MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

Re: MORBID ANGEL

15-04-2011, 11:10

Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)

A poza tym to chyba nie ma co porównywać MA i Death, bo to jednak trochę dwie inne nisze deathmetalowe - w jednej niepodzielnie króluje MA, a w drugiej Death nieśmiało wygląda zza pleców Atheist, ale jest tuż za nim :)
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

15-04-2011, 11:11

no dobra, nad Heretic musialbym sie zastanowic... nie wiem, trudny wybor. Obie sa srednie, ale chyba wolalbym sluchac Heretic niz tego pseudo-progresywnego death metalu z badziewnymi tekstami ;) przykro mi.
this is a land of wolves now
Mort
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 11:13

Morbid Angel to wizjonerzy, wizjonerstwo Death skończyło się na Leprosy, późniejsze płyty Death z wyjątkiem Symbolic są oczywiście bardzo dobre.

ITP - swietny album, bardzo przebojowy, kiedys lubilem go bardziej niz teraz ale nawet w najlepszych dla niego czasach uwazalem go za slabszy niz albumy Morbid Angel.
Ostatnio zmieniony 15-04-2011, 11:15 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Harlequin

15-04-2011, 11:15

To ja wole ten progresywny metal z growlingiem niż fatalnie wyprodukowanego Heretica z przesadzoną ilością experymentów :)

co do nowego MA - o ile o muzykę się nie boję, o tyle boję się, ze Vincent wokalnie nie da rady :P
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

15-04-2011, 13:52

Mort pisze:Morbid Angel to wizjonerzy, wizjonerstwo Death skończyło się na Leprosy, późniejsze płyty Death z wyjątkiem Symbolic są oczywiście bardzo dobre.
Polać mu!

Wizjonerstwo SBG>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>death "Piwo z sokiem poproszę i jakby mógł pan trochę przymknąć okno bo przeciąg straszny" metal
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Nasum

15-04-2011, 16:10

Harlequin pisze:To ja wole ten progresywny metal z growlingiem niż fatalnie wyprodukowanego Heretica z przesadzoną ilością experymentów :)

co do nowego MA - o ile o muzykę się nie boję, o tyle boję się, ze Vincent wokalnie nie da rady :P
A dlaczego miałby nie dać? Skoro na koncertach daje radę to w studio gdzie może nagrywać każdy wers tekstu przez miesiąc aż uzna że to właśnie to, tym bardziej.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

15-04-2011, 16:14

ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
te wasze nierówności, wieczne porównywanie i szukanie dziury w całym to po prostu zwykła dziecinada.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Nasum

15-04-2011, 16:24

A ile można było wałkować wklejanie nowej tracklisty?
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

15-04-2011, 16:27

To juz tracklista jest?

;)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

15-04-2011, 16:29

Xapapote pisze:ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
te wasze nierówności, wieczne porównywanie i szukanie dziury w całym to po prostu zwykła dziecinada.
przestan... wszyscy wiemy, że:

równania matematyczne w muzyce>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Twoje posty ;)

a żeby sie dostac na czarna liste, kill list, lub oficjalna liste wrogów, to sie trzeba postarac ;) chciejstwo nie wystarczy :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

15-04-2011, 21:12

Adrian696 pisze:
Xapapote pisze:ja pierdole! ile można wałkować to wciąganie dupą jednych przez drugich? tak ciężko zrozumieć, że obie te kapele są równie ważne dla gatunku, bo każda dała mu od siebie coś innego? dzięki takim bendom jak Death, MA, Autopsy, Cannibal C., Immolation, czy kapele ze Szwecji i masa innychdeath metal jest tak wielowymiarowy i fascynujący.
przestan... wszyscy wiemy, że:

równania matematyczne w muzyce>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Twoje posty ;)

a żeby sie dostac na czarna liste, kill list, lub oficjalna liste wrogów, to sie trzeba postarac ;) chciejstwo nie wystarczy :D
twoją czarną listą to bym nie chciał sobie nawet tyłka podetrzeć :P
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

15-04-2011, 21:17

Xapapote pisze:
no to bedziesz chodził z brudna dupa, bo ja listy nie posiadam :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

15-04-2011, 21:18

Adrian696 pisze:
Xapapote pisze:
no to bedziesz chodził z brudna dupa, bo ja listy nie posiadam :)
no na szczęście mam jeszcze czym dupę wycierać.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-04-2011, 09:36

Harlequin pisze:Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)

A poza tym to chyba nie ma co porównywać MA i Death, bo to jednak trochę dwie inne nisze deathmetalowe - w jednej niepodzielnie króluje MA, a w drugiej Death nieśmiało wygląda zza pleców Atheist, ale jest tuż za nim :)
Heretic >>>>> ... >>>>>> ITP
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

17-04-2011, 10:01

wytrzezwiej ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Harlequin

17-04-2011, 10:02

twoja_stara_trotzky pisze:
Harlequin pisze:Jeśli wiec uważasz, że Heretic jest płytą lepszą od ITP, to potwierdziłeś że liczba twoich postów na forum jest odwrotnie proporcjonalna do twojej edukacji muzycznej :D ja nie mam zamiaru hołubić zespołu za jego zasługi :) i obiektywnie rzecz biorą ITP JEST płytą lepszą niż Heretic - niezależnie od uwielbienia do której z w/w kapel :)

Heretic >>>>> ... >>>>>> ITP
Zapal se światło w pokoju, bo kwantyfikator pomyliłeś ;)
Mort
rasowy masterfulowicz

17-04-2011, 10:06

ma racje, ITP uwazam za bardzo fajna plyte ale Heretic lubie bardziej
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Harlequin

17-04-2011, 10:15

Nadal nie potrafię zrozumieć co ludzie potrafią widzieć w "Heretc". Ok, instrumentalnie jak zawsze genialne, ale brzmienie woła o pomstę do niebios, a połowa materiału brzmi jak nieobrobiony materiał z prób, bez składu i ładu ;( ja jakoś nie potrafię przegryźć sie z Heretic :( i chyba nie da rady :P
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-04-2011, 10:49

niewazne jaki jest heretic, wazne ze ITP to pretensjonalne meczenie buly z kiepskim wokalem.
btw, heretic wcale nie jest doskonaly instrumentalnie :)
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ