DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
no nie do konca, rownie dobrze mozesz sie obawiac, ze na nowej plycie solowki zagra pedal z children of bodom a chorki zrobi shagrath. a ja mam jakies podstawy - sample i poprzedni material ;p niewazne zreszta
this is a land of wolves now
- manieczki
Riven pisze:no nie do konca, rownie dobrze mozesz sie obawiac, ze na nowej plycie solowki zagra pedal z children of bodom a chorki zrobi shagrath. a ja mam jakies podstawy - sample i poprzedni material ;p niewazne zreszta

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
nie, po prostu ty się polaryzujesz względem mnie i tak ci się optyka rysujeSkaut pisze:zupełnie jakbyś o sobie pisał.twoja_stara_trotzky pisze:ty za to zawsze zachowujesz się tak, jakbyś musiał mieć inne zdanie, choćbyś miał wygadywać wierutne bzdury

- Skaut
ale już przestań o SOBIE pisaćtwoja_stara_trotzky pisze:nie, po prostu ty się polaryzujesz względem mnie i tak ci się optyka rysujeSkaut pisze:zupełnie jakbyś o sobie pisał.twoja_stara_trotzky pisze:ty za to zawsze zachowujesz się tak, jakbyś musiał mieć inne zdanie, choćbyś miał wygadywać wierutne bzdury

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
manieczki>
nie wierze, ze heteroseksualny gitarzysta moze nagrywac takie homosolowki ; )
nie wierze, ze heteroseksualny gitarzysta moze nagrywac takie homosolowki ; )
- twoja_stara_trotzky
Re:
dlaczego? nie znam mądrzejszej i ciekawszej osobySkaut pisze: ale już przestań o SOBIE pisać

- twoja_stara_trotzky
skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?
- Skaut
- twoja_stara_trotzky
Re:
a) to bardzo dobrze, bo tacy zarozumialcy mają w dupie większość ludziSkaut pisze:praktycznie to samo, a myśl się pojawiła stąd, że w realu większość ma po prostu w dupie takich zarozumialcówtwoja_stara_trotzky pisze:skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?

b) w realu łatwiej odczytać takie drobiazgi, jak autoironia

c) jedno i drugie
sobie niepotrzebne wedle uznania skreśl

btw, jak ma na imię twoja żona?

- Skaut
a czy ja napisałem, że to źle? Ja piszę, że skoro większość w realu masz w dupie i vice versa, to zostają Tobie fora internetowe, na których możesz sobie ironizować do woli, bo w realu wszyscy już mają dość Twojego pierdolenia. No, może oprócz żony i psatwoja_stara_trotzky pisze:a) to bardzo dobrze, bo tacy zarozumialcy mają w dupie większość ludziSkaut pisze:praktycznie to samo, a myśl się pojawiła stąd, że w realu większość ma po prostu w dupie takich zarozumialcówtwoja_stara_trotzky pisze:skąd taka myśl? żona, mieszkanie, dobra praca - co z tego masz?![]()
b) w realu łatwiej odczytać takie drobiazgi, jak autoironia![]()
c) jedno i drugie

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
Biuro podrozy masterful sp. z z.o.o. znow otwarte!
Wycieczki osobiste juz za zloty dwajsciadziewiec !!
nasze motto: "Kto nie jedzie ten chuj!"
Wycieczki osobiste juz za zloty dwajsciadziewiec !!
nasze motto: "Kto nie jedzie ten chuj!"
- twoja_stara_trotzky
ale kto konkretnie ma w realu dość mojego pierdolenia? 
bo ja nadal nie rozumiem skaucie drogi, co chcesz mi powiedzieć. przecież ty mnie nawet, w przeciwieństwie do kilku tu piszących, nie znasz w tym swoim realu (sic!). na jakiej podstawie wyciągasz wnioski? może po prostu pierdolisz aby pierdolić, bo cię trafnie zdiagnozowałem? a może nie tyle cię, co twoją internetową tożsamość, skoro się tak upierasz, aby to rozróżniać...

bo ja nadal nie rozumiem skaucie drogi, co chcesz mi powiedzieć. przecież ty mnie nawet, w przeciwieństwie do kilku tu piszących, nie znasz w tym swoim realu (sic!). na jakiej podstawie wyciągasz wnioski? może po prostu pierdolisz aby pierdolić, bo cię trafnie zdiagnozowałem? a może nie tyle cię, co twoją internetową tożsamość, skoro się tak upierasz, aby to rozróżniać...
- Skaut
Na forum internetowym piszesz o wyciąganiu jakiś wniosków i trafnej diagnozie? Przypierdoliłeś się bez sensu (nie pierwszy raz zresztą), to pociągnąłem wątek dalej.twoja_stara_trotzky pisze:ale kto konkretnie ma w realu dość mojego pierdolenia?
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
ja pierdolę, jakie odwracanie kota ogonem. po prostu stwierdziłem FAKT, że ostatnio zawsze musisz mieć swoje zdanie, choćby było ono kompletnie idiotyczne, niczym nie uzasadnione i absurdalne. a ty w odpowiedzi analizujesz życie w realu człowieka, którego nie znasz w realu - a teraz jeszcze wprost mówisz, że to takie tam reaktywne pierdolenie, no sorry, żal pl 

- Skaut
pasuję, bo mam dość tych Twoich faktow i tego Twojego reaktywnego pierdolenia, zacznij w końcu coś o muzyce pisaćtwoja_stara_trotzky pisze:ja pierdolę, jakie odwracanie kota ogonem. po prostu stwierdziłem FAKT, że ostatnio zawsze musisz mieć swoje zdanie, choćby było ono kompletnie idiotyczne, niczym nie uzasadnione i absurdalne. a ty w odpowiedzi analizujesz życie w realu człowieka, którego nie znasz w realu - a teraz jeszcze wprost mówisz, że to takie tam reaktywne pierdolenie, no sorry, żal pl

Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
pomijając już FAKT, że SoM nie jest wydawcą, a jedynie licencjobiorcą na określony teren, i to nie na Europę, to wystarczy spojrzeć na to, kto w ostatnich latach i co wydawał w SoM, aby skumać, jak idiotyczne jest to stwierdzenie. przecież ta wytwórnia ma ewidentne ambicje zbierania pod swoimi skrzydłami samych praktycznie artystów niepokornych, i to nie tylko z metalowych rejonów (vide Jarboe albo Christian Death chociażby). pierdolenie, że akurat TA wytwórnia ma wpływać na akurat TEN zespół to już szczyt twoich majaków.
- manieczki
Widzicie jak ten nowy utwór dso działa na ludzi? Oni się kłócą i nie kłócą jednocześnie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
manieczki pisze:Widzicie jak ten nowy utwór dso działa na ludzi? Oni się kłócą i nie kłócą jednocześnie.

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Skaut
dżizaz jaki Ty czasem jesteś głupitwoja_stara_trotzky pisze:pomijając już FAKT, że SoM nie jest wydawcą, a jedynie licencjobiorcą na określony teren, i to nie na Europę, to wystarczy spojrzeć na to, kto w ostatnich latach i co wydawał w SoM, aby skumać, jak idiotyczne jest to stwierdzenie. przecież ta wytwórnia ma ewidentne ambicje zbierania pod swoimi skrzydłami samych praktycznie artystów niepokornych, i to nie tylko z metalowych rejonów (vide Jarboe albo Christian Death chociażby). pierdolenie, że akurat TA wytwórnia ma wpływać na akurat TEN zespół to już szczyt twoich majaków.

Coś tam było! Człowiek!