest. Gra sobie muzykę przepełnioną negatywnymi emocjami, w jakiś sposób wizualizując to na scenie, ale nie wydaje mi się, żeby jego zachowanie było wynikiem chłodnej kalkulacji, a i nadmiernego asekuranctwa tu nie dostrzegam. Jesli juz porównywać to bliżej mu do GG Allina niż Nergala.Trochę w tym błazenady, trochę prowokacji, ale też sporo prawdziwej patologii. Może i jest wkurwiającym zjebem, ale okreslenie "pozer" jakos mi do tego kolesia nie pasuje.Wolfkhan pisze:Błazen sceniczny, pozer i wyprany mózg.
-
Cobain to też był pozer?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
A co to był za zespół co jego wokalista wycierał dupę amerykańska flagą?
- Rydel
- rozkręca się
Wkrótce się okaże, iż otaczają nas sami pozerzy, tylko Black Witchery są prawdziwi...
Last.fm
Last.fm
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Pierwowzór emo-gwiazdora. talent miał, a że był narcyzem do kwadratu wie chyba każdy.[V] pisze:Cobain to też był pozer?
Al-Bush Corpse z Pakistanu.est pisze:A co to był za zespół co jego wokalista wycierał dupę amerykańska flagą?
- Rydel
- rozkręca się
Ja bym nie przesadzał z tym rzucaniem "pozerami" na lewo i prawo, lata dziewięćdziesiąte dawno za nami... A to, że Kvarforth odwala kichę to wiadomo. Byłem raz na koncercie i nie chcę nigdy więcej być.
Last.fm
Last.fm