Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
młody_zakapior
zaczyna szaleć

Re: Masa mode ON ;)

16-11-2010, 17:53

3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić :)
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

16-11-2010, 18:32

napierdalam caly czas.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-11-2010, 19:43

Poćwiczyłbym bardzo chętnie, niestety nie mogę ze względów zdrowotnych.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

16-11-2010, 21:14

młody_zakapior pisze:3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić :)
Jakie niestety? Nie ma niczego lepszego od biegania. Za mną już 16 maratonów i nadal nie mam dość. To jest jedna z tych dyscyplin, które silnie uzależniają :-)
Dźwiganie żelastwa dobra rzecz, ale bierność w tym sporcie na dłuższą metę mnie dobija. Teraz ograniczam trening siłowy do 2óch razy w tygodniu. Zima się zbliża, więc czas podnosić poprzeczkę swojej kondycji i wychodzić na spotkania zwierzynie w leśnych przełajówkach :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
zuo
zaczyna szaleć

16-11-2010, 21:44

Lykantrop pisze:Jak sobie zaaplikujesz dziennie z 30g BCAA to aż tak Tobie nie przejara. Poza tym to kwestia genetyki też i tego czym się pompowałeś. Retencja wody i tak będzie po cyklu, nawet jakbyś wpierdalał masę antykatabolików ;-)
5 miesięcy ciężkich treningów ciągiem. kiedyś trza poleczyć kontuzje i zapomnieć o niebożym świecie :)
a odżywkami to żygam, basta, teraz tylko sparingii z własną wątrobą i niepoprawnymi ilościami wina :D
zuo
zaczyna szaleć

16-11-2010, 21:48

Lykantrop pisze:
młody_zakapior pisze:3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić :)
Jakie niestety? Nie ma niczego lepszego od biegania. Za mną już 16 maratonów i nadal nie mam dość. To jest jedna z tych dyscyplin, które silnie uzależniają :-)
Dźwiganie żelastwa dobra rzecz, ale bierność w tym sporcie na dłuższą metę mnie dobija. Teraz ograniczam trening siłowy do 2óch razy w tygodniu. Zima się zbliża, więc czas podnosić poprzeczkę swojej kondycji i wychodzić na spotkania zwierzynie w leśnych przełajówkach :-D
szacuń... jak przebiegnę 6 km interwałami, tak żeby zmieścić się w 20 minutach, to nie wiem czy najpierw prosić o morfinę a potem dzwonić po karetkę, czy odwrotnie :wink:
Awatar użytkownika
młody_zakapior
zaczyna szaleć

16-11-2010, 21:57

Lykantrop pisze:
stety to będzie jak sobie kupię w końcu jaką mp3 co by z muzyka biegać, bo z discmanem w łapie mi się jakoś nie widzi :D ogólnie wszelako pojęty sport to zajebista sprawa, a śnieg + słonce + aktywność fizyczna to już w ogóle ;)
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

17-11-2010, 15:36

kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-11-2010, 15:54

wolf pisze:Jęsień kurwa panowie a widzę w temacie marnota,ktoś cisną browary w kąt i ruszył jaja na pake czy nadal stagnacja totalna i chude klaty .Skoro ktoś na treningi wpada dawać znaki o treningach ,suplach i podobnych ,slava.
Ja napiredalam caly czas, musze dbac o merytoryke moich pogladow w wypadku spotkania kogos live i np powtorki z dyskusji na forum.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lykantrop

17-11-2010, 15:59

Wielki Hektor pisze:kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
Nic dziwnego. To nie tajemnica, że nadzieja polskiej kulturystyki wpierdala paszę dla świń i koni.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

17-11-2010, 16:39

Lykantrop pisze:
Wielki Hektor pisze:kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
Nic dziwnego. To nie tajemnica, że nadzieja polskiej kulturystyki wpierdala paszę dla świń i koni.
Jak serdelkowi czasami robię pasze z prosa i kartofli to mi aż samemu ślina cieknie jak jestem głodny. u nas na wsi prawie wszyscy ludzie jedzą kiełbase. To od niej my ze wsi jesteś tak silni i mamy silne nogi i ręce.
[V]

17-11-2010, 17:06

zuo pisze:
Lykantrop pisze:Jak sobie zaaplikujesz dziennie z 30g BCAA to aż tak Tobie nie przejara. Poza tym to kwestia genetyki też i tego czym się pompowałeś. Retencja wody i tak będzie po cyklu, nawet jakbyś wpierdalał masę antykatabolików ;-)
5 miesięcy ciężkich treningów ciągiem. kiedyś trza poleczyć kontuzje i zapomnieć o niebożym świecie :)
a odżywkami to żygam, basta, teraz tylko sparingii z własną wątrobą i niepoprawnymi ilościami wina :D
hehe,regularnie trenuje 3 razy w tygodniu,schodze z wagi troche i pracuje nad definicja.aktualnie wiec staram sie trzymac dobra diete+ male wspomaganie w postaci spalaczy.zaluje,ze odpuscilem troche bieganie,ale nie mozna miec wsystkiego :wink:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Lykantrop

17-11-2010, 17:14

Ale spalacze do siłowych treningów...?
[V]

17-11-2010, 17:19

Lykantrop pisze:Ale spalacze do siłowych treningów...?
schodze z masy,nie zabijam sie z duzymi ciezarami,robie wiecej aerobów, + elementy boksu,sztuk walki etc
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

17-11-2010, 19:25

zapusciles sie a nie schodzisz z masy. z masy sie nie schodzi =]
[V]

17-11-2010, 19:45

zekke pisze:zapusciles sie a nie schodzisz z masy. z masy sie nie schodzi =]
nie wyrazilem sie precyzyjnie ;

zwykle utrzymywalem dosc dobry poziom umiesnienia przy wadze w granicach - 108 -114 kg.

obecnie jest 110,ale troche sie zalalem,tu i tam .chce zejsc ponizej 100kg minimalnie i wtedy popracowac nad definicja.

stad stawiam glownie na aeroby,plus to co wspomnialem,basen dochodzi, + biegi.

i jebana dieta.najtrudniejsza rzecz. :wink:
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

17-11-2010, 19:46

98% mieszkających w mieście, którzy chodzą na ładne siłownie, baseny, uprawiają w ładnych salach sztuki walki i inne tym podobne gówna nie poradziło by sobie na wsiach w bójkach. Gdyby uderzył ich chłop swoją bardzo silną ręką to by złamał w pół. Kiedyś Adam na moich oczach wyrwał z ziemi z korzeniami małe drzewo-jabłoń.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-11-2010, 19:58

a ja kiedyś w filmie widziałem jak jeden gość do drugiego mówił, że wyrwał takiego chwasta jak Ty i Adam - był z miasta - wolał śledzie od szynki i waszych kiełbas
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

17-11-2010, 19:58

wieśniaki są dobre w grupie najlepiej 10 na 1, jak stosunek spada poniżej 10:5 to dostajecie wpierdol od byle leszczy, umiecie sie lać sztachetami i tulipanami z butelek, ale jestecie za głupi na starcia 1:1, no i w sumie tchórzliwi, dopiero po 5 prytach zaczyna się wam jebać w głowach i skaczecie do każdego nawet na pierwszy rzut oka silniejszego, a tak to chowacie po tych swoich lepiankach, spierdalaj w ogóle, wkurwiasz mnie :)

edit: to bylo do dlugopizda
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

17-11-2010, 20:09

koreaniec pisze:wieśniaki są dobre w grupie najlepiej 10 na 1, jak stosunek spada poniżej 10:5 to dostajecie wpierdol od byle leszczy, umiecie sie lać sztachetami i tulipanami z butelek, ale jestecie za głupi na starcia 1:1, no i w sumie tchórzliwi, dopiero po 5 prytach zaczyna się wam jebać w głowach i skaczecie do każdego nawet na pierwszy rzut oka silniejszego, a tak to chowacie po tych swoich lepiankach, spierdalaj w ogóle, wkurwiasz mnie :)

edit: to bylo do dlugopizda
podejrzewam że jak byś przyjechał do nas na wieś na zabawę to już nigdy byś do nas więcej nie przyjechał. Był u nas kiedyś taki Bogdan który jak się zdenerwował to potrafił rozgonić swoimi całą zabawę. Gdybyś trafił na Bogdana to bardzo byś tego żałował. My ze wsi jesteśmy 5 razy silniejsi od tych wszystkich miastowych siłowników trenujących jakieś aikido i płaczących na romantycznych filmach w hustkę. Jesteście słabi!
ODPOWIEDZ