ORCUSTUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: ORCUSTUS
Bardzo mi pasuje ta płyta. Klasyczne do bólu granie, ale nie ma prawa się nie podobać. Partie gitar są znakomite.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
To, że słychać tam fachowy warsztat i produkcję ma sprawiać że muzyka ma się podobać? Jakie pierdolenie, aż żal dupe ściska. Wesołkowata muzyczka z powywijanymi melodyjkami bez pomysłu. Równie żałosna co twoje teksty na tym forum.Skaut_Kwatermaster pisze: może już skończ z tym skrytym uwielbieniem i powiedz wprost, że jednak coś się Tobie tam podoba. Podobnież było u Ciebie z Maranatha...
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No skoro mają "fachowy warsztat" to musi się chyba jakoś podobać, nie? A żałosne to jest to Twoje promowanie gównianych zespolików, którym zrobiłeś logaSo_It_Is_Done pisze:To, że słychać tam fachowy warsztat i produkcję ma sprawiać że muzyka ma się podobać? Jakie pierdolenie, aż żal dupe ściska. Wesołkowata muzyczka z powywijanymi melodyjkami bez pomysłu. Równie żałosna co twoje teksty na tym forum.Skaut_Kwatermaster pisze: może już skończ z tym skrytym uwielbieniem i powiedz wprost, że jednak coś się Tobie tam podoba. Podobnież było u Ciebie z Maranatha...

Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko daje ci możliwość porównania kapelki najlepszej w swoim stylu, właśnie takiej jak Hell Darkness, z kaszaną typu Orcustus co brzmi jak setka innych niepotrzebnie istniejących zespołów. HD też nie są oryginalni, ale przynajmniej otwarcie pokazują inspiracje, grają naturalny, chamski metal i nie robią z siebie umorusanych potworów z bagien straszących 8letnie dzieci.
A ogólnie to może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
A ogólnie to może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
- Skaut
to w takim razie powiedz mi misiu kolorowy, jaką to "jakością" muzyki może się pochwalić Hell Darkness?So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko kapelki najlepsze w swoim stylu, właśnie takie jak Hell Darkness. Może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
mam się śmiać?Drone pisze: Przecież to jakieś ŻYDY!
Rdzenie polski antykatolik i taką obrzezaną łupaninę promuje
- twoja_stara_trotzky
słuchaj, mogę ci pomóc, pracuję w mediach, znam sporo ludzi, jak potrzeba ci dobrego psychiatry to daj znać, kilka telefonów i znajdzie się jakiś termin.So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko daje ci możliwość porównania kapelki najlepszej w swoim stylu, właśnie takiej jak Hell Darkness, z kaszaną typu Orcustus co brzmi jak setka innych niepotrzebnie istniejących zespołów. HD też nie są oryginalni, ale przynajmniej otwarcie pokazują inspiracje, grają naturalny, chamski metal i nie robią z siebie umorusanych potworów z bagien straszących 8letnie dzieci.
- hcpig
Weźcie nie pierdolcie, bo stało się to już nieczytelne.
Nowy Orcustus jest bardzo dobry i tyle na ten temat. Nie wiem tylko dlaczego jest umiejscawiany obok nowego FM czy WITR, przecież różnica jest kolosalna na korzyść ww.
Nowy Orcustus jest bardzo dobry i tyle na ten temat. Nie wiem tylko dlaczego jest umiejscawiany obok nowego FM czy WITR, przecież różnica jest kolosalna na korzyść ww.
Yare Yare Daze
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re:
Czegoś jeszcze nie rozumiesz homoseksualisto, fanie bożka ze Szwecji? Nie potrzeba umiejętności do zagrania dobrej muzy, ale pewne wyczucie. Jest to pijackie chamstwo oparte na 3 riffach, ale kopie po dupie. Orcustus to wypieszczony twist bez jakiejkolwiek energii, z dodaną na siłę ideologią (wnioskuję po okładce). Kolejny trend.Skaut_Kwatermaster pisze:to w takim razie powiedz mi misiu kolorowy, jaką to "jakością" muzyki może się pochwalić Hell Darkness?So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko kapelki najlepsze w swoim stylu, właśnie takie jak Hell Darkness. Może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
- Skaut
no pewnie że jest kolosalna, ale nad tym wszystkim unosi się jednak majestat Hell Darknessjester pisze:Weźcie nie pierdolcie, bo stało się to już nieczytelne.

Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Widać, że tam pracujesz i w jakim towarzystwie zmanierowaych kurew sie obracasz. Chociaż zachowałbyś twarz i się nie przyznawał.twoja_stara_trotzky pisze:[
słuchaj, mogę ci pomóc, pracuję w mediach, znam sporo ludzi, jak potrzeba ci dobrego psychiatry to daj znać, kilka telefonów i znajdzie się jakiś termin.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Re:
LOL, ale chujowe, biedna jak rumun podróba logówki Animy DamnatySkaut_Kwatermaster pisze:
Edyta: a może Ty im logówkę po prostu zrobiłeś
buhahaha bingo!
http://www.insanelogos.prv.pl/images/logos/ll31.jpg

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Otóż to. Jebane oklepane Norweskie granie, tak typowe, że od razu słychać że to współczesna kapelka z Norwegii, która ze stolicy black metalu wyrosła na wylęgarnie najgorszego, komercyjnego, sztampowego syfu jaki można sobie wyobrazić. Ciężko wymienić jakiś ciekawy współczesny Norweski projekt, takie się z tego gówno zrobiło. Dobry warsztat i produkcja niestety nie czynią muzyki czymś "na więcej niż dobrym poziomie"jester pisze:A Ty z kolei nie węsz wszędzie spisku na siłę, normalna i oklepana (wizerunkowo/muzycznie) norwesczyzna, tyle że na więcej niż dobrym poziomie.So_It_Is_Done pisze:Kolejny trend.
- Skaut
o swoich problemach to do psychologa, jest tutaj kilka medialnych osób, które Tobie pomoc proponująSo_It_Is_Done pisze: Czegoś jeszcze nie rozumiesz homoseksualisto,
ke? któregoSo_It_Is_Done pisze:fanie bożka ze Szwecji?

no pewnie, że kopie, prawie jak górnicy kilofami :dSo_It_Is_Done pisze: Nie potrzeba umiejętności do zagrania dobrej muzy, ale pewne wyczucie. Jest to pijackie chamstwo oparte na 3 riffach, ale kopie po dupie.
przecież oni się właśnie na nic nie silą, a trendy to są chyba wtedy, kiedy pcha się gatunek nowymi rozwiązaniami muzycznymi, u Orcustus tego chyba nie ma, no ale możliwe, że nie przesłuchałeś, a wnioski też wyciągnąłeś z okładki.So_It_Is_Done pisze: Orcustus to wypieszczony twist bez jakiejkolwiek energii, z dodaną na siłę ideologią (wnioskuję po okładce). Kolejny trend.
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
LOL, ale chujowe, biedna jak rumun podróba logówki Animy DamnatyMajor pisze: http://www.insanelogos.prv.pl/images/logos/ll31.jpg

Podróbkę to ty masz zamiast mózgu i to z Chin. Zjebali ci coś żółtki pod kiepełą skoro piszesz takie bzdety.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Kurwa beznadziejny przypadek
Psychiatra mi okulista nie pomogą, napinaj się klaunie dalej, bez odbioru.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Klaun to ty i twój stary i sam sie napinasz, nie masz argumentu w dyskusji to pierdolisz farmazony o moich logach. Sam coś narysuj chuju i zobaczymy jaki zdolny jesteś. A obiektywnie, logo Anima Damnata to taki syf, że moje najgorsze są od niego znacznie lepsze.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
licz się pętaku ze słowami. Pokaż się na jakimś koncercie, chętnie wymienię argumenty. A teraz spierdalaj.So_It_Is_Done pisze:Klaun to ty i twój stary i sam sie napinasz, nie masz argumentu w dyskusji to pierdolisz farmazony o moich logach. Sam coś narysuj chuju i zobaczymy jaki zdolny jesteś. A obiektywnie, logo Anima Damnata to taki syf, że moje najgorsze są od niego znacznie lepsze.