MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)
A poza tym to chyba nie ma co porównywać MA i Death, bo to jednak trochę dwie inne nisze deathmetalowe - w jednej niepodzielnie króluje MA, a w drugiej Death nieśmiało wygląda zza pleców Atheist, ale jest tuż za nim :)
A poza tym to chyba nie ma co porównywać MA i Death, bo to jednak trochę dwie inne nisze deathmetalowe - w jednej niepodzielnie króluje MA, a w drugiej Death nieśmiało wygląda zza pleców Atheist, ale jest tuż za nim :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no dobra, nad Heretic musialbym sie zastanowic... nie wiem, trudny wybor. Obie sa srednie, ale chyba wolalbym sluchac Heretic niz tego pseudo-progresywnego death metalu z badziewnymi tekstami ;) przykro mi.
this is a land of wolves now
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Morbid Angel to wizjonerzy, wizjonerstwo Death skończyło się na Leprosy, późniejsze płyty Death z wyjątkiem Symbolic są oczywiście bardzo dobre.
ITP - swietny album, bardzo przebojowy, kiedys lubilem go bardziej niz teraz ale nawet w najlepszych dla niego czasach uwazalem go za slabszy niz albumy Morbid Angel.
ITP - swietny album, bardzo przebojowy, kiedys lubilem go bardziej niz teraz ale nawet w najlepszych dla niego czasach uwazalem go za slabszy niz albumy Morbid Angel.
Ostatnio zmieniony 15-04-2011, 11:15 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
- Harlequin
To ja wole ten progresywny metal z growlingiem niż fatalnie wyprodukowanego Heretica z przesadzoną ilością experymentów :)
co do nowego MA - o ile o muzykę się nie boję, o tyle boję się, ze Vincent wokalnie nie da rady :P
co do nowego MA - o ile o muzykę się nie boję, o tyle boję się, ze Vincent wokalnie nie da rady :P
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Polać mu!Mort pisze:Morbid Angel to wizjonerzy, wizjonerstwo Death skończyło się na Leprosy, późniejsze płyty Death z wyjątkiem Symbolic są oczywiście bardzo dobre.
Wizjonerstwo SBG>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>death "Piwo z sokiem poproszę i jakby mógł pan trochę przymknąć okno bo przeciąg straszny" metal
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
Nasum
A dlaczego miałby nie dać? Skoro na koncertach daje radę to w studio gdzie może nagrywać każdy wers tekstu przez miesiąc aż uzna że to właśnie to, tym bardziej.Harlequin pisze:To ja wole ten progresywny metal z growlingiem niż fatalnie wyprodukowanego Heretica z przesadzoną ilością experymentów :)
- Xapapote
ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
te wasze nierówności, wieczne porównywanie i szukanie dziury w całym to po prostu zwykła dziecinada.
te wasze nierówności, wieczne porównywanie i szukanie dziury w całym to po prostu zwykła dziecinada.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Nasum
A ile można było wałkować wklejanie nowej tracklisty?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To juz tracklista jest?
;)
;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
przestan... wszyscy wiemy, że:Xapapote pisze:ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
równania matematyczne w muzyce>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Twoje posty ;)
a żeby sie dostac na czarna liste, kill list, lub oficjalna liste wrogów, to sie trzeba postarac ;) chciejstwo nie wystarczy :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Xapapote
twoją czarną listą to bym nie chciał sobie nawet tyłka podetrzeć :PAdrian696 pisze:przestan... wszyscy wiemy, że:Xapapote pisze:ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
równania matematyczne w muzyce>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Twoje posty ;)
a żeby sie dostac na czarna liste, kill list, lub oficjalna liste wrogów, to sie trzeba postarac ;) chciejstwo nie wystarczy :D
- Adrian696
no to bedziesz chodził z brudna dupa, bo ja listy nie posiadam :)Xapapote pisze:
twoją czarną listą to bym nie chciał sobie nawet tyłka podetrzeć :P
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Xapapote
no na szczęście mam jeszcze czym dupę wycierać.Adrian696 pisze:no to bedziesz chodził z brudna dupa, bo ja listy nie posiadam :)Xapapote pisze:
twoją czarną listą to bym nie chciał sobie nawet tyłka podetrzeć :P
- twoja_stara_trotzky
Heretic >>>>> ... >>>>>> ITPHarlequin pisze:Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)
- Mol
- Harlequin
Zapal se światło w pokoju, bo kwantyfikator pomyliłeś ;)twoja_stara_trotzky pisze:Heretic >>>>> ... >>>>>> ITPHarlequin pisze:Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Harlequin
Nadal nie potrafię zrozumieć co ludzie potrafią widzieć w "Heretc". Ok, instrumentalnie jak zawsze genialne, ale brzmienie woła o pomstę do niebios, a połowa materiału brzmi jak nieobrobiony materiał z prób, bez składu i ładu ;( ja jakoś nie potrafię przegryźć sie z Heretic :( i chyba nie da rady :P
- Riven
- Kontakt:
niewazne jaki jest heretic, wazne ze ITP to pretensjonalne meczenie buly z kiepskim wokalem.
btw, heretic wcale nie jest doskonaly instrumentalnie :)
btw, heretic wcale nie jest doskonaly instrumentalnie :)
this is a land of wolves now