Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Re: Masa mode ON ;)
3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić 

- zekke
- weteran forumowych bitew
napierdalam caly czas.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Poćwiczyłbym bardzo chętnie, niestety nie mogę ze względów zdrowotnych.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jakie niestety? Nie ma niczego lepszego od biegania. Za mną już 16 maratonów i nadal nie mam dość. To jest jedna z tych dyscyplin, które silnie uzależniająmłody_zakapior pisze:3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić

Dźwiganie żelastwa dobra rzecz, ale bierność w tym sporcie na dłuższą metę mnie dobija. Teraz ograniczam trening siłowy do 2óch razy w tygodniu. Zima się zbliża, więc czas podnosić poprzeczkę swojej kondycji i wychodzić na spotkania zwierzynie w leśnych przełajówkach

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
5 miesięcy ciężkich treningów ciągiem. kiedyś trza poleczyć kontuzje i zapomnieć o niebożym świecieLykantrop pisze:Jak sobie zaaplikujesz dziennie z 30g BCAA to aż tak Tobie nie przejara. Poza tym to kwestia genetyki też i tego czym się pompowałeś. Retencja wody i tak będzie po cyklu, nawet jakbyś wpierdalał masę antykatabolików

a odżywkami to żygam, basta, teraz tylko sparingii z własną wątrobą i niepoprawnymi ilościami wina

-
- zaczyna szaleć
szacuń... jak przebiegnę 6 km interwałami, tak żeby zmieścić się w 20 minutach, to nie wiem czy najpierw prosić o morfinę a potem dzwonić po karetkę, czy odwrotnieLykantrop pisze:Jakie niestety? Nie ma niczego lepszego od biegania. Za mną już 16 maratonów i nadal nie mam dość. To jest jedna z tych dyscyplin, które silnie uzależniająmłody_zakapior pisze:3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić
Dźwiganie żelastwa dobra rzecz, ale bierność w tym sporcie na dłuższą metę mnie dobija. Teraz ograniczam trening siłowy do 2óch razy w tygodniu. Zima się zbliża, więc czas podnosić poprzeczkę swojej kondycji i wychodzić na spotkania zwierzynie w leśnych przełajówkach

- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
stety to będzie jak sobie kupię w końcu jaką mp3 co by z muzyka biegać, bo z discmanem w łapie mi się jakoś nie widziLykantrop pisze:Jakie niestety? Nie ma niczego lepszego od biegania. Za mną już 16 maratonów i nadal nie mam dość. To jest jedna z tych dyscyplin, które silnie uzależniająmłody_zakapior pisze:3 podstawy to trening, regeneracja i odżywianie. teraz niestety tylko biegam od czasu do czasu, do reszty trzeba będzie niedługo wrócić

- Wielki Hektor
- rozkręca się
kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja napiredalam caly czas, musze dbac o merytoryke moich pogladow w wypadku spotkania kogos live i np powtorki z dyskusji na forum.wolf pisze:Jęsień kurwa panowie a widzę w temacie marnota,ktoś cisną browary w kąt i ruszył jaja na pake czy nadal stagnacja totalna i chude klaty .Skoro ktoś na treningi wpada dawać znaki o treningach ,suplach i podobnych ,slava.
woodpecker from space
- Lykantrop
Nic dziwnego. To nie tajemnica, że nadzieja polskiej kulturystyki wpierdala paszę dla świń i koni.Wielki Hektor pisze:kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Wielki Hektor
- rozkręca się
Jak serdelkowi czasami robię pasze z prosa i kartofli to mi aż samemu ślina cieknie jak jestem głodny. u nas na wsi prawie wszyscy ludzie jedzą kiełbase. To od niej my ze wsi jesteś tak silni i mamy silne nogi i ręce.Lykantrop pisze:Nic dziwnego. To nie tajemnica, że nadzieja polskiej kulturystyki wpierdala paszę dla świń i koni.Wielki Hektor pisze:kiedyś jak na tokarkach u chłopa pracowałem z takim Sławkiem to pamiętam że miał bardzo grube nogi. Po pracy jak zdejmował robocze spodnie aż do majtek to miał takie grube nogi jak dwa serdelki. Widać że były silne. Miał prawie zawsze też czarne skarpety. Był dosyć gruby.
-
hehe,regularnie trenuje 3 razy w tygodniu,schodze z wagi troche i pracuje nad definicja.aktualnie wiec staram sie trzymac dobra diete+ male wspomaganie w postaci spalaczy.zaluje,ze odpuscilem troche bieganie,ale nie mozna miec wsystkiegozuo pisze:5 miesięcy ciężkich treningów ciągiem. kiedyś trza poleczyć kontuzje i zapomnieć o niebożym świecieLykantrop pisze:Jak sobie zaaplikujesz dziennie z 30g BCAA to aż tak Tobie nie przejara. Poza tym to kwestia genetyki też i tego czym się pompowałeś. Retencja wody i tak będzie po cyklu, nawet jakbyś wpierdalał masę antykatabolików![]()
a odżywkami to żygam, basta, teraz tylko sparingii z własną wątrobą i niepoprawnymi ilościami wina

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Ale spalacze do siłowych treningów...?
-
schodze z masy,nie zabijam sie z duzymi ciezarami,robie wiecej aerobów, + elementy boksu,sztuk walki etcLykantrop pisze:Ale spalacze do siłowych treningów...?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zekke
- weteran forumowych bitew
zapusciles sie a nie schodzisz z masy. z masy sie nie schodzi =]
-
nie wyrazilem sie precyzyjnie ;zekke pisze:zapusciles sie a nie schodzisz z masy. z masy sie nie schodzi =]
zwykle utrzymywalem dosc dobry poziom umiesnienia przy wadze w granicach - 108 -114 kg.
obecnie jest 110,ale troche sie zalalem,tu i tam .chce zejsc ponizej 100kg minimalnie i wtedy popracowac nad definicja.
stad stawiam glownie na aeroby,plus to co wspomnialem,basen dochodzi, + biegi.
i jebana dieta.najtrudniejsza rzecz.

- Wielki Hektor
- rozkręca się
98% mieszkających w mieście, którzy chodzą na ładne siłownie, baseny, uprawiają w ładnych salach sztuki walki i inne tym podobne gówna nie poradziło by sobie na wsiach w bójkach. Gdyby uderzył ich chłop swoją bardzo silną ręką to by złamał w pół. Kiedyś Adam na moich oczach wyrwał z ziemi z korzeniami małe drzewo-jabłoń.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a ja kiedyś w filmie widziałem jak jeden gość do drugiego mówił, że wyrwał takiego chwasta jak Ty i Adam - był z miasta - wolał śledzie od szynki i waszych kiełbas
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- koreaniec
- w mackach Zła
wieśniaki są dobre w grupie najlepiej 10 na 1, jak stosunek spada poniżej 10:5 to dostajecie wpierdol od byle leszczy, umiecie sie lać sztachetami i tulipanami z butelek, ale jestecie za głupi na starcia 1:1, no i w sumie tchórzliwi, dopiero po 5 prytach zaczyna się wam jebać w głowach i skaczecie do każdego nawet na pierwszy rzut oka silniejszego, a tak to chowacie po tych swoich lepiankach, spierdalaj w ogóle, wkurwiasz mnie 
edit: to bylo do dlugopizda

Lefthandpathyoga
- Wielki Hektor
- rozkręca się
podejrzewam że jak byś przyjechał do nas na wieś na zabawę to już nigdy byś do nas więcej nie przyjechał. Był u nas kiedyś taki Bogdan który jak się zdenerwował to potrafił rozgonić swoimi całą zabawę. Gdybyś trafił na Bogdana to bardzo byś tego żałował. My ze wsi jesteśmy 5 razy silniejsi od tych wszystkich miastowych siłowników trenujących jakieś aikido i płaczących na romantycznych filmach w hustkę. Jesteście słabi!koreaniec pisze:wieśniaki są dobre w grupie najlepiej 10 na 1, jak stosunek spada poniżej 10:5 to dostajecie wpierdol od byle leszczy, umiecie sie lać sztachetami i tulipanami z butelek, ale jestecie za głupi na starcia 1:1, no i w sumie tchórzliwi, dopiero po 5 prytach zaczyna się wam jebać w głowach i skaczecie do każdego nawet na pierwszy rzut oka silniejszego, a tak to chowacie po tych swoich lepiankach, spierdalaj w ogóle, wkurwiasz mnie