(un)black metal mafia?Drone pisze:W świetle tej definicji jestem 100% blackmetalowym purystą.
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: INFERNAL WAR
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
tak, po to bylo to pytanie, za duzo gnoi nam sie tu pojawialo zeby nie skonfrontowac choc czesci wiedzy czlowieka podajacego sie za starszego niz 30 lat.snake plissken pisze: CO TO JAKIŚ SPRAWDZIAN Z WIEDZY O METALU? TAK, PODOBAŁY MI SIĘ BARDZO KONCERTY LOUDBLAST, BETRAYER, LASTWAR, MIASMA, SAMAEL, NECROBIOSIS, GUARDIAN, VADER, MERCILESS DEATH, IMPERATOR, DEATH VOMIT, THY WORSHIPER, UNCROWD, DEATHBLOW, ITP. NIE NIE ZMARZŁEM, JAKOŚ CIEPŁO BYŁO W WAKACJE.
dzieki, pogadam z Toba pozniej, bo musze zmykac
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
tak, po to bylo to pytanie, za duzo gnoi nam sie tu pojawialo zeby nie skonfrontowac choc czesci wiedzy czlowieka podajacego sie za starszego niz 30 lat.
SPOKO. NIE GNIEWAM SIĘ
BARDZO LUBIĘ WYPISYWAĆ ZAJEBISTE KAPELE.
dzieki, pogadam z Toba pozniej, bo musze zmykac[/quote]
NO, MOŻE I JA BYM TROCHE POPRACOWAŁ, BO JAK MNIE WYWALA, TO FAKTYCZNIE NIE BĘDĘ MIAŁ NAWET NA KLAPKI KUBOTA HAHA
SPOKO. NIE GNIEWAM SIĘ
dzieki, pogadam z Toba pozniej, bo musze zmykac[/quote]
NO, MOŻE I JA BYM TROCHE POPRACOWAŁ, BO JAK MNIE WYWALA, TO FAKTYCZNIE NIE BĘDĘ MIAŁ NAWET NA KLAPKI KUBOTA HAHA
-
DCI Hunt
Ze bezsensowne uważam angażowanie się w tego typu dyskusje na forum internetowym, które traktuje głównie jako sposób na zabicie czasu w pracy, ale jednorazowo wyrażę swoja opinie na ten temat.
Nie, w żadnym razie nie chodzi tylko o muzykę i tu się z tobą zgodzę. Wręcz przeciwnie, o muzykę chodzi tutaj najmniej i wcale nie uważam, że człowiek kończąc ileś tam lat powinien nagle nabrać dystansu polegającego na tym, że interesuje go tylko muzyka i wszystko inne mu wisi, bo w tym momencie wychodziłoby na to, że ten cały black metal to taka przelotna zabawa dla niegrzecznych chłopaków i kółeczko wzajemnej adoracji, która mija wraz z wiekiem. Inna sprawa, że inercyjne slogany o wojnie i elitarnym podziemiu też często mnie mierżą. Problem w tym, że nie trafiłeś za bardzo z tym śmiesznym makle kfuckle - to nie jest ani hc/punk ani żaden czerwony wynalazek tylko kilku kolesi grubo po 30-tce, którzy z jakąkolwiek ideologią maja zero wspólnego (zresztą wiem, że nawet im powiedział, że jeśli będą chcieli grać na wospach itd to zakończy z nimi współpracę) . Gość równie dobrze mógłby sobie grać w thrashowym zespole śpiewającym o piciu piwa - 'ideologii' w tym tyle samo (czyli żadnej) tyle, że muzyka byłaby lepsza. Na tej samej zasadzie dłubie z coś Mordor, który ponoć zaczął grać jakieś próby po latach niebytu. Wbrew pozorom i różnym prowokacjom, bardzo poważnie podchodzę do tego tematu, ale szczerze mówiąc przestało mnie interesować zdanie innych i nikogo nie zamierzam przekonywać, więc z mojej strony koniec tematu.snake plissken pisze: z wypowiedzi tutaj zawartych wynika, że ktoś, kto jest "stary" nie może nim być i wszystko mu "lata", nic nie przeszkadza, etc. Czy np. śluby kościelne black metalowców z polskiego podziemia też są "normalne" i "akceptowane"? Czyli chodzi tylko o muzykę, tak?
Ostatnio zmieniony 25-02-2010, 12:30 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
-
est
Czyli istnieje jakiś zbiór zasad i reguł, którymi powinien kierować się black metalowy purysta, tak? Czy istnieje zatem też jakaś odgórna kontrola, hierarchizacja?snake plissken pisze:OK, W WIELKIM SKRÓCIE: NIE BRANIE ŚLUBÓW KOŚCIELNYCH, NIE CHRZCZENIE DZIECI, NIE CHODZENIE DO KOŚCIOŁA, NIE ZMIENIANIE SWYCH POGLĄDÓW JAK CHORĄGIEWKA, ZGODNIE Z AKURAT PANUJĄCYMI TRENDAMI NA SCENIE, NIE WYRYWANIE PANIENEK NA NASZEJ KLASIE NA ZESPÓŁ BM, NIE PRODUKOWANIE MAJTEK Z LOGIEM KAPELI, KTÓRA UWAŻA SIĘ ZA PODZIEMNĄ, ETC.
Nie żebym był złośliwy, ale z drugiej strony, żywo przypomina mi to 'zasady' wojujących punków (których chyba nie trawisz): nie jedz w McDonaldzie, nie pal marlboro, nie tankuj na shellu, protestuj przeciwko Ameryce, nie jedz mięsa, nie myśl!
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
TROCHĘ DZIWNE, ZE TYCH KILKA MOICH UWAG NAZYWASZ "UJADANIEM", PONIEWAŻ JAKOŚ NIE ZAUWAŻYŁEM, ŻEBYM NAPIERDALAŁ TU NA INFERNAL WAR.Heretyk pisze:zabawnie tu. mnie ciekawi tylko jedno, mianowicie czy Pan purysta snake plissken byłby skłonny przedstawić swoje wątpliwości Panu Stormblastowi prosto w twarz ? bo na forum to każdy może ujadać, ale jak przychodzi co do czego, wtedy większości zaczyna brakować cywilnej odwagi, podkulają ogon i spierdalają w podskokach
A CO DO DRUGIEJ CZEŚCI PYTANIA? HMM, CHYBA MUSISZ POZOSTAĆ W NIEŚWIADOMOŚCI, CZY: MAM OGON, UMIEM GO PODKULAĆ, CZY KLAPKI BY MI SPADŁY PRZY PODSKOKACH, CZY MAM ODWAGĘ, CZY DOROSŁEM, CZY TRZYMAŁEM JUŻ ZA CYCA, ITP. ITD.
-
Buła
- postuje jak opętany!
może tak przestań używać capslocka
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
A CZEMU?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bo caps-lock jest dla debili, którzy wszystko co mówią to krzyczą
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
Olo pisze:bo caps-lock jest dla debili, którzy wszystko co mówią to krzyczą
Ja myślałem, że wykrzykniki na końcu zdania są dla krzykaczy.
-
Heretyk
to teraz mi jeszcze zacytuj w którym miejscu stwierdziłem, że "napierdalasz na Infernal War" ?snake plissken pisze: TROCHĘ DZIWNE, ZE TYCH KILKA MOICH UWAG NAZYWASZ "UJADANIEM", PONIEWAŻ JAKOŚ NIE ZAUWAŻYŁEM, ŻEBYM NAPIERDALAŁ TU NA INFERNAL WAR.
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
ok, odpowiadam, nie mam żadnego problemu z powiedzeniem "na żywo" perkusiście IW, że nie akceptuję tego, co robi, nie podoba mi się to, i że występ w programie wojewódzkiego był do bani.
-
aryman
- postuje jak opętany!
A ja chciałem nieśmiało wtrącić, że partykułę "nie" z rzeczownikami piszemy łącznie. I poza tym wydaje mi się, że można jednocześnie nie chodzić do kościoła i grać w punkowej kapeli. Więc w czym problem?
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Block69
Kurwa, kolejny syfiarz sie tu przypałętał. Niby stary (bez urazy dla 30-latków hehe) a pierdzieli jak nastolatka.
PENIS METAL
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
oooo! znalazł się psi dzyndzel i napinacz z wiejskiej zabawy
- Najprzewielebniejszy
dziewczynki, z wyzwiskami to polecam na priva
-
snake plissken
- zaczyna szaleć
on zaczął.
-
est
Dopiero teraz zauważyłem. Dużo was tu takich? To ja od 2 miesięcy porządnej pracy znaleźć nie mogę, a tu się takie rzeczy wypisujeConflagrator pisze: forum (...), które traktuje głównie jako sposób na zabicie czasu w pracy
- Mental
- weteran forumowych bitew
Kurwa mać, ja też...est pisze:(...) To ja od 2 miesięcy porządnej pracy znaleźć nie mogę (...)Conflagrator pisze: forum (...), które traktuje głównie jako sposób na zabicie czasu w pracy
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are