Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

Re: Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

27-09-2009, 21:15

Necrotrup pisze:Zakaz picia na ulicach, placach i w parkach (bo tak mówi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, w Polsce nie ma obowiązującej definicji ustawowej miejsca publicznego) jest moim zdaniem o tyle zasadny, że o ile ogródek piwny powinien zapewniać dostęp do toalety, to pijący w parku albo w bramie będą lać pod drzewem albo na mur.
Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.

Est, przesadzać to on zaczął już dawno temu.

Husar, to jak to jest? Jeszcze niedawno chwaliłeś się, że
wczoraj chlastalismy wina browary i wode z kolega, po czym rozpierdalalismy wszystko co stanelo na naszej drodze, az on w centrum miasta rozpierdolil taka ogromna szybe od wystawy
a teraz, jak nie wzbudziłeś masowego zachwytu, to już się wypierasz wcześniejszego rozpierdalania wszystkiego co stanęło na drodze? Teraz to został tylko kumpel z szybą, i miły Husar, co to stał grzecznie obok? Oczywiście stał grzecznie obok w imię walki ze stereotypem metala-cioty? :lol:

problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Napisalem, ze mnie na niczym nie zlapali (i watpie by mieli powody bo odeszlismy na daleeeeeka odleglosc od miejsca rozruby) z policji jestes?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 00:11

Riven pisze: najwiekszym absurdem jest zakaz picia w miejscach publicznych. (...) calkowicie martwy przepis.
To nie jest martwy przepis, zapewniam.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

28-09-2009, 00:13

ale wkurwiajacy :D

serio, mysle, ze bez niego nic by sie nie zmienilo, poza wkurwieniem uczciwych ludzi. bo nie mowie o sciganiu nieletnich za picie - to jest co innego.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

28-09-2009, 00:59

już miałem spytać kto to Doktor Truteń ?. ale pomyślałem że wpiszę najpierw w google. i co ciekawe pierwsze wywołanie to od razu temat o GLORIOR BELLI :lol:
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 08:17

Husar pisze:
Necrotrup pisze:Zakaz picia na ulicach, placach i w parkach (bo tak mówi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, w Polsce nie ma obowiązującej definicji ustawowej miejsca publicznego) jest moim zdaniem o tyle zasadny, że o ile ogródek piwny powinien zapewniać dostęp do toalety, to pijący w parku albo w bramie będą lać pod drzewem albo na mur.
Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.

Est, przesadzać to on zaczął już dawno temu.

Husar, to jak to jest? Jeszcze niedawno chwaliłeś się, że
wczoraj chlastalismy wina browary i wode z kolega, po czym rozpierdalalismy wszystko co stanelo na naszej drodze, az on w centrum miasta rozpierdolil taka ogromna szybe od wystawy
a teraz, jak nie wzbudziłeś masowego zachwytu, to już się wypierasz wcześniejszego rozpierdalania wszystkiego co stanęło na drodze? Teraz to został tylko kumpel z szybą, i miły Husar, co to stał grzecznie obok? Oczywiście stał grzecznie obok w imię walki ze stereotypem metala-cioty? :lol:

problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Napisalem, ze mnie na niczym nie zlapali (i watpie by mieli powody bo odeszlismy na daleeeeeka odleglosc od miejsca rozruby) z policji jestes?

pozatym ja nie walcze z zadnym stereotypem, bo mnie to najprosciej w swiecie jebie. I nie chwalilem sie, ani nie mialem zamiaru wzbudzac forumowego aplauzu, tylko tak sobie napisalem bo bylem wkurwiony jak mnie wypuscili na przebieg sprawy. 100 razy pisalem wczesniej ze nie popieram chuliganstwa i , ze alkohol zrobil swoje poprostu, ze zerwal mi sie film, ale jak widac z przebiegu rozmowy sa tu sami swietoszkowie i policjanci i tylko wystawilem sie na "smiesznosc". Tyle z mojej strony nie chce mi sie juz o tym dyskutowac. EOT
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 09:32

Tak, bo to wszystko wina: alkoholu, szyby, kolegi, psów, pracowników izby oraz moralistów i donosicieli, którzy gremialnie ujawnili się na forum o black i death metalu. Ty znalazłeś się w centrum wydarzeń tylko i wyłącznie przez niesprzyjające okoliczności i zrządzenie losu.

Zamknijmy temat, bo robi sie żenująco śmieszny.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 09:35

no dokladnie :)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-09-2009, 09:43

Duban, s t f u juz bo jak zwykle pierdolisz nudy :D
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

28-09-2009, 11:03

przez weekend mnie nie bylo, zachowywalem sie jak wandal i cham. pilem w miejscach publicznych, pobilem ochroniarzy carrefour, sami zaczeli, ale...(nie lubili tatuazy).
Husar, Czesiek, weźmiecie mnie do swojej bandy? Tylko cholera... moje glany, dość wiekowe i zużytę są...
ale bedziemy odowadniac,ze metale to nie cipy!
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 11:07

ty sobie sam ódowadniaj...a glanów juz dawno nie nosze. A ci ochroniarze z supermarketow maja po 70 lat ...
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

28-09-2009, 11:19

to jeszcze czekam na riposte Czesia
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 11:38

ale nie bedziesz nas straszyl pistoletem na kulki?
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

28-09-2009, 11:54

wezmę procę :)
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 12:00

Bez kapiszonów sie nie bawie
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

28-09-2009, 12:31

Kapiszona to sobie strzeliles podczas ostatniej akcji i tyle. Za swoje bledy sie placi i ty rowniez zaplacisz. I dobrze, nastepnym razem jak popijesz to pomyslisz i przytulisz sie do jakiejs cycatej lilith i zaoszczedzisz. Rozwijajac twoje madrosci o tym ,ze skoro panstwo pobiera kase w akcyzie za sprzedaz alkoholu i powinno brac za to odopowiedzialnosc to.. tak samo kiedy w panstwie na porodowce urodzin rodzi sie gowniarz to panstwo tez za niego bierze odpowiedzialnosc... Zapalac i tyle. Jestem pewien,ze nastepnym razem sie zastanowisz zanim w cos walniesz.. bo w to,ze komus wlaniesz to nie wierze.
co do placenia - radze zrobic to szybko, mandaty maja to do siebie, ze bardzo szybko rosnie procent, chyba komornikowi szyby nie zbijesz?
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

28-09-2009, 12:50

eh :roll: dobra niewazne. Ide na piwo
długopisyyyyyyyyyy

11-10-2009, 13:41

Kurwa mać..ale sie porobiło. Z babką bede musiał iść do lekarza, znaczy jechać. Od wczoraj leży i jenczy. Zęby ją bardzo bolą i twarz jej napuchła. Pojedziemy chyba do Urzędowa, pobliskiej wsi większej w której jest dentysta i w ogóle jakiś lekarz tam jest. Niedziela jest, zamiast jakiegoś rosołu narobić, to leży pod pierzyną z hustą przewiązaną przez twarz i głowe i aby jej jedno oko widać i nos wystaje.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

11-10-2009, 14:42

długopisyyyyyyyyyy pisze:Kurwa mać..ale sie porobiło. Z babką bede musiał iść do lekarza, znaczy jechać. Od wczoraj leży i jenczy. Zęby ją bardzo bolą i twarz jej napuchła. Pojedziemy chyba do Urzędowa, pobliskiej wsi większej w której jest dentysta i w ogóle jakiś lekarz tam jest. Niedziela jest, zamiast jakiegoś rosołu narobić, to leży pod pierzyną z hustą przewiązaną przez twarz i głowe i aby jej jedno oko widać i nos wystaje.
A tam...lekarz od razu,w każdym szanującym się dumnym gospodarstwie wiejskim powinny być kombinerki tudzież jakieś inne obcęgi.Chwytasz babkę i do dzieła,możesz wyrwać jej na zapas wszystkie,żeby potem nie było już kłopotów.
Kurwa niedziela bez rosołu... :)
Awatar użytkownika
sveneld
zaczyna szaleć

11-10-2009, 16:39

H-K44 pisze:
Riven pisze: najwiekszym absurdem jest zakaz picia w miejscach publicznych. (...) calkowicie martwy przepis.
To nie jest martwy przepis, zapewniam.
Ja też... Nigdy bym wcześniej nie pomyśłał, ze Carlsberg w puszce może kosztować 2,8 zł + 100 zł ( chyba opłata klimatyczna za idylliczny widok na wiosenną zieleń w parku). Najdroższe piwo w moim życiu.

Husar masz nauczkę - zachowałeś się jak dres, to cię jak dresa potraktowali. Trzeba ponosić konsekwencje swoich działań, a nie płakać i skargi pisać.
Z drugiej strony każdemu się mogą się zdarzyć jakieś wyczyny po pijaku ( i większości się pewnie zdarzyło) więć nie ma się też co przesadnie oburzać. Ja np. kiedyś wykąpałem się w fontannie w Rynku, nie dość że dostałem mandat, to jeszczę grypę, bo to był listopad.
Only dead fish flows with the stream...
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-10-2009, 16:42

:lol:
ODPOWIEDZ