ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Adrian696
- zahartowany metalizator
13-09-2010, 18:31
Lykantrop pisze: Taka osoba – troll – trzyma się jednego poglądu, który często okazuje się nieprawdziwy, ale jego celem nie jest udowodnienie prawdy, tylko wywołanie agresji wśród innych użytkowników. Trolle nie ograniczają się w krytyce (często niekonstruktywnej) i nie boją się obrażać innych – w ten sposób wyładowują frustrację.
i jak sie to ma do tego:
Lykantrop pisze:
Bardzo dobrze, anarchistyczne ściery same sobie strzelają w kolano. W tej chwili potęgują nienawiść względem ich frakcji większości społeczeństwa, więc mam nadzieję, że ich kolejna parada czy to pro-wolnościowa czy anty-rządowa spotka się ze zmasowanym atakiem warzyw i nabiału.
i do tego:
Lykantrop pisze:
W gruncie rzeczy to każdy kto w dyskusji dopuszcza się epitetów obraźliwych jest na pozycji spalonej i niniejszym ją kończy. Pewnie to nie do pojęcia przy geometrycznie postępującej demoralizacji dziejowej i społecznej, ale taka już prawda. Oczywiście mam na myśli dyskusję ludzi reprezentujących jakiś tam ustalony poziom, bo w przeciwnym razie to jest strata czasu i rzucanie grochem o ścianę. Wyładowywanie frustracji w świecie wirtualnym też świadczy o jakimś skrytym kompleksie i nierozwiązanym problemie, ale nie chcę w to wnikać, bo to rzecz do rachunku sumienia we własnym zakresie.
Lykan - startujesz w konkurekcji - kto wiecej razy na tym forum sie ośmieszy w swoich poglądach??? idzie ci wybornie

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
13-09-2010, 19:10
hcpig pisze:Tu raczej sprawa jest inna, to że dziewuszka wypisuje takie rzeczy to jedno, takich pokemonów jest dużo ale pytanie kto jej pozwala to publikować? Masakra, że w ex-piśmie Hilarowicza teraz pisać każdy może. Już nawet Czarna Zuza i jej felietony były lepsze (od biedy).
male sprostowanie:
7 Gates NIE JEST ex pismem Hilara.poczatki tego magazynu to Zibi i Maciach.Marcin zostal pózniej zaproszony do wspólpracy,a po jakims czasie, z powodów o których bylo juz mielone sto tysiecy razy,odszedl i powolal wraz z kilkoma innymi ludzmi mega -sin'a.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
hcpig
13-09-2010, 19:22
Tak było oczywiście, chociaż najlepszą robotę odwalał IMHO właśnie Herhill. Chodziło mi o to w każdym razie że magazyn kojarzony przez pewien czas głównie pisaniną było nie było dość zasłużonej osoby teraz publikuje materiały przypadkowych ludzi z łapanki o zerowym stażu. Nie przekreśla to magazynu jako całości ale przyznaj - pismo traci przez to na prestiżu. Równie dobrze mogliby zamieszczać pisaninę innych spamerów z dowolnych metalowych forów (tego też) ale po co?
Yare Yare Daze
-
[V]
13-09-2010, 19:30
hcpig pisze:Tak było oczywiście, chociaż najlepszą robotę odwalał IMHO właśnie Herhill. Chodziło mi o to w każdym razie że magazyn kojarzony przez pewien czas głównie pisaniną było nie było dość zasłużonej osoby teraz publikuje materiały przypadkowych ludzi z łapanki o zerowym stażu. Nie przekreśla to magazynu jako całości ale przyznaj - pismo traci przez to na prestiżu. Równie dobrze mogliby zamieszczać pisaninę innych spamerów z dowolnych metalowych forów (tego też) ale po co?
ilu jest tych przypadkowych ludzi z lapanki? o zerowym stazu?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
hcpig
13-09-2010, 19:32
Diva.
Yare Yare Daze
-
Adrian696
13-09-2010, 19:42
hcpig pisze:Diva.
pisałeś o liczbie mnogiej, a wymieniłeś jedna osobe

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
hcpig
13-09-2010, 19:46
Nie czepiaj się pierdół, można to tak rozczytać ale wiesz o co chodzi Adrian. Wczesny 7 Gates / Mega Sin / Bad Taste. Bardzo ładnie się ta bardziej oficjalna prasa metalowa uzupełniała, teraz został tylko ten pierwszy i do tego zatrudnia tę amatorkę. Nie mam nic do niej, ale niech sobie piszę na jakichś forach.
Ostatnio zmieniony 13-09-2010, 19:51 przez
hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
Adrian696
13-09-2010, 19:50
hcpig pisze:Nie czepiaj się pierdół, można to tak rozczytać ale wiesz o co chodzi Adrian. Wczesny 7 Gates / Mega Sin / Bad Taste. Bardzo ładnie się oficjalna prasa metalowa uzupełniała, teraz został tylko ten pierwszy i do tego zatrudnia amatorkę.
e tam - mi ona dynda - juz to pisalem - gdybym chcial, zeby pismo spełniało w 100% moje oczekiwania, reaktywowałbym swojego zina - a tak - czytam to co mnie intresuje, a na reszte leje ciepłym moczem... aczkolwiek, czesto czytam wywiadu ktore robia ludzie znajacy sie na rzeczy, mimo iz przepytywany zespoł nie jest z mojej bajki...
-
Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
13-09-2010, 20:13
Boroowa, naprawdę nie spodziewałem się, że nie zauważysz "dyskretnej" różnicy między jechaniem po bandzie w stosunku do faceta w przeciwieństwie do jazdy po babce i dołączysz do klubu zatwardzeń "kolegi" Adriana. Jeśli głos rozsądku mówiący o tym, że ciskanie fekaliami w babkę (co jest wyznacznikiem buractwa i frustracji przecież) nie przystoi dorosłym facetom to co pasuje do forum? Pompowanie ego klawiaturą?
Kończę z tematem, kończę z powagą w wątku - Adrian potwierdził swoim zapenisowieniem, że albo się pewne rzeczy rozumie, albo nie. Tyle. Jesteście bardzo bezkompromisowi. Jeździcie po średnio utalentowanej dziewczynie! Uuu! Prawdziwi twardziele...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
Adrian696
13-09-2010, 20:23
Twój Wujek pisze:
Kończę z tematem, kończę z powagą w wątku .
emo - a jakbyś skończył z sobą ??
-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
13-09-2010, 20:27
Lykantrop pisze:No bo anarchizm to ściera, dosłownie i w przenośni
No daj juz spokoj, co to za kalizm, dla mnie np prawak prokaczystowski to skonczona kurwa ale nie mowie tego przez grzecznosc aby nikogo nie obrazac. I szczerze mowiac wole anarchiste od takiego cwela ale tego tez nie mowie bo nie lubie obrazac nikogo.
woodpecker from space
-
Riven
-
Kontakt:
13-09-2010, 20:35
Triceratops pisze:Lykantrop pisze:No bo anarchizm to ściera, dosłownie i w przenośni
No daj juz spokoj, co to za kalizm, dla mnie np prawak prokaczystowski to skonczona kurwa ale nie mowie tego przez grzecznosc aby nikogo nie obrazac. I szczerze mowiac wole anarchiste od takiego cwela ale tego tez nie mowie bo nie lubie obrazac nikogo.
podpisuje sie pod tym.
poza tym, o ile do wszelkich lewackich aktywistow mam stosunek przewaznie niegatywny, o tyle sam anarchizm jako optyka patrzenia na swiat w najszerszym mozliwym rozumieniu tego slowa (czyli nie jako termin z zakresu politologii, to wazna roznica) jawi mi sie jako cos znacznie bardziej szczerego i bliskiego rzeczywistosci niz jakies prawicowe dyrdymaly bez jakiegokolwiek ugruntowania (no moze poza pismem swietym i "prawami naturalnymi" hehe). nawiasem mowiac, masz jakiekolwiek pojecie o czym mowisz, czy znowu
stosujesz ignorancje?
zreszta badzmy szczerzy - ile wyszlo zajebistej muzyki z glow pojebanych anarchistow a ile z milosnikow korwina mikke?
nie wiem ile z tej pierwszej grupy, ale z drugiej znam jeden wypadek , na K.

Ostatnio zmieniony 13-09-2010, 20:44 przez
Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
-
Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
13-09-2010, 20:42
Oj Adi, Adi... Ja = emo?! O kurwa, skąd taka myśl? Bo nie zgrywam chachara/penera/przegiganta na forum internetowym i nie lubię chamstwa?
Dobrze, jestem emo. Ty jesteś Nemo. Siadam na tronie i obciążam Cię, słodki i czuły na łaskotki Nemo, balasem zniszczenia. Podcieram dupę i spłukuję Cię w otchłań. Baw się dobrze. Płyń w swe naturalne środowisko. Tyle ode mnie w tym temacie. Z Tobą inaczej się nie da...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
Adrian696
13-09-2010, 20:52
ostatnio knypy na forum biegają stadami - komuś sie pasza rozsypała

-
Scaarph
13-09-2010, 20:58
sorry, popcornu mi się trochę rozsypało
ON TO RUPTURE
Necro Skins Society
-
Riven
-
Kontakt:
13-09-2010, 23:49
Adrian696 pisze:Riven tymi cytatami tak cie zapiął
wypraszam sobie

-
Skaut
14-09-2010, 00:07
abstrahując od Divy, mi tam się wywiad z Lord Belial podobał

Coś tam było! Człowiek!
-
KelThuz
- postuje jak opętany!
-
Kontakt:
14-09-2010, 18:34
przeciez milosnicy Korwina to anarchiści. Rynkowi.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
-
Riven
-
Kontakt:
14-09-2010, 19:48
edit: zle przeczytalem.
chodzilo mi o to, ze nieladnie tak wyzywac od kurew i szmat osoby, ktorym zawdziecza sie tyle fajnej muzyki...tak mi sie wydaje, zwlaszcza jak sie mieni kulturalnym czlowiekiem