ORCUSTUS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

Re: ORCUSTUS

04-04-2009, 09:51

Bardzo mi pasuje ta płyta. Klasyczne do bólu granie, ale nie ma prawa się nie podobać. Partie gitar są znakomite.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Re:

04-04-2009, 09:57

Skaut_Kwatermaster pisze: może już skończ z tym skrytym uwielbieniem i powiedz wprost, że jednak coś się Tobie tam podoba. Podobnież było u Ciebie z Maranatha...
To, że słychać tam fachowy warsztat i produkcję ma sprawiać że muzyka ma się podobać? Jakie pierdolenie, aż żal dupe ściska. Wesołkowata muzyczka z powywijanymi melodyjkami bez pomysłu. Równie żałosna co twoje teksty na tym forum.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

04-04-2009, 10:19

So_It_Is_Done pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze: może już skończ z tym skrytym uwielbieniem i powiedz wprost, że jednak coś się Tobie tam podoba. Podobnież było u Ciebie z Maranatha...
To, że słychać tam fachowy warsztat i produkcję ma sprawiać że muzyka ma się podobać? Jakie pierdolenie, aż żal dupe ściska. Wesołkowata muzyczka z powywijanymi melodyjkami bez pomysłu. Równie żałosna co twoje teksty na tym forum.
No skoro mają "fachowy warsztat" to musi się chyba jakoś podobać, nie? A żałosne to jest to Twoje promowanie gównianych zespolików, którym zrobiłeś loga :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:24

Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko daje ci możliwość porównania kapelki najlepszej w swoim stylu, właśnie takiej jak Hell Darkness, z kaszaną typu Orcustus co brzmi jak setka innych niepotrzebnie istniejących zespołów. HD też nie są oryginalni, ale przynajmniej otwarcie pokazują inspiracje, grają naturalny, chamski metal i nie robią z siebie umorusanych potworów z bagien straszących 8letnie dzieci.

A ogólnie to może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
Awatar użytkownika
Skaut

04-04-2009, 10:29

So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko kapelki najlepsze w swoim stylu, właśnie takie jak Hell Darkness. Może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
to w takim razie powiedz mi misiu kolorowy, jaką to "jakością" muzyki może się pochwalić Hell Darkness?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:30

Drone pisze: Przecież to jakieś ŻYDY!
Rdzenie polski antykatolik i taką obrzezaną łupaninę promuje :lol:
mam się śmiać?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

04-04-2009, 10:32

So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko daje ci możliwość porównania kapelki najlepszej w swoim stylu, właśnie takiej jak Hell Darkness, z kaszaną typu Orcustus co brzmi jak setka innych niepotrzebnie istniejących zespołów. HD też nie są oryginalni, ale przynajmniej otwarcie pokazują inspiracje, grają naturalny, chamski metal i nie robią z siebie umorusanych potworów z bagien straszących 8letnie dzieci.

A ogólnie to może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
słuchaj, mogę ci pomóc, pracuję w mediach, znam sporo ludzi, jak potrzeba ci dobrego psychiatry to daj znać, kilka telefonów i znajdzie się jakiś termin.
Awatar użytkownika
hcpig

04-04-2009, 10:34

Weźcie nie pierdolcie, bo stało się to już nieczytelne.
Nowy Orcustus jest bardzo dobry i tyle na ten temat. Nie wiem tylko dlaczego jest umiejscawiany obok nowego FM czy WITR, przecież różnica jest kolosalna na korzyść ww.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Re:

04-04-2009, 10:35

Skaut_Kwatermaster pisze:
So_It_Is_Done pisze:Widać, że myślenie jest ci obce więc nie ma co dyskutować na ten temat, skoro warsztat wg. ciebie równa się z jakością muzyki. I nie promuje kiszki tylko kapelki najlepsze w swoim stylu, właśnie takie jak Hell Darkness. Może ze 3 projekty dla których narysowałem logo są czegoś warte, reszta to badziewie.
to w takim razie powiedz mi misiu kolorowy, jaką to "jakością" muzyki może się pochwalić Hell Darkness?
Czegoś jeszcze nie rozumiesz homoseksualisto, fanie bożka ze Szwecji? Nie potrzeba umiejętności do zagrania dobrej muzy, ale pewne wyczucie. Jest to pijackie chamstwo oparte na 3 riffach, ale kopie po dupie. Orcustus to wypieszczony twist bez jakiejkolwiek energii, z dodaną na siłę ideologią (wnioskuję po okładce). Kolejny trend.
Awatar użytkownika
Skaut

04-04-2009, 10:36

jester pisze:Weźcie nie pierdolcie, bo stało się to już nieczytelne.
Nowy Orcustus jest bardzo dobry i tyle na ten temat. Nie wiem tylko dlaczego jest umiejscawiany obok nowego FM czy WITR, przecież różnica jest kolosalna na korzyść ww.
no pewnie że jest kolosalna, ale nad tym wszystkim unosi się jednak majestat Hell Darkness :D :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:38

twoja_stara_trotzky pisze:[
słuchaj, mogę ci pomóc, pracuję w mediach, znam sporo ludzi, jak potrzeba ci dobrego psychiatry to daj znać, kilka telefonów i znajdzie się jakiś termin.
Widać, że tam pracujesz i w jakim towarzystwie zmanierowaych kurew sie obracasz. Chociaż zachowałbyś twarz i się nie przyznawał.
Awatar użytkownika
hcpig

Re: Re:

04-04-2009, 10:38

So_It_Is_Done pisze:Kolejny trend.
A Ty z kolei nie węsz wszędzie spisku na siłę, normalna i oklepana (wizerunkowo/muzycznie) norwesczyzna, tyle że na więcej niż dobrym poziomie i nic więcej.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

Re:

04-04-2009, 10:41

Skaut_Kwatermaster pisze:
Edyta: a może Ty im logówkę po prostu zrobiłeś

buhahaha bingo!

http://www.insanelogos.prv.pl/images/logos/ll31.jpg
LOL, ale chujowe, biedna jak rumun podróba logówki Animy Damnaty :mrgreen:
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:43

jester pisze:
So_It_Is_Done pisze:Kolejny trend.
A Ty z kolei nie węsz wszędzie spisku na siłę, normalna i oklepana (wizerunkowo/muzycznie) norwesczyzna, tyle że na więcej niż dobrym poziomie.
Otóż to. Jebane oklepane Norweskie granie, tak typowe, że od razu słychać że to współczesna kapelka z Norwegii, która ze stolicy black metalu wyrosła na wylęgarnie najgorszego, komercyjnego, sztampowego syfu jaki można sobie wyobrazić. Ciężko wymienić jakiś ciekawy współczesny Norweski projekt, takie się z tego gówno zrobiło. Dobry warsztat i produkcja niestety nie czynią muzyki czymś "na więcej niż dobrym poziomie"
Awatar użytkownika
Skaut

04-04-2009, 10:44

So_It_Is_Done pisze: Czegoś jeszcze nie rozumiesz homoseksualisto,
o swoich problemach to do psychologa, jest tutaj kilka medialnych osób, które Tobie pomoc proponują
So_It_Is_Done pisze:fanie bożka ze Szwecji?
ke? którego :D
So_It_Is_Done pisze: Nie potrzeba umiejętności do zagrania dobrej muzy, ale pewne wyczucie. Jest to pijackie chamstwo oparte na 3 riffach, ale kopie po dupie.
no pewnie, że kopie, prawie jak górnicy kilofami :d
So_It_Is_Done pisze: Orcustus to wypieszczony twist bez jakiejkolwiek energii, z dodaną na siłę ideologią (wnioskuję po okładce). Kolejny trend.
przecież oni się właśnie na nic nie silą, a trendy to są chyba wtedy, kiedy pcha się gatunek nowymi rozwiązaniami muzycznymi, u Orcustus tego chyba nie ma, no ale możliwe, że nie przesłuchałeś, a wnioski też wyciągnąłeś z okładki.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:45

LOL, ale chujowe, biedna jak rumun podróba logówki Animy Damnaty :mrgreen:[/quote]

Podróbkę to ty masz zamiast mózgu i to z Chin. Zjebali ci coś żółtki pod kiepełą skoro piszesz takie bzdety.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

04-04-2009, 10:49

Kurwa beznadziejny przypadek :mrgreen: Psychiatra mi okulista nie pomogą, napinaj się klaunie dalej, bez odbioru.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 10:56

Klaun to ty i twój stary i sam sie napinasz, nie masz argumentu w dyskusji to pierdolisz farmazony o moich logach. Sam coś narysuj chuju i zobaczymy jaki zdolny jesteś. A obiektywnie, logo Anima Damnata to taki syf, że moje najgorsze są od niego znacznie lepsze.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

04-04-2009, 10:57

dlaczego sluchasz pedalow z queen?
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

04-04-2009, 10:59

So_It_Is_Done pisze:Klaun to ty i twój stary i sam sie napinasz, nie masz argumentu w dyskusji to pierdolisz farmazony o moich logach. Sam coś narysuj chuju i zobaczymy jaki zdolny jesteś. A obiektywnie, logo Anima Damnata to taki syf, że moje najgorsze są od niego znacznie lepsze.
licz się pętaku ze słowami. Pokaż się na jakimś koncercie, chętnie wymienię argumenty. A teraz spierdalaj.
ODPOWIEDZ