DEATHSPELL OMEGA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: DEATHSPELL OMEGA

17-10-2010, 16:41

no nie do konca, rownie dobrze mozesz sie obawiac, ze na nowej plycie solowki zagra pedal z children of bodom a chorki zrobi shagrath. a ja mam jakies podstawy - sample i poprzedni material ;p niewazne zreszta
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
manieczki

17-10-2010, 16:44

Riven pisze:no nie do konca, rownie dobrze mozesz sie obawiac, ze na nowej plycie solowki zagra pedal z children of bodom a chorki zrobi shagrath. a ja mam jakies podstawy - sample i poprzedni material ;p niewazne zreszta
:shock: kolejny coming out był? jakieś info chcę!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re:

17-10-2010, 16:57

Skaut pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:ty za to zawsze zachowujesz się tak, jakbyś musiał mieć inne zdanie, choćbyś miał wygadywać wierutne bzdury ;)
zupełnie jakbyś o sobie pisał.
nie, po prostu ty się polaryzujesz względem mnie i tak ci się optyka rysuje :lol:
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 16:59

twoja_stara_trotzky pisze:
Skaut pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:ty za to zawsze zachowujesz się tak, jakbyś musiał mieć inne zdanie, choćbyś miał wygadywać wierutne bzdury ;)
zupełnie jakbyś o sobie pisał.
nie, po prostu ty się polaryzujesz względem mnie i tak ci się optyka rysuje :lol:
ale już przestań o SOBIE pisać ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-10-2010, 17:01

manieczki>
nie wierze, ze heteroseksualny gitarzysta moze nagrywac takie homosolowki ; )
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

Re:

17-10-2010, 17:56

Skaut pisze: ale już przestań o SOBIE pisać ;)
dlaczego? nie znam mądrzejszej i ciekawszej osoby :lol:
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 18:02

Skaut pisze: ale już przestań o SOBIE pisać ;)
dlaczego? nie znam mądrzejszej i ciekawszej osoby :lol:
pewnie dlatego zostały już tylko tobie fora internetowe.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-10-2010, 18:56

skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 19:02

twoja_stara_trotzky pisze:skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?
praktycznie to samo, a myśl się pojawiła stąd, że w realu większość ma po prostu w dupie takich zarozumialców ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

Re:

17-10-2010, 19:21

Skaut pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?
praktycznie to samo, a myśl się pojawiła stąd, że w realu większość ma po prostu w dupie takich zarozumialców ;)
a) to bardzo dobrze, bo tacy zarozumialcy mają w dupie większość ludzi :lol:
b) w realu łatwiej odczytać takie drobiazgi, jak autoironia :lol:
c) jedno i drugie

sobie niepotrzebne wedle uznania skreśl :lol:

btw, jak ma na imię twoja żona? :lol:
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 20:48

Skaut pisze:
a) to bardzo dobrze, bo tacy zarozumialcy mają w dupie większość ludzi :lol:
b) w realu łatwiej odczytać takie drobiazgi, jak autoironia :lol:
c) jedno i drugie
a czy ja napisałem, że to źle? Ja piszę, że skoro większość w realu masz w dupie i vice versa, to zostają Tobie fora internetowe, na których możesz sobie ironizować do woli, bo w realu wszyscy już mają dość Twojego pierdolenia. No, może oprócz żony i psa :)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-10-2010, 20:51

Biuro podrozy masterful sp. z z.o.o. znow otwarte!
Wycieczki osobiste juz za zloty dwajsciadziewiec !!

nasze motto: "Kto nie jedzie ten chuj!"
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-10-2010, 20:54

ale kto konkretnie ma w realu dość mojego pierdolenia? ;)
bo ja nadal nie rozumiem skaucie drogi, co chcesz mi powiedzieć. przecież ty mnie nawet, w przeciwieństwie do kilku tu piszących, nie znasz w tym swoim realu (sic!). na jakiej podstawie wyciągasz wnioski? może po prostu pierdolisz aby pierdolić, bo cię trafnie zdiagnozowałem? a może nie tyle cię, co twoją internetową tożsamość, skoro się tak upierasz, aby to rozróżniać...
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 21:21

twoja_stara_trotzky pisze:ale kto konkretnie ma w realu dość mojego pierdolenia? ;)
bo ja nadal nie rozumiem skaucie drogi, co chcesz mi powiedzieć. przecież ty mnie nawet, w przeciwieństwie do kilku tu piszących, nie znasz w tym swoim realu (sic!). na jakiej podstawie wyciągasz wnioski? może po prostu pierdolisz aby pierdolić, bo cię trafnie zdiagnozowałem? a może nie tyle cię, co twoją internetową tożsamość, skoro się tak upierasz, aby to rozróżniać...
Na forum internetowym piszesz o wyciąganiu jakiś wniosków i trafnej diagnozie? Przypierdoliłeś się bez sensu (nie pierwszy raz zresztą), to pociągnąłem wątek dalej.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-10-2010, 21:27

ja pierdolę, jakie odwracanie kota ogonem. po prostu stwierdziłem FAKT, że ostatnio zawsze musisz mieć swoje zdanie, choćby było ono kompletnie idiotyczne, niczym nie uzasadnione i absurdalne. a ty w odpowiedzi analizujesz życie w realu człowieka, którego nie znasz w realu - a teraz jeszcze wprost mówisz, że to takie tam reaktywne pierdolenie, no sorry, żal pl ;)
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 21:38

twoja_stara_trotzky pisze:ja pierdolę, jakie odwracanie kota ogonem. po prostu stwierdziłem FAKT, że ostatnio zawsze musisz mieć swoje zdanie, choćby było ono kompletnie idiotyczne, niczym nie uzasadnione i absurdalne. a ty w odpowiedzi analizujesz życie w realu człowieka, którego nie znasz w realu - a teraz jeszcze wprost mówisz, że to takie tam reaktywne pierdolenie, no sorry, żal pl ;)
pasuję, bo mam dość tych Twoich faktow i tego Twojego reaktywnego pierdolenia, zacznij w końcu coś o muzyce pisać ;) Co było kurwa idiotycznego w stwierdzeniu, że SOM może wpłynąć na następną płytę DsO?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-10-2010, 21:52

pomijając już FAKT, że SoM nie jest wydawcą, a jedynie licencjobiorcą na określony teren, i to nie na Europę, to wystarczy spojrzeć na to, kto w ostatnich latach i co wydawał w SoM, aby skumać, jak idiotyczne jest to stwierdzenie. przecież ta wytwórnia ma ewidentne ambicje zbierania pod swoimi skrzydłami samych praktycznie artystów niepokornych, i to nie tylko z metalowych rejonów (vide Jarboe albo Christian Death chociażby). pierdolenie, że akurat TA wytwórnia ma wpływać na akurat TEN zespół to już szczyt twoich majaków.
Awatar użytkownika
manieczki

17-10-2010, 21:53

Widzicie jak ten nowy utwór dso działa na ludzi? Oni się kłócą i nie kłócą jednocześnie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

17-10-2010, 21:57

manieczki pisze:Widzicie jak ten nowy utwór dso działa na ludzi? Oni się kłócą i nie kłócą jednocześnie.
:lol: i :roll:
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Skaut

17-10-2010, 22:04

twoja_stara_trotzky pisze:pomijając już FAKT, że SoM nie jest wydawcą, a jedynie licencjobiorcą na określony teren, i to nie na Europę, to wystarczy spojrzeć na to, kto w ostatnich latach i co wydawał w SoM, aby skumać, jak idiotyczne jest to stwierdzenie. przecież ta wytwórnia ma ewidentne ambicje zbierania pod swoimi skrzydłami samych praktycznie artystów niepokornych, i to nie tylko z metalowych rejonów (vide Jarboe albo Christian Death chociażby). pierdolenie, że akurat TA wytwórnia ma wpływać na akurat TEN zespół to już szczyt twoich majaków.
dżizaz jaki Ty czasem jesteś głupi :roll: Przeca to było zwykłe gdybanie, czaisz? Podałem pzykład Anaal Nathrakh, jako, jak to nazwałeś "niepokornego artystę" z ambicjami, który w tej wytwórni skurwił się niesamowicie i po prostu się zastanowilem co może się stać, jeśli DsO wpadnie pod strzechy SoM przy wydawaniu następnego krążka? Czy to takie trudne do zrozumienia? Nie powiesz mi też, że to co zrobił Christian Death na "American Inquisition" (w końcu Season Of Mist też zebrało pod swoje skrzydła tego niepokornego artystę) jest lepsze od "Catastrophe Ballet" czy debiutu?
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ