HONOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re:

16-03-2011, 23:57

Skaut pisze:jeszcze tak z cztery tematy załóżcie o tym gównie:

http://masterful-magazine.com/forum/vie ... =36&t=4550
:DDDDD

tyle w temacie
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

Re: HONOR

17-03-2011, 00:02

Ja myślę, że Szczery poczuł nagle aryjski zew krwi i musiał niezwłocznie przyhailować wskutek czego puścił kierownicę prawą ręką, odbił w lewo, stracił panowanie nad pojazdem i zaiste syjonistyczny spisek sprawił, że uderzył czołowo w TIRa.
RIP Szczery. Będziemy pamiętać! 13/69!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-03-2011, 00:06

niezmiernie śmieszne, nie wiem, czy do rana przestanę się śmiać z twojego wielce błyskotliwego żartu.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

17-03-2011, 00:28

Niezmiernie mi to koło chuja lata. Jak Ci staje na myśl o nazistach-polaczkach to mogę tylko współczuć.
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

17-03-2011, 00:32

a kto powiedział, że mi staje na myśl o nazistach czy innych polaczkach? po prostu musiałem pochwalić tak cięty dowcip.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

17-03-2011, 00:42

Danke. Czuję się doceniony. Aż teraz mi stanął z tego wszystkiego. Gówniany temat, gówniana dyskusja, gówniane posty. Wstań i bij w ten obłudny żydowski ryj!
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-03-2011, 06:53

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 07:06

Chujnia na maksa. Pomijając już kwestie żenującej ideologii i tekstów od których przewracają mi się flaki, to żeby tego słuchać trzeba mieć jakieś zjebane poczucie estetyki albo w ogóle go nie mieć. Najlepiej ten temat wypierdolić.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

17-03-2011, 07:13

Też mieliście wrażenie że na wokalu jest Stachursky?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

17-03-2011, 07:15

zaorac.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

17-03-2011, 07:47

deusk pisze:Gdyby nie nagrali kawałka narodowy socjalizm byli by kultowi. Chociaż przed śmiercią Szczerego zmienili trochę poglądy chyba...
Postarałem się i odnalazłem wypowiedź pewnego znajomego Humoru. To może rzucać nowe światło na to co wiemy o tych wojownikach narodowego chuizmu:
twórczość honoru znam od niemal 18 lat a olafa i szczerego znam/znałem osobiście od połowy lat 90-tych, więc myślę, że w odróżnieniu od wielu wypowiadających się tu osób czuję się dość kompetentny do wyrażenia swojej prywatnej opinii na ich temat...

najwięcej kontrowersji wywołało przypisanie gatunkowe, teksty oraz ich zmienne podejście do ideologi...
a wiec, jeśli chodzi o gatunek to zawsze był to rac, użycie automatu perkusyjnego bijącego na dwa kotły(w płomienich...) lub wynajęcie metalowego drummera nie jest w stanie jednak stworzyć numeru metalowego. olaf nie jest w stanie stworzyć numeru metalowego, nie wiem do końca czy wynika to z jego wewnętrznej blokady czy braku umiejętności potrzebnych do grania ciężkiej muzy ale niestety tak jest.fakt faktem, iż szczery chciał iść w tym kierunku, niestety olaf nie potrafił do końca tego stworzyć więc wychodziła hybryda raca z "metalem". a dlaczego postanowili iść w tym kierunku ? hmmm... odpowiedź na to pytanie niestety nie jest przyjemna i to conajmniej z dwóch powodów. po pierwsze, ktoś kto hmm... nazwijmy to uważa się za muzyka... i słucha utworów honoru, bardzo szybko jest w stanie zauważyć, że są one niemal identyczne. podział rytmiczny, czyli zwrotki, refreny, mostki itp jest w niemal każdym ich utworze identyczny. więc ktoś zauważył wkońcu, że ich wszystkie płyty brzmią identycznie i ludzie nie będą chcieli tego kupować.... i tak dochodzę do 2 powodu "zmiany stylu muzycznego i tekstowego".... chodzi o kasę, "rynek " metalowy w polsce jest dużo bardziej opłacalny niż rynek ns,rac. dużo więcej płyt się sprzedaje. to była świadoma zmiana "targetu" dla honoru. na koncertach grali stare racowe utwory , natomiast cd miały być kupowane przez ludzi słuchających "metalu". kto zna osobiście olafa, kto rozmawiał z nim osobiście ten wie jakie ma podejście do muzyki, chodzi tylko o zarabianie. on się z niej utrzymuje do dnia dzisiejszego więc traktuje ją środek do zarabiania pieniędzy. nawet dziś, jednocześnie tworzy conajmniej 3-4 projekty muzyczne. cel jest ten sam - kasa. smutne to ale prawdziwe...
co do tekstów.... wiele osób zauważyło, że poziom tekstów jest dość nierówny... no niestety z przykrością muszę poinformować parę osób , że większość tekstów ich najlepszych utworów była autorstwa kogoś innego. przez wiele lat mieli "zaangażowanego" tekściarza. część pisali sami a część dostawali gotowe.
co do ideologii... no cóż to akurat też jest łatwo wytłumaczyć...każdy kto ma +30 lat i zna trochę historię ruchu skinheads w polsce też wie dlaczego tak się zmieniała. to proste, na początku ich działalności nie było ruchu ns, wszyscy byli narodowcami, więc i honor był. później pojawił się odłam ns, honor stał się ns. w ciągu ostatnich lat wielu skinheadów ns zaczęło również interesować się neopogaństwem itp, powstało wiele zespołów nsbm oraz ns z tematyką neopogańską więc i honor skierował się w tą stronę. proste prawda ?
przyznam się szczerze, że do tej pory nie potrafię zrozumieć pewnych wypowiedzi na forum. wielu ludzi (z niewiadomych mi przyczyn) łączy ruch ns z gloryfikacją adolfa, rudolfa (chociaż to inna bajka bo akurat on jest ucieleśnieniem antykomunizmu - oczywiście niezapominając o zbrodniach na polakach ) i całych niemiec, ciągle piszą o zbrodniach wojennych itp. czy to naprawdę tak ciężko zrozumieć , że to są tylko twórcy pewnej ideologi ? oczywiście została ona zaadaptowana do dzisiejszych czasów i reali społeczno- politycznych . jakoś nigdy nie słyszałem żeby ktoś się przyczepiał do lewaków o morderstwa che guevary na bogatych kubańczykach, boliwijczych itd. ale to już temat na inną rozmowę...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-03-2011, 08:13

ten zespol zawsze wial lipa wiec ten post mnie jakos nie dziwi
no ale umowmy sie...polscy narodowcy spiewajacy 'tak jak adolf hitler...' - z tego nie moze wyjsc nic madrego LOL
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 09:22

Anthropophagus pisze:Ja myślę, że Szczery poczuł nagle aryjski zew krwi i musiał niezwłocznie przyhailować wskutek czego puścił kierownicę prawą ręką, odbił w lewo, stracił panowanie nad pojazdem i zaiste syjonistyczny spisek sprawił, że uderzył czołowo w TIRa.
RIP Szczery. Będziemy pamiętać! 13/69!
poszedł w ślady swojego guru Iana Stewarta Donaldsona -

narodowi socjaliści. nie dość, ze pierdolone lewactwo to jeszcze narodowe - zaorać.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 09:40

Conflagrator pisze:Mas źle podpisane mp3 Angry Aryans
Brown-town-burning-down! :)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-03-2011, 09:41

Swoją drogą, czy nie ma to swoistego uroku właściwego piosence harcersko-turystycznej?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-03-2011, 09:42

jaki neofolk :D
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

17-03-2011, 09:51

Skoro o klasykach: Frau Geβler może pakować patelnie i spierdalać...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 10:07

a jak już jesteśmy przy tych tematach - kto czeka na rok 2016 i odtajnienie brytyjskich dokumentów na temat wycieczki Rudolfa do Szkocji?? swoja droga, uważam, że wywiad przedłuży klauzulę tajności i nadal nie bedzie wiadomo do końca, co sie tam wydarzyło
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-03-2011, 10:09

a o co be tak ogolnie? tzn. jakie sa mozliwosci? pierwsze slysze o tym
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 10:10

Adrian696 pisze:uważam, że wywiad przedłuży klauzulę tajności i nadal nie bedzie wiadomo do końca, co sie tam wydarzyło
+1
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
ODPOWIEDZ