Jak nie to polecam zajrzeć (na Rewolucji bodajże siedzą).
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A no tak, robiłem edit i zjadłemMorph pisze:Pominąłeś coś w powyższym zdaniu - chciałeś dodać lepiej czy gorzej?
Takie słuchawki spisują się podobnie, a często trochę lepiej niż tanie dokanałówki (rozumiem, że przez tanie dokanałówki rozumiesz takie gówna jak Sennki CX300 czy Creative EP-630?), czyli izolują, ale bez przesady.
Ale nie słuchasz chyba muzyki z głośnością koncertowąRiven pisze:ale na glosne koncerty chodze raz na jakis czas, a muzyki slucham statystycznie dobrych pare godzin dziennie 365 dni w roku. to jest spora roznica
Tu jest problem bo moje pierwsze dokanałówki były z półki 250, ale $no ale jesli jest tak jak piszesz, to sobie sprawdze te dokanalowki. polecilbys jakies konkretne dokanalowki w okolicach 250 zl , ktore zapewnia kompromis miedzy jakoscia/izolacja , a wzglednie mniejsza szkodliwoscia dla sluchu? bo w tym temacie nigdy sie nie orientowalem. a, no i musza miec regulacje volume na kablu
A co miałeś wcześniejtwoja_stara_trotzky pisze:kupcie sobie Beyerdynamic )))) DT 880 PRO
mam je od 2,5 roku i kurwa umieram za każdym razem, jak je na uszy nakładam, w życiu tak dobrych słuchawek nie miałem wcześniej.
Why? W tym pułapie cenowym są znośne, w miarę izolują i nie wypadaja z uszu. Jedyny ich defejtk to słaba żywotność (moje cx 200 po pół roku zaczynają lekko przerywać).. Jednak mimo wszystko jakość dźwieku jest bez zarzutu.Morph pisze:Nie wiem co kupować w tej cenie specjalnie, ale wiem czego NIE kupować - nawet się nie zbliżaj do Sennek CX200/300/500,.
To nie są słuchawki "znośne" - to jest absolutna chujnia wypaczająca co się da. Kosztują 100 zeta, a w tej cenie znam z autopsji co najmniej pinć par lepszych słuchawek.Alsvartr pisze:Why? W tym pułapie cenowym są znośne, w miarę izolują i nie wypadaja z uszu. Jedyny ich defejtk to słaba żywotność (moje cx 200 po pół roku zaczynają lekko przerywać).. Jednak mimo wszystko jakość dźwieku jest bez zarzutu.Morph pisze:Nie wiem co kupować w tej cenie specjalnie, ale wiem czego NIE kupować - nawet się nie zbliżaj do Sennek CX200/300/500,.