no jasne,mnie też to bawi,ale to przede wszystkim impulsy i dobra zabawa.Riven pisze:moze sie czepiam, ale bawia mnie te Twoje manewry. wielkie napinanie i piana z pyska, a przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze wrocisz predzej niz pozniej.
MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MASTODON
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Re:
no akurat tutaj coil mi mignął z ich słynnym cytatem + ich interferencje i fuzje na polu wspólczesnej kultury ale wybaczam ci tą haniebną pomyłkęSkaut_Kwatermaster pisze:no dlatego napisałem, że podpierdzielony pewnie z " Vulture Culture (Gloria Domini)" MoonspellRiven pisze:btw chujowy nick

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
spoko, jeszcze tylko uznaj geniusz nowego Mastodon i jesteśmy kwitaKÜltuRß V pisze:no akurat tutaj coil mi mignął z ich słynnym cytatem + ich interferencje i fuzje na polu wspólczesnej kultury ale wybaczam ci tą haniebną pomyłkęSkaut_Kwatermaster pisze:no dlatego napisałem, że podpierdzielony pewnie z " Vulture Culture (Gloria Domini)" MoonspellRiven pisze:btw chujowy nick

Coś tam było! Człowiek!
-
naprawdę,pierwszy utwór bardzo dobrze mi robi. ale poźniej napiecie siada i nie znajduję tam już niczego interesujacego.
bardzo możliwe że potrzebuje jeszcze posluchać tej plyty ale nie sądzę aby cos tutaj moglo mnie jeszcze zaskoczyć.
bardzo możliwe że potrzebuje jeszcze posluchać tej plyty ale nie sądzę aby cos tutaj moglo mnie jeszcze zaskoczyć.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Hahaha !! Wszedłem najpierw w "Czego teraz słuchacie?", patrzę, jakiś nowy, chwali Monte Cazzazze na liście Skauta, ma nicka KÜltuRß V... od razu pomyślałem: jak nic Vulture się stęsknił i wrócił. No i proszę.
Witaj ponownie na łajbie stary.
A MASTODON zajebisty. Podoba mi się chyba nawet bardziej niż "Remission", który jakoś dziwnie stał się moim ulubionym krążkiem tej kapeli. Daje radę nawet teraz, gdy nie mam zupełnie klimatu na takie granie. Coś w tym musi być.
Witaj ponownie na łajbie stary.
A MASTODON zajebisty. Podoba mi się chyba nawet bardziej niż "Remission", który jakoś dziwnie stał się moim ulubionym krążkiem tej kapeli. Daje radę nawet teraz, gdy nie mam zupełnie klimatu na takie granie. Coś w tym musi być.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
problem jest taki, ze ani to specjalnie zabawne, ani interesujace, a wyglada raczej na jakas dzecinna probe promocji wlasnej osoby.. no ale jak Cie to urzadza to milej zabawy.KÜltuRß V pisze:no jasne,mnie też to bawi,ale to przede wszystkim impulsy i dobra zabawa.Riven pisze:moze sie czepiam, ale bawia mnie te Twoje manewry. wielkie napinanie i piana z pyska, a przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze wrocisz predzej niz pozniej.
btw tamto forum musi byc zajebiste, kelthuz ma ponad 2000 postow. i kurwa, jaka osoba pisze w ciagu 5 lat 70 tysiecy postow? O_o ale jest temat o current 93, to sie zarejestruje

this is a land of wolves now
-
rozkminiłeś moje niecne plany.bycie dziecinnym jest o wiele bardziej świeże i zachwycające niż bycie skarlowaciałym zasysaczem torrentów wysrywajacym 15 tysięcy postów dziennie na wspomnianym wyżej 'konkurencyjnym" forum. przecież nie trzeba lizać sie po kutasach i można znaleźć sobie innego dyskutanta.albo inne forum.stare.co niniejszym uczynilem.Riven pisze:problem jest taki, ze ani to specjalnie zabawne, ani interesujace, a wyglada raczej na jakas dzecinna probe promocji wlasnej osoby.. no ale jak Cie to urzadza to milej zabawy.KÜltuRß V pisze:no jasne,mnie też to bawi,ale to przede wszystkim impulsy i dobra zabawa.Riven pisze:moze sie czepiam, ale bawia mnie te Twoje manewry. wielkie napinanie i piana z pyska, a przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze wrocisz predzej niz pozniej.
btw tamto forum musi byc zajebiste, kelthuz ma ponad 2000 postow. i kurwa, jaka osoba pisze w ciagu 5 lat 70 tysiecy postow? O_o ale jest temat o current 93, to sie zarejestruje
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re:
M2longinus696 pisze:Hahaha !! Wszedłem najpierw w "Czego teraz słuchacie?", patrzę, jakiś nowy, chwali Monte Cazzazze na liście Skauta, ma nicka KÜltuRß V... od razu pomyślałem: jak nic Vulture się stęsknił i wrócił. No i proszę.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
Odsłuchuję po raz setny Crack the Skye i dochodzę do wniosku, że ta płyta podoba mi się coraz bardziej. I zastanawiam się, jak to, kurwa, możliwe ? 

- KreatoR
- weteran forumowych bitew
to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno?Drone pisze:Odsłuchuję po raz setny "Crack The Skye" i dochodzę do wniosku, że zespół CORONER jednak ma genialnego następcę. Nie słyszałem żadnej płyty, która by w takim stopniu eksploatowała patenty Vetterliego na gitarze.

-
- rasowy masterfulowicz
bez obaw.
- Skaut
generalnie ktoś kto nie docenia geniuszu "Crack The Skye" nie powinien pisać na masterfuluKreatoR pisze:to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno?Drone pisze:Odsłuchuję po raz setny "Crack The Skye" i dochodzę do wniosku, że zespół CORONER jednak ma genialnego następcę. Nie słyszałem żadnej płyty, która by w takim stopniu eksploatowała patenty Vetterliego na gitarze.

Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
Swoją drogą ciekawe czy będzie płytą roku na masterfulu, Skaut zacząłeś podliczac głosy ? 

- Riven
- Kontakt:
- Triceratops
Re:
Mimo wszystko jednak lepiej posluchaj, bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebow.KreatoR pisze:to najlepsza rekomendacja Mastodon, jaką miałem okazję poznać. teraz nic tylko zakupić płytę w ciemno?
juz sie wylogowujeSkaut pisze: generalnie ktoś kto nie docenia geniuszu "Crack The Skye" nie powinien pisać na masterfulu
woodpecker from space
- Triceratops
Re: Re:
A gdzies pisalem ze lubie?Drone pisze:To już nie lubisz CORONER?

No niezla statystyka w sumie, lepsza niz 6 lat na forum i same bezsensowne wypowiedziMaria Konopnicka pisze: nie rób tego - 4 lata na forum, dwa dobre tematy założyłeś, ze dwa razy sensownie się wypowiedziałeś, chyba raz mnie rozśmieszyłeśMasz potencjał - zostań

woodpecker from space
- Triceratops
No no , ful szakunec doktorze, lubie takie konkretne metody, zatem nie pozstaje mi nic innego jak sie zgodzic uznajac wyzszosc powyzszych argumentow
. Nie to co Maria rzucajaca pomowienia, ktorych potem nie potafi potwierdzic
Co do drugiej czesci pytania wczesniejszego to byc moze dlatego ze ciagle bardzo lubie Coroner to nie lubie tej plyty Mastodon.

woodpecker from space
- Triceratops