MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Najczęściej wracam właśnie do Formulas Fatal To The Flesh. Dla mnie to płyta wręcz idealna. Tak w ogóle Tucker gdzieś się jeszcze udziela czy dał sobie spokój?
support music, not rumors
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
Alsvartr pisze:Tak. Wiem po sobie ;)IRONMIL pisze: Trzeba jednoznacznych i mocnych wypowiedzi, żeby ludzi zachęcić do słuchania Formulas Fatal to the Flesh. Nie wiem czy to przez brak Vincenta,
ja tez wiem po sobie.nigdy jej nie słyszałem i nie zamierzam.ten zespoł bez vincenta dla mnie nie istnieje.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
Nasum
Dla jednych rozczarowująca była Covenant, inni nie słyszeli nigdy niczego po Domination...luz.
Czekam aż ktoś napisze że Morbid Angel skończył się po pierwszym demo:)
- Mental
jebnijcie się w łeb, "formulas..." to zajebista płyta.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Castor
Riven wal się :PRiven pisze:no ale mi chodzilo o Formulas wlasnie :P
Blessed to monolit, tam wszystko tak pieknie wspolgra... nie mam sily o tym pisac, zreszta tylko Castor takich rzeczy nie rozumie :P
Zmieniłem zdanie o tej płycie. Z początku mi jakoś nie podchodziła, ale posłuchałem jej kilka razy i uważam że jest w pytkę. Dziś już nawet myślałem, że ją kupię, już nawet miałem ją w łapach, będąc na przechadzce w Saturnie, ale nie wziąłem tylko dlatego bo okładka miała duże zgięcie. Fuck!! Co za pech. Akurat wszystkie inne płyty Morbidów były w porządku, tylko akurat ta, której nie mam i którą chciałem kupić, była zjebana. Na otarcie łez wziąłem sobie Slayera :)
Edit: Póki co kaseta musi mi wystarczyć.
Ostatnio zmieniony 18-02-2011, 18:51 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
albo po trzeciej próbie :)Nasum pisze:Dla jednych rozczarowująca była Covenant, inni nie słyszeli nigdy niczego po Domination...luz.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
oczywiscie.wole vader.Conflagrator pisze:Przereklamowany zespól.
takie revelations niszczy kazda plyte Morbidów
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
DCI Hunt
Vader nie, ale np. Cannibal Corpse czy Suffocation owszem.[V] pisze:oczywiscie.wole vader.Conflagrator pisze:Przereklamowany zespól.
-
Nasum
Że nie wspomnę o beast.[V] pisze:oczywiscie.wole vader.Conflagrator pisze:Przereklamowany zespól.
- Castor
"coś pomiędzy dziwactwem a ich klasycznym graniem" to nie brzmi najlepiej, ale nie ma co prorokować, czekamy do premiery, wtedy dopiero coś będzie można konkretnego powiedzieć.
- Riven
- Kontakt:
zawsze jak jakas legendarna kapela wraca po paru latach jest to samo pitolenie, nie ma sensu sie tym sugerowac. inna sprawa, ze z kazdym miesiacem coraz gorzej widze ten nowy album. cos mi mowi, ze moze byc koniunkturalnie i plastikowo. obym sie mylil
this is a land of wolves now
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Panowie, starczy tych żartów na dzisiaj.Conflagrator pisze:Vader nie, ale np. Cannibal Corpse czy Suffocation owszem.[V] pisze:oczywiscie.wole vader.Conflagrator pisze:Przereklamowany zespól.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Trey zawsze robil to na co mial ochote i tak tez bedzie tym razem,Riven pisze: cos mi mowi, ze moze byc koniunkturalnie i plastikowo
Tim Yeung powiedzial o nowym albumie:
Tim Yeung pisze: Overall, I think [this] may be one of [MORBID ANGEL's] most well-rounded albums ever. There are killer experimental electronic parts as well as some really cool groove parts. Don't worry — there is plenty of blast beats and blazing double bass as well!
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
ciekawe, czy ten electronic parts beda zawarte we wlasciwych utworach, czy beda to tylko jakies przerywniki. jesli to pierwsze, to zajebiscie.
- Castor
też bym wolał. No i żeby były wyodrębnione w trackliście.Riven pisze:ciekawe, czy ten electronic parts beda zawarte we wlasciwych utworach, czy beda to tylko jakies przerywniki. jesli to pierwsze, to zajebiscie.
- Riven
- Kontakt:
no to chyba sie nie zrozumielismy :)żeby były wyodrębnione w trackliście
- Castor
upss... Chyba rzeczywiście nie... Sorry ale miałem ciężki dzień, a jeszcze cięższą noc, więc już prawie śpię na siedząco :-/Riven pisze:no to chyba sie nie zrozumielismy :)żeby były wyodrębnione w trackliście
- null
- starszy świeżak
Mnie martwi te "klasyczne granie":) Wolę dziwactwa...
Najgorsze czego można się spodziewać po nowym MA to powrót do czasów Altars i Covenanta tylko, że ze współczesną produkcją. Plus kilka elektronicznych przerywników. I wyjdzie z tego poprawny, przeciętny death metal. Co z tego, że zajebisty od strony technicznej.
Obecność Vincenta w składzie może ich niestety skłonić do takiej sentymentalno-zachowawczej opcji.
Niemniej jednak mam jakąś tam nadzieję, że Trey wypnie się na oczekiwania co bardziej konserwatywnych fanów, postawi na eksperyment i popłynie z czymś naprawdę odjechanym...
Najgorsze czego można się spodziewać po nowym MA to powrót do czasów Altars i Covenanta tylko, że ze współczesną produkcją. Plus kilka elektronicznych przerywników. I wyjdzie z tego poprawny, przeciętny death metal. Co z tego, że zajebisty od strony technicznej.
Obecność Vincenta w składzie może ich niestety skłonić do takiej sentymentalno-zachowawczej opcji.
Niemniej jednak mam jakąś tam nadzieję, że Trey wypnie się na oczekiwania co bardziej konserwatywnych fanów, postawi na eksperyment i popłynie z czymś naprawdę odjechanym...