MASTODON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: MASTODON

08-06-2009, 12:32

Riven pisze:moze sie czepiam, ale bawia mnie te Twoje manewry. wielkie napinanie i piana z pyska, a przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze wrocisz predzej niz pozniej :D.
no jasne,mnie też to bawi,ale to przede wszystkim impulsy i dobra zabawa.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

08-06-2009, 12:32

Riven pisze:btw chujowy nick :D
no dlatego napisałem, że podpierdzielony pewnie z " Vulture Culture (Gloria Domini)" Moonspell ;)
Coś tam było! Człowiek!
[V]

Re:

08-06-2009, 12:35

Skaut_Kwatermaster pisze:
no dlatego napisałem, że podpierdzielony pewnie z " Vulture Culture (Gloria Domini)" Moonspell ;)
no akurat tutaj coil mi mignął z ich słynnym cytatem + ich interferencje i fuzje na polu wspólczesnej kultury ale wybaczam ci tą haniebną pomyłkę :lol:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

08-06-2009, 12:38

KÜltuRß V pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze:
no akurat tutaj coil mi mignął z ich słynnym cytatem + ich interferencje i fuzje na polu wspólczesnej kultury ale wybaczam ci tą haniebną pomyłkę :lol:
spoko, jeszcze tylko uznaj geniusz nowego Mastodon i jesteśmy kwita ;)
Coś tam było! Człowiek!
[V]

08-06-2009, 12:41

naprawdę,pierwszy utwór bardzo dobrze mi robi. ale poźniej napiecie siada i nie znajduję tam już niczego interesujacego.
bardzo możliwe że potrzebuje jeszcze posluchać tej plyty ale nie sądzę aby cos tutaj moglo mnie jeszcze zaskoczyć.
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

08-06-2009, 16:06

Hahaha !! Wszedłem najpierw w "Czego teraz słuchacie?", patrzę, jakiś nowy, chwali Monte Cazzazze na liście Skauta, ma nicka KÜltuRß V... od razu pomyślałem: jak nic Vulture się stęsknił i wrócił. No i proszę.
Witaj ponownie na łajbie stary.
A MASTODON zajebisty. Podoba mi się chyba nawet bardziej niż "Remission", który jakoś dziwnie stał się moim ulubionym krążkiem tej kapeli. Daje radę nawet teraz, gdy nie mam zupełnie klimatu na takie granie. Coś w tym musi być.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

08-06-2009, 16:35

KÜltuRß V pisze:
Riven pisze:moze sie czepiam, ale bawia mnie te Twoje manewry. wielkie napinanie i piana z pyska, a przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze wrocisz predzej niz pozniej :D.
problem jest taki, ze ani to specjalnie zabawne, ani interesujace, a wyglada raczej na jakas dzecinna probe promocji wlasnej osoby.. no ale jak Cie to urzadza to milej zabawy.

btw tamto forum musi byc zajebiste, kelthuz ma ponad 2000 postow. i kurwa, jaka osoba pisze w ciagu 5 lat 70 tysiecy postow? O_o ale jest temat o current 93, to sie zarejestruje :D
this is a land of wolves now
[V]

08-06-2009, 19:52

Riven pisze:
KÜltuRß V pisze:
problem jest taki, ze ani to specjalnie zabawne, ani interesujace, a wyglada raczej na jakas dzecinna probe promocji wlasnej osoby.. no ale jak Cie to urzadza to milej zabawy.

btw tamto forum musi byc zajebiste, kelthuz ma ponad 2000 postow. i kurwa, jaka osoba pisze w ciagu 5 lat 70 tysiecy postow? O_o ale jest temat o current 93, to sie zarejestruje :D
rozkminiłeś moje niecne plany.bycie dziecinnym jest o wiele bardziej świeże i zachwycające niż bycie skarlowaciałym zasysaczem torrentów wysrywajacym 15 tysięcy postów dziennie na wspomnianym wyżej 'konkurencyjnym" forum. przecież nie trzeba lizać sie po kutasach i można znaleźć sobie innego dyskutanta.albo inne forum.stare.co niniejszym uczynilem.
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

Re:

08-06-2009, 19:57

longinus696 pisze:Hahaha !! Wszedłem najpierw w "Czego teraz słuchacie?", patrzę, jakiś nowy, chwali Monte Cazzazze na liście Skauta, ma nicka KÜltuRß V... od razu pomyślałem: jak nic Vulture się stęsknił i wrócił. No i proszę.
M2 :) VÜltuRßK napierdalać \m/
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Heretyk

12-01-2010, 10:45

Odsłuchuję po raz setny Crack the Skye i dochodzę do wniosku, że ta płyta podoba mi się coraz bardziej. I zastanawiam się, jak to, kurwa, możliwe ? :)
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

12-01-2010, 19:18

Drone pisze:Odsłuchuję po raz setny "Crack The Skye" i dochodzę do wniosku, że zespół CORONER jednak ma genialnego następcę. Nie słyszałem żadnej płyty, która by w takim stopniu eksploatowała patenty Vetterliego na gitarze.
to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno? :wink:
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

12-01-2010, 20:07

bez obaw.
Awatar użytkownika
Skaut

12-01-2010, 20:10

KreatoR pisze:
Drone pisze:Odsłuchuję po raz setny "Crack The Skye" i dochodzę do wniosku, że zespół CORONER jednak ma genialnego następcę. Nie słyszałem żadnej płyty, która by w takim stopniu eksploatowała patenty Vetterliego na gitarze.
to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno? :wink:
generalnie ktoś kto nie docenia geniuszu "Crack The Skye" nie powinien pisać na masterfulu :D
Coś tam było! Człowiek!
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

12-01-2010, 20:21

Swoją drogą ciekawe czy będzie płytą roku na masterfulu, Skaut zacząłeś podliczac głosy ? :D
Awatar użytkownika
Skaut

12-01-2010, 20:39

streetcleaner pisze:Swoją drogą ciekawe czy będzie płytą roku na masterfulu, Skaut zacząłeś podliczac głosy ? :D
całości jeszcze nie podliczyłem, ale Funeral Mist razem ze Slayer idą łeb w łeb.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-01-2010, 20:57

uffff
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Triceratops

Re:

12-01-2010, 22:52

KreatoR pisze:to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno? :wink:
Mimo wszystko jednak lepiej posluchaj, bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebow.

Skaut pisze: generalnie ktoś kto nie docenia geniuszu "Crack The Skye" nie powinien pisać na masterfulu :D
juz sie wylogowuje
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

Re: Re:

13-01-2010, 08:28

Drone pisze:To już nie lubisz CORONER? :shock:
A gdzies pisalem ze lubie? :shock:
Maria Konopnicka pisze: nie rób tego - 4 lata na forum, dwa dobre tematy założyłeś, ze dwa razy sensownie się wypowiedziałeś, chyba raz mnie rozśmieszyłeś :) Masz potencjał - zostań :)
No niezla statystyka w sumie, lepsza niz 6 lat na forum i same bezsensowne wypowiedzi :lol:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

13-01-2010, 11:29

No no , ful szakunec doktorze, lubie takie konkretne metody, zatem nie pozstaje mi nic innego jak sie zgodzic uznajac wyzszosc powyzszych argumentow :D. Nie to co Maria rzucajaca pomowienia, ktorych potem nie potafi potwierdzic :D Co do drugiej czesci pytania wczesniejszego to byc moze dlatego ze ciagle bardzo lubie Coroner to nie lubie tej plyty Mastodon.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

13-01-2010, 14:33

Cos w ten desen, najbardziej Leviathan.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ